athanasia.a
Νεοφερμένος
Η athanasia.a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-06-22
11:35
Εγώ ρώτησα και το φροΚαλησπερα.. φετος θα κανω μηχανογραφικο με το 10%.. πηρα τηλεφωνο στο λυκειο και μου ειπε ο διευθυντης οτι θα χρησιμοποιωσω τον ιδιο κωδικο με περισι.. ισχυει;
Όχι πρέπει να πάρεις καινούργιο κωδικό από το σχολείοΚαλησπερα.. φετος θα κανω μηχανογραφικο με το 10%.. πηρα τηλεφωνο στο λυκειο και μου ειπε ο διευθυντης οτι θα χρησιμοποιωσω τον ιδιο κωδικο με περισι.. ισχυει;
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 500 μηνύματα.
24-06-22
11:40
Όχι ο ίδιος κωδικός είναι, πήγα σήμερα.Εγώ ρώτησα και το φρο
Όχι πρέπει να πάρεις καινούργιο κωδικό από το σχολείο
athanasia.a
Νεοφερμένος
Η athanasia.a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-06-22
11:41
Ααα ωραία λογικά γίνεται και με τον παλιό και με τον καινούργιο γιατί πήγα και εγώ και έβγαλα καινούργιοΌχι ο ίδιος κωδικός είναι, πήγα σήμερα.
Ευτυχια Αδαμοπουλου
Νεοφερμένος
Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
24-06-22
12:09
Αφου πηγα και δηλασε ως καινουργιο τον ερσινο κωδικο..στη ουσια πηρα καινουργιοΕγώ ρώτησα και το φρο
Όχι πρέπει να πάρεις καινούργιο κωδικό από το σχολείο
Specon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Specon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής Χαροκοπείου. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
24-06-22
14:48
Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι είναι άλλο ο Κωδικός Υποψηφίου και άλλο ο προσωπικός κωδικός !!!Για να υποβάλλουμε μηχανογραφικό κρατάμε τον Κωδικό Υποψηφίου και αλλάζουμε τον προσωπικό κωδικό
efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.
25-06-22
14:46
Ρε παιδια δεν καταλαβα. Οσοι θα κανουμε 10% τελικα πρεπει να παμε στο Λυκειο για νεο κωδικο; Επισης μεχρι ποτε πρεπει να παμε;
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
25-06-22
14:57
Ναι μέχρι 30 Ιουνίου νομίζωΡε παιδια δεν καταλαβα. Οσοι θα κανουμε 10% τελικα πρεπει να παμε στο Λυκειο για νεο κωδικο; Επισης μεχρι ποτε πρεπει να παμε;
efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.
25-06-22
15:07
Ευχαριστω πολυ! Μετα τις 30 δεν υποβαλλουμε; Ξερεις αν θα ναι ηλεκτρονικη υποβολη;Ναι μέχρι 30 Ιουνίου νομίζω
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 942 μηνύματα.
25-06-22
17:23
Ευχαριστω πολυ! Μετα τις 30 δεν υποβαλλουμε; Ξερεις αν θα ναι ηλεκτρονικη υποβολη;
Μόλις βγουν οι βαθμοί και ανοίξει η πλατφόρμα για τα μηχανογραφικά, τότε θα μπούμε κ εμείς όπως όλοι όσοι έδωσαν πανελλήνιες φέτος και θα κάνουμε μηχανογραφικό ηλεκτρονικά.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
25-06-22
20:26
Ό κόφτης 2750 μορίων είναι για το 10% σέ σχέση με τίς φετινές βάσεις 10%
Σωστά;
Σωστά;
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
25-06-22
20:33
Ποιος κόφτης??? Νομίζω αυτό είναι για τις μετεγγραφέςΌ κόφτης 2750 μορίων είναι για το 10% σέ σχέση με τίς φετινές βάσεις 10%
Σωστά;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
25-06-22
20:34
Δεν ξέρω αν με εννοήσατε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι μετά θά χρειαστεί μετεγγραφήΠοιος κόφτης??? Νομίζω αυτό είναι για τις μετεγγραφές
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
25-06-22
20:44
Αααα εντάξει, τότε δυστυχώς δε γνωρίζω για τις μετεγγραφές συγγνώμηΔεν ξέρω αν με εννοήσατε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι μετά θά χρειαστεί μετεγγραφή
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,554 μηνύματα.
25-06-22
22:28
Ναι Ναλα τα μορια του συγκρινονται με την φετινή βαση του 6%Ό κόφτης 2750 μορίων είναι για το 10% σέ σχέση με τίς φετινές βάσεις 10%
Σωστά;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
26-06-22
00:45
ΘενκςΝαι Ναλα τα μορια του συγκρινονται με την φετινή βαση του 6%
TheodoraNt
Νεοφερμένος
Η TheodoraNt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
26-06-22
11:22
Καλησπέρα.Ειμαι στο δεύτερο έτος και θα ηθελα να κανω μια τελευταια προσπάθεια για 10%, αλλα λόγω του οτι ειμαι στην πόλη όπου σπουδάζω και λόγω εξεταστικής, θα μπορεσω να βγάλω κωδικούς απο απόσταση ;Επίσης το καρτελάκι των πανελληνίων με τους κωδικούς αν δεν το εχω μπορω να το βρω σε συννενόηση με το λύκειο όπου φοίτησα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,554 μηνύματα.
