cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν παλι θελεις να κανεις το χατιρι του πατερα σου μπορεις να δωσεις το πεμπτο μαθημα και απο αυτο να μαθεις να βασικα, δηλαδη οσα θες για να λυσεις τα πρωτα θεματα. Αυτο βεβαια δεν θα σε φερει κοντα στις πολυτεχνικες, αλλα θα εχεις συγκεντρωσει μορια απο τα υπολοιπα μαθηματα και θα πιανεις αξιολογα τμηματα του 2ου πεδιου.
Για να ανακεφαλαιωσω, αν πιστευεις οτι μπορεις να τα καταφερεις παρε 5 μαθηματα αλλα φαινεσαι αποφασισμενος οτι σε τραβαει το πεδιο υγειας. Αυτη ειναι η γνωμη μου, καλη τυχη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Ίσως θα ήταν καλό να μας πεις πόσες και ποιες σχολές σε ενδιαφέρουν από το 2ο πεδίο.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Γιατι φετος εγιναν τρελες αναποδιες και φιλοι μου με 18.200 εμπαιναν μονο βιολογικο... Αυτο βρηκε σαν αφορμη ο πατερας μου και με εχει "πριξει"... Και το αλλο κακο ειναι οτι ειμαι πολυ καλος στα μαθηματικα οποτε ο μαθηματικος μου θεωρουσε οτι κανω βλακεια αν δεν τα παρω
Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρουν όμως οι σχολές αυτού του πεδίου, γιατί να κάνεις βλακεία; Για να καταλήξεις σε μία σχολή που δεν σου αρέσει;
harry akritas
Διάσημο μέλος
Αυτα λεω και εγω αλλα φωνή βοώντος εν τη ερήμω
Αν δεν δε ενδιαφέρει πραγματικά καμία σχολή του 2ου πεδίου, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Τώρα που το σκέφτομαι, η μόνη σχολή που έχει κάποια μικρή (έως ανύπαρκτη θα έλεγα εγώ) σχέση με τις σχολές του 3ου πεδίου είναι οι χημικοί μηχανικοί μόνο και μόνο λόγω χημείας (αν και είναι φουλ στη φυσική και τα μαθηματικά) και της δυνατότητας να ασχοληθεις με τρόφιμα-βιοτεχνολογία. Όλες οι άλλες είναι παντελώς άσχετες με το αντικείμενο που θέλεις να ασχοληθείς.
Αν ήμουν στη θέση σου, η απόφαση θα ήταν ήδη ειλημμένη.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αυτα λεω και εγω αλλα φωνή βοώντος εν τη ερήμω
Eσύ δινεις πανελλήνιες,όχι ο πατέρας σου! Εσυ θα πάρεις την απόφαση, και από τη στιγμή που έχεις ήδη στόχο, καλύτερα να αφιερώσεις όλο σου τον χρόνο να διαβάζεις τα μαθήματα βαρύτητας παρά τα μαθηματικά.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον αυτο θα κανω Κατι αλλο, ξέρετε ή εχετε ακουσει κανενα παιδι που περασε ιατρικη ενω ειχε επιλεξει και μαθηματικά? Γιατι εγω οχι
ένα κορίτσι από το σχολείο μου (ιατρική αθηνών)
Μαλλον αυτο θα κανω Κατι αλλο, ξέρετε ή εχετε ακουσει κανενα παιδι που περασε ιατρικη ενω ειχε επιλεξει και μαθηματικά? Γιατι εγω οχι
Eναν συμμαθητη μου
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή στην ουσία τα δηλώνω από το πεδίο που έχω τα περισσότερα μόρια;
Εννοείται!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
α) Για να ανοίξεις κάποιο νέο πεδίο δίνεις επιπλέον μάθημα. Πες είσαι θεωρητική (έχεις ανοίξει το 1ο πεδίο), αλλά θες να ανοίξεις και παιδαγωγικά οπότε αν δεν κάνω λάθος παίρνεις και μαθηματικά γενικής. Αυτά τα μαθηματικά μετράνε και στον μέσο όρο του πρώτου πεδίου (ότι δηλαδή έδωσες παραπάνω μαθήματα) ή μόνο στο πεδίο των παιδαγωγικών; Με άλλα λόγια, μπορείς να δηλώσεις κάποιο μάθημα-μπαλαντέρ χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις μόρια, αν δεν γράψεις καλά σε αυτό, στο κύριο πεδίο σου;
β) για τεφαα βοηθάνε αν κάνεις κάποιο άθλημα; Ή μπαίνεις κλασσικά όπως σε όλες τις σχολές δηλαδή μόνο με τον βαθμό που έγραψες;
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
2 ερωτήσεις:
α) Για να ανοίξεις κάποιο νέο πεδίο δίνεις επιπλέον μάθημα. Πες είσαι θεωρητική (έχεις ανοίξει το 1ο πεδίο), αλλά θες να ανοίξεις και παιδαγωγικά οπότε αν δεν κάνω λάθος παίρνεις και μαθηματικά γενικής. Αυτά τα μαθηματικά μετράνε και στον μέσο όρο του πρώτου πεδίου (ότι δηλαδή έδωσες παραπάνω μαθήματα) ή μόνο στο πεδίο των παιδαγωγικών; Με άλλα λόγια, μπορείς να δηλώσεις κάποιο μάθημα-μπαλαντέρ χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις μόρια, αν δεν γράψεις καλά σε αυτό, στο κύριο πεδίο σου;
β) για τεφαα βοηθάνε αν κάνεις κάποιο άθλημα; Ή μπαίνεις κλασσικά όπως σε όλες τις σχολές δηλαδή μόνο με τον βαθμό που έγραψες;
α)μετράει μόνο στο πεδίο των παιδαγωγικών
β)στα τεφαα μπαίνει με τον γραπτό+αθλήματα(μετράνε οι επιδόσεις σε αντίθεση με τις στρατιωτικές που απαιτείται ο υποψήφιος απλώς να πιάσει τα όρια)
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω σκοπό να περάσω σε ναυτιλιακή σχολή που ζητάει μάθημα τα αγγλικά.. να πάρω το αοδε ή τα αγγλικά ;
Αν σκοπεύεις να μην κάνεις επιπλέον μαθήματα αγγλικών για προετοιμασία, πάρε ως επιλογή τα Αγγλικά.
Για κάποιον που θέλει να δώσει πανελληνίες για να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,ποιά κατεύθυνση-ομάδα προσανατολισμού είναι η κατάλληλη,αν υποθέσουμε πως ξεκινά από το 0;
Ας πούμε πως η επιθυμητή σχολή υπάρχει και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο πεδίο. Επίσης,να αναφέρω πως υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης χρόνου και χρημάτων για ιδιαίτερα μαθήματα.
Θεωριτική ή θετική λοιπόν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.