Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάγκας είναι αυτός που πετυχαίνει στο στόχο του είτε η σχολή αυτή έχει 19.000+ μόρια είτε έχει 14.000 μόρια.
Όλα κρίνονται «εκεί έξω», μετά, στον αγώνα της επαγγελματικής αποκατάστασης. Εκεί δεν υπάρχουν πια «μουράτοι και μη».
Έχει τύχει να μπω σε ταξί και ο «ταρίφας» να έχει καρφιτσώσει το πτυχίο του ΕΜΠ στην οροφή του ταξί. Μη γελάτε!! Αλήθεια είναι.
Και ξέρω άτομα που έχουν τελειώσει ΤΕΙ Λογοθεραπείας ή Ηλεκτρολόγων ή Φυσιοθεραπείας ή... ή... και ήδη έχουν μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
Ας κατέβουν λοιπόν κάποιοι από το «καλάμι», μη τυχόν και πέσουν απότομα από αυτό και τότε το χτύπημα θα είναι πολύ σκληρό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
Ειμαι στην πιο μουρατη σχολη
κούνια που σε κούναγε...
papas
Διάσημο μέλος
Εγώ θέλω να γίνω γιατρός για διάφορους λόγους
α) να σώζω ζωές είναι πολύ μεγάλο πράγμα να επαναφέρεις κάποιον στη ζωή και να βλέπεις τα χαρούμενα βλέμματα των συγγενών(πολυ συγκινητικό) να έρχονται και να με ευχαριστούν.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδάκια (Παιδοχειρουργός)
β) Επειδή θέλω πέρα από το νοσοκομείο να πάω στους γιατρούς του κόσμου ή στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Ειδικά τα παιδάκια της Αφρικής θέλω να τα βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο
γ)Να ανακαλύψω το σώμα να μελετήσω το θαύμα της ζωής
δ)Γουστάρω τρελά τα αίματα και τα εντόσθια θέλω τόσο πολύ να δω σάρκα αίμα εγκέφαλο να δω πως χτυπάει η καρδιά αλλά έχω βρει υποκατάστατα βιντεάκια με νεκροψίες αυτοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις στο youtube (psyco)
Δεν θα απαντήσω ποιες σχολές είναι μουράτες αλλά ποιες είναι ενδιαφέρουσες (υποκειμενικά) ΙΑΤΡΙΚΗ (γιατί άραγε?) Ψυχολόγος,Αρχιτέκτονας,Αρχαιολόγος,Μετεωρολόγος,Σεισμολόγος,Ηφαιστειολόγος,Βιολόγος,Χημικός,Φυσικός,Μαθηματικός,ΗΜΜΥ,Ευελπίδων,ΣΑΝ
Για τα Bold-αρισμένα : you haven't seen anything. Είναι αλλιώς, να τα βλέπεις απ' εξώ και αλλίως, όταν εργάζεσαι μέσα.
Εγώ λέω το εξής : αν έχεις τα @@ (και δεν μιλάω τα λεκτικά, αλλά τα μεγάλα και ρεαλιστικά) για να αντέξεις την ιατρική, και ειδικά την παιδιατρική και τις wtf καταστάσεις της, τότε πήγαινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΘΗΡΑΣ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
ναι,και κανεις δωρεαν γυμνασηριο για 4( ή και παραπανω) χρονια)ΤΕΦΑΑ κανεις σωμα και αρεσεις στα κοριτσια
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ΤΕΦΑΑ κανεις σωμα και αρεσεις στα κοριτσια
τραγικότατος απλά
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
τραγικότατος απλά
Μην το λες...Μουρατη(με την εννοια μιας δημοφιλους σχολης) ίσως να μην ειναι,αλλα οτι μπορει να χρησιμευσει ως καλη γυμναστικη-με ο,τι αλλο αυτη συνεπαγεται,ισως να ναι αληθεια.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν κάποιος πάει σε κάποια σχολή της αρεσκείας του και γίνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο αντικείμενό του,τότε και μόνο τότε έχει δικαίωμα να το παίζει "μουράτος". Αν και πάλι χάνεις το νόημα.
Μην πείτε όμως ότι δεν είμαστε και πιπίνια με την άσπρη στολή και το στηθοσκόπιο, δεν το δέχομαι.
