Τάκης Τ.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tα διαβάζω όλα.Αλλα δν μπορώ ν σς αποδείξω"οτι δν είμαι έλέφαντας."αν δν θελετε ν τ δείτε.Εξέφρασα μια αποψη αντίθετη απ τ δική σς και πέσατε ν μ φάτε.Είμαι κατα τσ νομιμοποιησης οποιασδηποτε ναρκωτικής ουσιας.Θα μπορόυσατε ν μείνετε σ αυτό κ ν τ σεβαστείτε αντί ν μ αρχίστε πόλεμο(γτ σν πολεμο τ εκλαμβάνω όλο αυτό.)Τ συνεχίσατε κ απλά παίζω τ παιχνίδι σς. Κ ναι ο κολλητός μ έχει μπλέξει μ τ σκληρά ωστόσο τ ανέφερα ατυχώς ίσως ωσ παραδειγμα.Δν προσπαθώ ν βάλω στοιχεία ριάλιτι στν κουβέντα.Κ οκ ίσως εγραψα κτ λάθος σ ένα μνμ.Σκοτώστε μ εσείς π είστε τέλειοι.Κ γτ δν δίνατε στ θέμα τιτλο νομιμοποιηση καποιας ναρκωτικής ουσίας ή συμφωνείς ή μείνε απ έξω. Δν είμαι μ*****σ.Οι απόψεις ν απορρίπτονται κ γω ν πρέπει ν σέβομαι τν άλλών.Διακρίνω μια εμπάθεια-αντιπάθεια προς εμένα.Τεσπα ετσι είναι αυτά.Εγώ πάντως δν σκοπεύω ν σταμαρήσω ν εκφράζω τν αποψή μ γτ απ όσο θυμάμαι στν χώρα μσ έχουμε δημοκρατία.Σς ευχαριστώ κ για τν χρόνο π διαθέτετε στ ν διαβάζεται τσ απόψεις μ κ στ ν τσ αντικρούετε κ ν τσ απορρίπτετε μ τ δικό σς τρόπο.:xixi:
Εχεις παρεξηγησει αν διακρινεις αντιπαθεια, δε σε ξερω καν και δεν εχεις γραψει αρκετα στο φορουμ ωστε να μου δωσεις αφορμες να σε αντιπαθησω. Ουτε πολεμο σου κανω. Απανταω σε αυτα που γραφεις με επιχειρηματα, αν εκλαμβανεις το διαλογο ως πολεμο εναντιον σου καλυτερα να αναθεωρησεις... Αυτο που με πειραξε και σχολιαζα τα ποστ σου ειναι οτι ενω εγω και αλλοι διναμε επιχειρηματα σχετικα με την επικινδυνοτητα της κανναβης (ΜΟΝΟ της κανναβης) εσυ απαντουσες σαν να εκανες το παιδικο "δε σ'ακουω δε σ'ακουω τραλαλα" (). Συμφωνοι στο να εχεις μια χ αποψη για κατι, οπως τα ναρκωτικα, ομως χρειαζεται και ενα ψαξιμο απο κει και περα και ανοιχτο μυαλο. Δεν αμφισβητω οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν, αλλα απο κει και περα δεν ειναι ολα τα ναρκωτικα ιδια, και αυτο πρεπει να το καταλαβεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irida1973
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ίριδα είσαι στο σωστό δρόμο. Παρατηρείται ένα "φιλελεύθερο" ρεύμα που μας προστάζει να ανεχθούμε το κάθε μανιοκαταθλιπτικό πρεζόνι και βρωμερό χασικλή στον ιστό της κοινωνίας μας. Αίσχος.
Μήπως η κοινωνία μας τους ωθεί σε αυτόν τον δρόμο; Δηλαδή ό,τι χαλάει την αισθητική μας το εξορίζουμε; Κλείνουμε τα μάτια;
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Ίριδα είσαι στο σωστό δρόμο. Παρατηρείται ένα "φιλελεύθερο" ρεύμα που μας προστάζει να ανεχθούμε το κάθε μανιοκαταθλιπτικό πρεζόνι και βρωμερό χασικλή στον ιστό της κοινωνίας μας. Αίσχος.
Χμ... σνομπισμος;
Irida1973
Νεοφερμένος
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
φυσικα!αλλα οι αποψεις σου μου φαινονται λιγο απολυτες!Δωστε λιγο εδαφος στη διαφορετικη αποψη
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
φυσικα!αλλα οι αποψεις σου μου φαινονται λιγο απολυτες!