26-06-22
11:25
το αριθμο υποψηφιου ομως τον θυμασαιΚαλησπέρα.Ειμαι στο δεύτερο έτος και θα ηθελα να κανω μια τελευταια προσπάθεια για 10%, αλλα λόγω του οτι ειμαι στην πόλη όπου σπουδάζω και λόγω εξεταστικής, θα μπορεσω να βγάλω κωδικούς απο απόσταση ;Επίσης το καρτελάκι των πανελληνίων με τους κωδικούς αν δεν το εχω μπορω να το βρω σε συννενόηση με το λύκειο όπου φοίτησα;
παρε τηλεφωνο τον δικο σου λυκειαρχη και θα σε φτιαξει.
οι λυκειρχες φροντιζουν τα δικα τους παιδια.
pinelopikaxrila20@gm
Νεοφερμένος
Η pinelopikaxrila20@gm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
26-06-22
12:39
Καλησπέρα, συγκέντρωσα από το 2021 14.141 μόρια και λέω να κάνω 10% για παιδαγωγικό δημοτικής Ιωαννίνων το οποίο έχει ανέβει σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύετε μπορώ να το πιάσω δεδομένου ότι πρόκειται και για επαρχιακή πόλη και είναι κοντά στα μόρια μου σχετικά? Σκέφτομαι επίσης και για φιλοσοφικά τα οποία τα πιάνω παντού, αλλά δεν έχω αποφασίσει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
12:44
μπα δυσκολα , οι δασκαλοι ιωαννινων εχουν παντα ανοδο , ενιοτε και αλματαΚαλησπέρα, συγκέντρωσα από το 2021 14.141 μόρια και λέω να κάνω 10% για παιδαγωγικό δημοτικής Ιωαννίνων το οποίο έχει ανέβει σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύετε μπορώ να το πιάσω δεδομένου ότι πρόκειται και για επαρχιακή πόλη και είναι κοντά στα μόρια μου σχετικά? Σκέφτομαι επίσης και για φιλοσοφικά τα οποία τα πιάνω παντού, αλλά δεν έχω αποφασίσει
μηπως εισαι κατι απο πολυτεκνη ,τριτεκνη να παιξει μετεγγραφη?
pinelopikaxrila20@gm
Νεοφερμένος
Η pinelopikaxrila20@gm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
26-06-22
13:47
έχω ακούσει ότι προβλέπεται και πτώση στις βάσεις δε παίζει?μπα δυσκολα , οι δασκαλοι ιωαννινων εχουν παντα ανοδο , ενιοτε και αλματα
μηπως εισαι κατι απο πολυτεκνη ,τριτεκνη να παιξει μετεγγραφη?
πολύτεκνη όχι, μια αδερφή έχω, σπουδάζει εκεί αλλά είναι δεύτερο πτυχίο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ANZ
- Hased Babis
- Aggel0sss
- Leo komm
- Theo2005
- elevag
- liana
- Nikos_81
- dmav
- Mammy Nun
- Έλενα Παπαμακαριου
- Billprs
- Giannis02
- rosemary
- redarrow
- Pigeon
- KingPoul
- Arvacon
- Ελεγκολόγος
- Billas
- Citylights
- emilyfan85
- kat71
- Anonymous0
- marakiloveee
- alpha.kappa
- mysterious1842001@ho
- Kontoula
- xraxra
- BilLaKows
- kost28
- ladybookworm
- SlimShady
- nimbus
- Ελεν
- Dennis04
- yiankap
- Goris12
- Scandal
- Mariap.
- F1L1PAS
- Nala
- Elenakii
- Alin22
- spring day
- sophiaa
- Fara
- Marple
- eleniiib
- Phys39
- Jennyy
- το κοριτσι του μαη
- Pharmacist01
- Unboxholics
- efi25
- Αλανι
- Xristinaqui
- Nefpav
- anakiriak@yahoo
- Christos1971
- TheodoraNt
- asterisx
- Yiorgosk
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- ggl
- Chico
- BloodyFairy
- Vickyoustgl
- Φινεύς
- penelopenick
- oups
- katerinavld
- GeorgePap2003
- Nikoletaant
- Ody24
- Billys 13
- papa2g
- Dim36
- nicole1982
- Nefeloula
- Sherlockina
- george777
- Specon
- ΘανάσοςG4
- xakounaamatata
- margik
- fairyelly
- Panagiotis849
- Έμμα
- Kitkat2000
- VasoGrimes
- Chris9
- Viedo
- constansn
- Hopeful22
- roud
- Anta2004
- augustine
- theodoraooo
- Makisd
- Rina
- GabrielaM
- Popitotou
- Joji
- Γιώργος Ζ
- Nickymtss
- Eri0611
- V@Per
- jim2015
- VohtheiaA
- Giii
- Μικρή πεταλούδα
- bruh_234
- Maynard
- Super woman
- Απροσάρμοστη
- marian
- calliope
- kotompoukia
- Kokro
- Ryuzaki
- Appolon
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.