georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε, ωραία είναι... Αν είχα και ίντερνετ τις πρώτες μέρες εκεί θα ήταν ακόμη καλύτερα..Που εισαι ρε george?Χαθηκες!Σαρεσε ε?Χεχεχε και σε ποιον δεν αρεσε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε, ωραία είναι... Αν είχα και ίντερνετ τις πρώτες μέρες εκεί θα ήταν ακόμη καλύτερα..
Και γω τo πρωτο πραγμα που θα κανω μολις ανεβω ειναι να βαλω internet!
Πηγες σε κανα μαγαζακι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα! Αλλά θα πάω πιο πολύ την παρασκευή που ανεβαίνω οριστικά!Και γω τo πρωτο πραγμα που θα κανω μολις ανεβω ειναι να βαλω internet!
Πηγες σε κανα μαγαζακι?
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος είναι ο Στέφαν; Α, και κάτι άλλο. facebook παίζει;Πρεπει να οργανωθουμε κιολας για την συναντηση την ευθυνη αναλαμβανετε εσυ και ο στεφαν
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος είναι ο Στέφαν; Α, και κάτι άλλο. facebook παίζει;
Το αλλο παιδι που περασε κομοτηνη και μιλα εδω μαζι μας!Θα μας δεις απο κοντα ασε τα fb
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει, ό,τι πείτεΤο αλλο παιδι που περασε κομοτηνη και μιλα εδω μαζι μας!Θα μας δεις απο κοντα ασε τα fb
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την συναντηση μιληστε με τον George
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνάδελφε δε θα τα πάμε καλάΣυναδελφοι ποσταρετε μην φοβαστε πειτε μας τα νεα σας
Για την συναντηση μιληστε με τον George
katerinakok
Νεοφερμένος
αληθεια??νωρις νωρις αυτος...οσο για το αλλο 2 μερες που λεει ο λογος...βεβαια δεν εχει απευθειας χανια-αλεξανδρουπολη...πρεπει να παω χανια-αθηνα και αθηνα-αλεξανδρουπολη και μετα να παρω λεωφορειο για κομοτηνητο προβλημα ειναι οτι εχει πολλες ωρες αναμονη στο αεροδρομιο...ασενα ρωτησω κατι ασχετο???εσεις ξερετε τιποτα για το πως θα παιρνουμε τα βιβλια?κατι ακουσα οτι αλλαζει το συστημα...2 Μερες?Δεν παιρνεις αεροπλανο?30 του μηνος θα ειμαι πανω!
Πολυ θελω να ερθω στα χανια και θα ερθω ο φιλος μου εκει αρχισε σημερα μαθηματα
να ρωτησω και κατι αλλο?δηλωσατε στην εγγραφη και το μαθημα επιλογης?
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτησω και κατι αλλο?δηλωσατε στην εγγραφη και το μαθημα επιλογης?
Για τα βιβλια-συγγραμματα κανουν ενα νεο ηλεκτρονικο συστημα τωρα αλλα δεν γνωριζω ακομα πολλα!
Μην αγχωνεσαι θα μας ενημερωσουν για ολα αυτα οπως επισης θα σου πουν τα παιδια εκει πιο μαθημα σε συμφερει να παρεις π.χ εγω πηρα εγκληματολογια και μαλλον και σε σενα το ιδιο θα πουν
katerinakok
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kι εγώ εγκληματολογία θα δηλώσω.. Πρέπει να 'ναι πολύ ενδιαφέρον..και εγω αυτο ηθελα να παρω απο την αρχη....αχ τι καλα
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kι εγώ εγκληματολογία θα δηλώσω.. Πρέπει να 'ναι πολύ ενδιαφέρον..
Και πολυ ενδιαφερον μαθημα ειναι, αν και μου αρεσει επισης πολυ η διπλωματικη ιστορια,και πολυ απλο απο οτι μου ειπαν!
katerinakok
Νεοφερμένος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραια παμε ολοι εγκληματολογιαααααα!!!!!!τι αλλα παιδια?πειτε τιποτα...
Χαχαχα κακως το διεδωσαΠαντως κατερινα ο φιλος μου εκει κατω ολη μερα πινει και μεθα τι στο καλο εχετε εκει ρε παιδι μ??
katerinakok
Νεοφερμένος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
θες να σου πω???τσικουδια φιλε μου και ρακομελο...μαγικα ποτα!!θα φερω και πανω...οποτε θελετε κερναω!!!πως περναει??ειναι πολυ ωραια εδω κατω....εχει μαθει την πολη?
Ρητορικη ηταν η ερωτησηΜια χαρα περναει αν και δεν ηξερε κανεναν εκει κατω βρηκε αμεσως ατομα!!
Την μαθαινει την μαθαινει..Ειναι πανεμορφα τα Χανια ρε και παντα ζεστα
katerinakok
Νεοφερμένος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα...μαλισταακου για να ξερεις χανια=ζεστη=ηλιος=μπανια=ποτο=ξενυχτι=παρεες=διασκεδαση=παραδεισος(για οσους δεν ειναι απο εδω...εγω πια τα χω βαρεθει για να παω την αληθεια!!)ο φιλος σου θα περασει πολυ καλα!!!οπως και εμεις βεβαια----->ΚΟΜΟΤΗΝΗ.....
Για να το λες εσυ κατι ξερεις..Και αμα ειναι παμε μαζι χανια τα χριστουγεννα να δω και τον φιλο μου,εχουμε αναγκη απο μια ομορφη ξεναγο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.