Νιώθω απροετοίμαστη για τις πανελλήνιες

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 10,796 μηνύματα.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 235 μηνύματα.
Καλημέρα. Ειναι νορμάλ αυτό το αίσθημα; δίνω σε 2 μήνες για 2η φορα. Ξέρω ότι εχω κενά σε καποια μαθήματα αλλά το αίσθημα που νιωθω δε περιγράφεται... Νιωθω λες και δε ξερω τίποτα. Δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη. Ακομα κ οταν προσπαθω να ηρεμήσω κ να διαβασω με ψυχραιμία, με πιανει ενα τρέμουλο... Μάλλον μου εχουν μεινει ψυχολογικά απο πέρσι. Φοβαμαι μηπως δε περασω ουτε φέτος με λιγα λογια. Δεν ξέρω τι να κάνω
Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι πολύ ανορθόδοξη. Δίνω και εγω δεύτερη χρονιά και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε άγχος είναι να μην φοβάσαι την αποτυχία. Και τι θα γίνει αν δεν περάσεις? Ξέρω, είναι κάτι πολύ σοβαρό για σένα οι πανελλήνιες, αλλά σύγκρινε το με άλλα προβλήματα και θα δεις το μέγεθος του. Είτε περάσεις είτε δεν περάσεις, είναι μέρος της ζωής σου. Αν και πίστεψε με, δεν θα μείνεις έξω από κάποιο πανεπιστήμιο, σίγουρα. Οπότε, μην αγχώνεσαι. Όλοι αυτοί οι στόχοι που βάζεις είναι παροδικοί και δεν πρέπει να κρίνουν ολόκληρη τη (μοναδική!) ζωή σου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top