Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηλεκτρονικός Μηχανικός βγαίνεις
Πληροφορίες για δικαιώματα κτλ στο www.tee.gr
και κατι τελευταιο να ρωτησω το πτυχιο ειναι το ιδιο με αυτο της κρητης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
NasosJet
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια οποιος ειναι στο συγκεκριμενο τμημα ή γνωριζει, μπορει να με ενημερωσει για το τμημα?Ισχυει οτι δν υπαρχουν εργαστηρια, αιθουσες που να ανταποκρινονται σε πολυτεχνικη σχολη και μαθηματα ή ακομα και ολοκληροι κλαδοι που δν διδασκονται(λ.χ. τηλεπικοινωνιες)?
Εργαιστιρια γινονται κανονικα .Η αιθουσες ωραιοτατες ειναι αλλα δεν υπαρχουν παραθυρα .Δεν ξερω ακριβος για κλαδους αλλα μια φορ α τηλεπικοθνωνιες γινονται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παρακατω βιντεο αναφερει καποια απο αυτα :
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/UniWestMaced_MechEng_2013.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panossalonika
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Για ποιο λόγο, για να καταλήξει να εργάζεται για το μπάρμπα Μήτσο μ' ένα 500άρικο άνευ ωραρίου κάτω από άθλιες συνθήκες;Για ν' ανοίξει γραφείο και να φορολογείται απ' το 1€ +τους όποιους έμμεσους φόρους;
Αν και δεν έχω πρόσφατη εικόνα, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι οι σχολές βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, πόσο μάλλον τμήματα σαν της Κοζάνης που στήθηκαν "στο πόδι" με υπουργικές αποφάσεις...
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι υποδομες ειναι το μεγαλο προβλημα του τμηματος μια και δεν υπαρχει ενα οργανομενο χωρος οπου θα στεγαζονται τα τμηματα .απο πλευρα καθηγητων κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι καλο διοτι ειναι νεαρη οι ποιο πολλη και ειναι κοντα στους φοιτητες με συνεπεια να γινεται καλη δουλεια σε συνδιασμο με τον μικρο αριθμο φοιτητων .στο κομματι των κατευτησεων ισως να υστερη λιγο σε σχεσει με καποιο ισως αστικο κεντρο .Για μενα αν θες ως πρωτη επιλογη μηχανολογος αξιζει να πας .Αν θες κατι αλλο ρωτα .παιδια περασα σε αυτο το τμημα φετος αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα παω γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια για το πανεπιστημιο. μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει πως ειναι το τμημα (υποδομες,τι δουλεια γινεται,επιπεδο καθηγητων)?ευχαριστω πολυ!
Liquid Snake
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=ttsy5w_otwM
Μιλάμε για χάλι. Τι να σου κάνουν 16 μέλη ΔΕΠ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μια απορια σχετικα με ενα τμημα της Κοζανης και συγκεκριμενα την σχολη:
Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (www.icte.uowm.gr)
Σε ποιο επιστημονικο πεδιο ανηκει?
Στο 2ο και στο 4ο? (https://www.eimaifoititis.gr/sxoles/...a-mhchanikwn-plhroforikhs-kai-thlepikoinwniwn)
Στο 2ο και στο 5ο(https://sep4u.gr/sxoless_new/ce.php)
Καλεσα στη γραμματεια της σχολης αλλα δεν γνωριζαν και μου ειπαν να ξανακαλεσω την Δευτερα.
Καποιος που γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες θα με βοηθουσε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
(2,4 αναφέρεται στο παλιό σύστημα )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.