Celice
Νεοφερμένος
παιδια,οσοι απο σας βρηκατε σπιτι πειτε μου που περιπου να βρω σπιτι?περιοχη?ευχαριστω πολυ!!!και συγχαρητηρια σε ολους!!!!
περασα κ εγω μαζι σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What
Νεοφερμένος
Αντε μεγαλωνει η παρεα!!
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
W4What
Νεοφερμένος
Συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λεμε πανω!!!!!!!!!!!
(Να addariastoume ολοι!!!)
W4What
Νεοφερμένος
θα σε κάνω και εγώ add παρόλο που δεν είμαι πρωτοετής.. αν έχεις απορίες ή βοήθεια για κάτι πες μου!
Φυσικα,ολοι οι καλοι χωρανε!!!!Thanx για το ενδιαφερον!!!
-----------------------------------------
https://www.facebook.com/profile.php?id=1424987559#/group.php?gid=127355555682&ref=mf
Να και η ομαδα!!!!!
-----------------------------------------
https://www.facebook.com/profile.php?id=1424987559#/group.php?gid=127355555682&ref=mf
Να και η ομαδα!!!!!
manoslaw
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια σε όλους παιδια...Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία...!Και εγω μεσα!!!!
Συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λεμε πανω!!!!!!!!!!!
(Να addariastoume ολοι!!!)
W4What
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια σε όλους παιδια...Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία...!
Εισαι ωραιος,παντως....βγηκες true στο τελος..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
xrypap3
Νεοφερμένος
Gabriella, κατ'αρχάς συγχαρητήρια!!!!!!! Ο στόχος σου επιτεύχθη! Καλή φοιτητική ζωή! Πώς μαθαίνεις με ποιά σειρά μπήκες?περασα εννατη στη νομικη θρακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσεις;;;;συγχαρητηρια μελλοντικοι συναδελφοι!!!
W4What
Νεοφερμένος
Gabriella, κατ'αρχάς συγχαρητήρια!!!!!!! Ο στόχος σου επιτεύχθη! Καλή φοιτητική ζωή! Πώς μαθαίνεις με ποιά σειρά μπήκες?
Στο site του υπουργειου σου δειχνει τη σχολη και τη σειρα που περασες...
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
305ος loooooooooooooooooooool!!!!χαχα...ξέρετε ποια είναι η καλυτερη γειτονιά για σπίτι κομοτηνή?το πανεπιστήμιο που είναι?θελω πληροφοριες guyzzzπερασα εννατη στη νομικη θρακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσεις;;;;συγχαρητηρια μελλοντικοι συναδελφοι!!!
W4What
Νεοφερμένος
305ος loooooooooooooooooooool!!!!χαχα...ξέρετε ποια είναι η καλυτερη γειτονιά για σπίτι κομοτηνή?το πανεπιστήμιο που είναι?θελω πληροφοριες guyzzz
Εχω ακουσει κατι για το κεντρο,αλλα δεν ξερω τπτ,οποτε εχει δικιο το παιδι!!!!!Δωστε info!!!!
stella
Δραστήριο μέλος
Σας ειπα και στο αλλο θεμα συγχαρητηρια αλλα σας τα λεω και τωρα!Μπραβο παιδια!Χαιρομαι για σας γιατι ειχα καταλαβει οτι το θελατε πολυ!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε κοπιάστε...πες τε τα μην τα κρατάτε για σας μόνο... γκελ μπουρντα!(καθ ότι υπαρχει μουσουλμανικη μειονότητα μίλησα και τούρκικα)Εχω ακουσει κατι για το κεντρο,αλλα δεν ξερω τπτ,οποτε εχει δικιο το παιδι!!!!!Δωστε info!!!!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
κ σε σενα στελλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλες μας σπουδες παιδια!!!παιδια θερμα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο μελλοντικοι δικηγοροι!!!!!!
stella
Δραστήριο μέλος
κ σε σενα στελλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλες μας σπουδες παιδια!!!
αντε εσυ και μ ενα λαπτοπ στο χερι!!!χαχα!!!αληθεια ξερεις ποιοι παιρνουν λαπ τοπ?τι σειρα περασες στη σχολη σου?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
εγω μπηκα εννατη!!!ρε καποιος μ ειπε οτι εχει 600 θεσεις...καλα τοσοι πολλοι???αντε εσυ και μ ενα λαπτοπ στο χερι!!!χαχα!!!αληθεια ξερεις ποιοι παιρνουν λαπ τοπ?τι σειρα περασες στη σχολη σου?
stella
Δραστήριο μέλος
εγω μπηκα εννατη!!!ρε καποιος μ ειπε οτι εχει 600 θεσεις...καλα τοσοι πολλοι???
ναι φετος η κομοτηνη προσφερει 600 θεσεις γι αυτο και επεσε η βαση...μπες εδω https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=916&Itemid=232 και δεσ το!
garth vader
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.