alanakosyo
Νεοφερμένος
Δεληγιώργη 10
ακουσα ομως οτι αμα παω ξανα κανω την 1η λυκειου δηλαδη τη γινεται?παω και ξανα κανω 3 χρονια οπως θα εκανα αν πηγενα τωρα 3η γυμνασιου προς 1η λυκειου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν μπορειτε απαντηστε μου και στις 3 ερωτησεις
Σας ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν μπορειτε απαντηστε μου και στις 3 ερωτησεις
Σας ευχαριστω
Maria.Nik
Νεοφερμένος
1 Σε περιπτωση που παω ναυτικο λυκειο, αλλα το μετανιωσω, θα μπορεσω στην γ´ λυκειου να δωσω για καποια αλλη σχολη π.χ νομικη?
2 Εχω ακουσει οτι οι περισσοτερες ναυτικες εταιριες δεν δεχονται γυναικες, αυτο αληθευει? Δηλαδη, υπαρχει περιπτωση να μεινω ανεργη?
3 Η Γυναικα αποκτα τα ιδια αξιωματα με εναν ανδρα?
4 Εχω ακουσει οτι απο Ναυτικο Λυκειο μπαινεις καπως πιο ευκολα στο Πολεμικο Ναυτικο, αληθευει?
ChrisAlexiou16
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria.Nik
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα999
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ !!
Maria.Nik
Νεοφερμένος
Χριστίνα999
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ !!
Maria.Nik
Νεοφερμένος
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τζο.Σ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy.panta
Νεοφερμένος
ειμαι λίγο μεγαλο ηλικία 23 η καθηγητές βοηθάνε καθόλου τα μάθημα ΑΜΕ έχει πρόβλημα διάβασμα κ γράφω όπως ξέρω κάνουνε κ μαθήματα γενική παιδία λογικά εγώ ξεκινησω απο δεύτερα λύκειο γτ έχω πτυχίο ΟΑΕΔ επας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy.panta
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.