Κουκλιά ζωγραφιστά παιδί μου.
papas
Διάσημο μέλος
Μουράτη σχολή ΔΕΝ υπάρχει.
Αν κάποιος πάει σε κάποια σχολή της αρεσκείας του και γίνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο αντικείμενό του,τότε και μόνο τότε έχει δικαίωμα να το παίζει "μουράτος". Αν και πάλι χάνεις το νόημα.
Μην πείτε όμως ότι δεν είμαστε και πιπίνια με την άσπρη στολή και το στηθοσκόπιο, δεν το δέχομαι.
Μετριόφρων! ))
Και τα στηθοσκόπια στις τσέπες, όταν δεν τα χρησιμοποιούμε! Μπορεί να τραυματίσουμε κανέναν!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετριόφρων! ))
Και τα στηθοσκόπια στις τσέπες, όταν δεν τα χρησιμοποιούμε! Μπορεί να τραυματίσουμε κανέναν!
Πώς θα καταφέρεις να τραυματίσεις κάποιον με το στηθοσκόπιο δεν μπορώ να καταλάβω.
papas
Διάσημο μέλος
Πώς θα καταφέρεις να τραυματίσεις κάποιον με το στηθοσκόπιο δεν μπορώ να καταλάβω.
Τρέχα στα ΤΕΠ, ειδικά με εφημερία, και θα δείς.
Όταν δεν χρησιμοποιώ το στηθοσκόπιο μου, το βάζω στην τσέπη. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις : θα ρθει εκείνη η κακία η ώρα που ότι μελέταγα θα μου τύχει...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Η στολή σας μου προκαλεί αηδία.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πιο μουράτη σχολή για μένα είναι αυτήν που γουστάρει ο καθένας ειλικρινά
Nομίζω πως ο όρος αυτός αναφέρεται κυρίως στον αντίκτυπο προς το κοινό που έχει το όνομα μιας σχολής. Κατά τ' άλλα, εν μέρει, ίσως ισχύει και αυτό που ισχυρίζεσαι.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Η στολή σας μου προκαλεί αηδία.
γιατί;
Johnny15
Επιφανές μέλος
γιατί;
Επειδή είναι κάτασπρη, και επειδή πιστεύετε ότι έχετε κάποιο κύρος απλώς φορώντας την. Εντάξει όχι όλοι, αλλά για κάποιον λόγο καβαλάτε το καλάμι οι περισσότεροι.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Επειδή είναι κάτασπρη, και επειδή πιστεύετε ότι έχετε κάποιο κύρος απλώς φορώντας την. Εντάξει όχι όλοι, αλλά για κάποιον λόγο καβαλάτε το καλάμι οι περισσότεροι.
Μιλώντας στο β΄ πληθυντικό περιλαμβάνεις και εμένα σ αυτην την κατηγορία.. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε ότι έχω αποκτήσει κύρος μπαίνοντας στην Ιατρική ούτε ότι θα πρέπει να αποκτήσω βγαίνοντας ( κάτι που δυστυχώς σ αυτην την χώρα ισχύει ως ενός σημείου).Όταν λέω κύρος εννοώ παραπάνω από αυτό που αναλογεί στον κάθε άνθρωπο και δεν είναι προϊον κοινωνικής αντιμετώπισης του επαγγέλματος του. Τώρα για το κάτασπρη, μάλλον δεν σου αρέσει το χρώμα ,αλλά όχι και αηδία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 345 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- userguest
- iminspain
- Kaiti.07
- Hased Babis
- giorgos5002
- ch2006
- Corfu kitty
- Reader
- Libertus
- despoina13
- Verikoko17
- ikigai
- Alessandra Eliza
- EFAKIT
- Ryuzaki
- hirasawayui
- Unboxholics
- Aggel0sss
- Than003
- Nasia2433266
- Annou1
- thekwarxitektonikh
- nearos
- Ιωάννης1234
- Mary_03
- Peter Pan13
- mermaid89
- thenutritionist
- Antonius
- George_dr
- jj!
