παοκολις
Νεοφερμένος
εεε δεν νομίζω, τουλάχιστον το έψαξα το ζήτημα, δεν πάω στο άκυρο. απλώς είμαι της άποψης στο να μην συμβιβάζεσαι και λές ας βάλω κάτι άλλο ακόμη και αν δεν μου αρέσει τόσο.
και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια φιλε για τη σχολη αυτη!!! Αρα πολυ πιθανον να μαστε συμφοιτητες απο φετος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά είμαι φοιτητής σε αυτό το τμήμα.αν έχετε κάποιες απορίες,θα χαρώ να σας βοηθήσω!
ε, αυτό θα φανεί αύριο. ευτυχώς όμως που υπάρχουν και μεγαλύτεροι που ενδιαφέρονται.
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/Report_ME_Volos_Revised_Jan16_Final.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Συμπληρώνω το μηχανογραφικό μου αυτή την περίοδο και με ενδιαφέρουν κυρίως πολυτεχνικές σχολές. Ήμουν θετική(την διάλεξα λόγω των χημικών μηχανικών), και έχω κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τους μηχανολόγους μηχανικούς στο πολυτεχνείο του βόλου. Ποια ειναι η αποψη σας? Είναι καλοί οι καθηγητές? Πραγματοποιούνται εργαστήρια και έρευνες? Είμαι σε δίλημμα αν θα βάλω πρώτα τους μηχανολογους μηχανικους βόλου ή τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο πολυτεχνείο της Κρήτης. Εγώ προτιμώ το αντικείμενο του μηχανολόγου, αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι η ποιότητα του τμήματος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Αν μένεις Αθήνα μπορεί η έχεις αδέρφια που σπουδάζουν Αθήνα μπορείς να έρθεις μετσοβιο.Δηλωσε την σχολή εφόσον σου αρέσει εχω ακούσει καλά λόγια για αυτή την σχολή.Μην κοιτάς την πόλη.
Πως γενεν ατο; Δηλαδη περνας Βολο κι αν εισαι Αθηναιος παιρνεις αυτοματα transfer?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.