Καθε αποψη πρεπει να εχει απολυτοτητα αν θελει να εκφραζεται στιβαρα και δομημενα στο λογο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο διαλεγομενος δεν ειναι δεκτικος η δεν σεβεται. Η ειμαστε εδω για να αναμασουμε cliche των media η για να εκφραζουμε ακατεργαστες σκεψεις.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
στοχος μιας συζητησης ειναι να οδηγηθουμε οσο πιο κοντα μπορουμε στην αληθεια!κανενος η αποψη δεν ειναι απολυτα σωστη γιατι δεν υπαρχει απολυτη αλλα υποκειμενικη αληθεια!Καθε αποψη πρεπει να εχει απολυτοτητα αν θελει να εκφραζεται στιβαρα και δομημενα στο λογο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο διαλεγομενος δεν ειναι δεκτικος η δεν σεβεται. Η ειμαστε εδω για να αναμασουμε cliche των media η για να εκφραζουμε ακατεργαστες σκεψεις.
MANOLOS
Νεοφερμένος
Irida1973
Νεοφερμένος
Υποστηρ'ιζοντας το παχύ αρνί:
IRIDA:
ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΦΩΝΗΕΝΤΑ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ!
Kαλά καλα!!Χίλια συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εχω συνηθίσει να γράφω έτσι!!! Θ τ διορθώσω....
-----------------------------------------
Ισως επρεπε να σκεφτεις ΚΑΙ την αυτοκτονια καλη μου.
Τι εννοείσ?????
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείσ?????
Μάλλον σε ειρωνεύεται...
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά,για να καταλάβω θέλετε να γίνουν νόμιμες οι ναρκωτικές ουσίες?
Μην ακούσω όμως την γνωστή καραμέλα ''μόνο τα μαλακά''....
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατ'αρχάς εγώ είχα 'αλλη άποψη για τν όρο "σέβομαι κάποια αντίθετη άποψη απο τη δική μ. "Άλλο σέβομαι μια γνώμη κ άλλο τν ασπάζομαι! Τ περιμένετε??? Ν εκφράζω μια άντίθετη άποψη απ τ δικά σς κ ν "πέφτεται όλοι ν μ φάτε" αλλά εγώ ν΄ακούω τσ απόψεις σς και ν τσ δέχομαι παθητικά χώρις ν εκφράζω -τν αντίθετη απ τ δική σς-αποψή μ????? Αλλά λυπάμαι π σκέφτομαι αλλιώς και π δν γράφω αυτό που θέλετε ν διαβάσετε για ν ικανοποιηθείτε!! Αλήθεια έχεις χάσει δικό σ άνθρωπο απο κοκα κόλα ή χάμπουργκερ κ άλλα παρόμια τοξικά???? Κ όσο για τσ χώρες στς όποιές είναι νόμιμη η χρήση έχω ν πω ένα πράγμα:Ο αδερφός τ κολλητού μ ήταν πρεζόνι κ πήγε σ μια τέτοια χώρα.Εδώ στν Ελλάδα δυσκολευόταν ν βρει χρήματα για τν δόση τ.Τ ταξίδι τ θ διαρκόυσε 2 μήνες.Δν γύρισε ποτε.Τν βρήκαν νεκρό στ ξενοδοχείο τ απ υπερβολική δόση ηρωίνης.ήταν φίλος μ κ ήταν μόλις 17! Τώρα κ ο κολλητός μ είναι μπλεγμένος αλλά όσο εδώ η χρήση ουσιών είναι παράνομη και για τν δόση τ θέλει πολλά χρήματα στριμώχνετε.Κ άλλο ν κάνει χρήση κάποιος "ψαγμένος" ενήλικας κ άλλο ένας έφηβος.
Στην Αμερική, πάντως αυτά είναι κύρια αιτία θανάτου, και δυστυχώς η Ευρώπη προς τα εκεί οδεύει.
https://en.wikipedia.org/wiki/Obesity_in_the_United_States
https://images.google.gr/images?q=obesity&hl=el&rlz=1C1GGLS_elGR307GR308&sa=X&um=1
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Στην Ολλανδία τα πουλάνε σε πολύ συγκεκριμένα coffe shop και σε πολύ συγκεκριμένες ποσότητες, για πολύ συγκεκριμένες ηλικίες. Δεν είναι νόμιμα, είναι ελεγχόμενης διακίνησης. Αν και προσωπικά το...φιλελευθερισμό της συγκεκριμένης χώρας δε μπορώ να πω ότι τον ζηλεύω. Για τουρισμό καλός είναι...
να προσθεσω οτι και οι προσωπικες καλλιεργειες απαγορευονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ariana2018
- Joji
- Γιώτα Γιαννακού
- nearos
- Unboxholics
- Sherlockina
- constansn
- kiyoshi
- Magigi
- Citylights
- ggl
- Εριφύλη
- Αναστασία197
- T C
- eranoulis
- brizoulis
- giannhs2001
- Maynard
- Φραπεδοφιλόσοφος
- thenutritionist
- Meow
- Χάρις
- eirinipap
- tfghp
- korlef
- augustine
- Ryuzaki
- louminis
- Pharmacist01
- estrela
- KingOfPop
- snowy
- Steliosgkougkou
- Τρελας123
- johnsala
- alpha.kappa
- το κοριτσι του μαη
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Drglitterstar
- Scandal
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.