- emilyfan85
- J.Cameron
- Nocommingback
- Nala
- Giii
- Drglitterstar
- Philologist
- Appolon
- SlimShady
- ggl
- ioannaion
- nikoletaz57
- TakSimeon
- Chrisa
- Aggelos_mptz
- 69lover
- El_
- abc1234
- emzou
- Sense
- Cheryl
- Lexii
- fockos
- Nikos05
- Schlimazel
- calliope
- roud
- Petros.21
- tfghp
- Eri0611
- vetas
- Alexandros36k
- Jimmy20
- BioChemical
- theonewhoknocks
- elewnora
- Viedo
- stefan
- Σωτηρία
- KingOfPop
- MarcoReus
- eukleidhs1821
- Georgekk
- Κλημεντίνη
- Darkking
- barkos
- Athens2002
- luisnazariodelima
- tsiobieman
- Barka
- ΘανάσοςG4
- Nikoletasch
- dragonite
- Manolo165
- Kamelan
- Marinamani
- Alekos7savv
- eri548
- andreas2002
- cel123
- vehement
- Nefh_
- Αλεξια
- Tommy_civil
- civilian
- Nat Dor
- Θανασης Α.
- CuHg
- Scandal
- Memetchi
- Thanos_D
- Bgpanos
- joannaΚΑ
- Stefanosxios
- Revekka
- fay01
- Lab13
- Λαμπρινηη
- Mukumbura
- panagiotis23
- sofiannam
- Belle26
- charmander
- miak
- Rene2004
- gwgw_5
- olga123
- milianis
- Unseen skygge
- azula
- Pharmacist01
- MarilynSt
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- MaryM
- Superhuman
- theodoraooo
- Ifigenia
- George.tr
- Γιώργος - Κόρινθος
- nicole1982
- Kostakis45
- Ggpg
- Ν.Χ.
- ploutarxos123
- GeoCommand
- Έμμα
- PanosCh002
- marianna04
- Βλα
- Αλκης Κ.
- art1
- PanosBat
- uni77
- igeorgeoikonomo
- Vold
- Serotonin
- Nefiki
- Ria99
- Imelda82
- Panos blg
- B747
- gregory nub
- fmarulezkd
- Jocaste
- χημεια4λαιφ
- ChrisNoris
- jul25
- tymvorixos
- Yiorgosk
- Intravenous_drug
- St11
- Vasilis2000kak
- yellowdust
- CHRYSA S
- T C
- kiyoshi
- Anonym0s
- Αριάνα123
- Elena78
- EiriniS20
- Γιώργος Ζ
- Nina42
- louminis
- Mary Jane
- alexrami
- lnesb
- Monster Hunter
- brizoulis
- D.a.i.s.y
- Metamorph
- Steffie88
- element skate
- don_vito
- Cassano
- Μαρία234
- nick 3484
- MariaAdamantia
- Demetria22
- gaga.boy
- Danaoula2020
- suaimhneas
- Trolling Stones
- Giorno
- giannhs2001
- Ιωάννα2
- mitsos14
- maria20
- TigerHunt
- cynzp
- American Economist
- dim6
- aggelosst9
- Ireneeneri
- CELTICS FAN
- fearless
- Meow
- Annaaa345667
- γιω99
- the purge
- victor 21
- Dr House
- Hera167
- Dunedain10
- Slytherin
- Greg1900
- future.nurse.29
- Πύρος
- Boethiah
- cpalazis
- bigbrownfox
- Dababy
- Alma Libre
- Gary
- Νομικάριος13
- tslef8
- jimis2001
- Eleni54
- lenaki001
- ChristosV21
- ros
- Makis7
- Livaja10
- Σταβι
- Mr.Blonde
- tasost
- Scott
- VouDou
- Idontknoww
- Evimgr
- papa2g
- Φινεύς
- Ststst02
- giota1111
- Thoba19
- Dimitris2001
- Paul77
- nucomer
- johnsala
- Arvacon
- DimitraA.
- chanyeol
- Johnny15
- ag97
- Kostis-Palamas
- TonyMontanaEse
- stamoul1s
- Power-13
- Big Mak
- tonyler
- PsychoGR
- ioanchatzip
- efi25
- sweater weather
- Άρτεμις Α.
- Dimitris9
- MIkeTr123
- Vasilina93
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.