conundrum
Νεοφερμένος
Το δικό μου πάντως είναι στην πλατεία!!
και το δικο μου στο κεντρο ειναι διπλα στα δικαστηρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cas
Νεοφερμένος
Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!!άσχετο ..ρε ..μόνο εγω δε θέλω να φύγω απ τη πόλη μου..και απο τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας...??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Cas
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
durruti1936
Νεοφερμένος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!!
μακάρι παιδιάΜη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!!
γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα...
Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ...
Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας...
ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας
Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)...
ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια..
αλλα κουράγιο!!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!
olga345
Νεοφερμένος
και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο)μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!!
W4What
Νεοφερμένος
Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!!
stella
Δραστήριο μέλος
Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα...
σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
conundrum
Νεοφερμένος
ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή?
με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο...
olga345
Νεοφερμένος
Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα...
μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες.
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε!
Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο?
ξερετε?
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεσσαλονικη-Κομοτηνη
πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο?
ξερετε?
Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7...
Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα??
H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω
https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2
επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1:εισαι μεγάλη!!!H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω
https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2
επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια!
-----------------------------------------
Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!!
καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη?
και οχι θεσ/νικη?
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.