paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εισαι σίγουρος?Γιατι απο οσο ξερω στο ΤΕΙ Μηχανολογίας κάνουν μαθήματα σχετικα με αυτοκινητα..
Δεν ξερω σιγουρα για αυτο λεω νομιζω για να εισαι ποιο σιγουρος παρε κανε τηλεφωνω σε καποιο τμημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Νομιζω πως οχι
Συνάδελφός σου θα είναι,γιατί όχι;
kostas314
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνάδελφός σου θα είναι,γιατί όχι;
Γιατι δεν ειδα καπου η ακουσα να δινετε αυτη η δυνατοτητα σε ενα αποφοιτο να ασχοληθη με αυτο αν προσεξε αναφερω οτι "νομιζω" οχι κατηγορηματικα οχι .Γνωριζω οτι απο τει οχηματων εχει τετοια διεξοδο και απο οαεδ η ιδιωτηκες σχολες .
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Είναι προφανές ότι έχεις πλήρη άγνοια περί της ιδιότητας του μηχανολόγου μηχανικού Τ.Ε.Γιατι δεν ειδα καπου η ακουσα να δινετε αυτη η δυνατοτητα σε ενα αποφοιτο να ασχοληθη με αυτο αν προσεξε αναφερω οτι "νομιζω" οχι κατηγορηματικα οχι .Γνωριζω οτι απο τει οχηματων εχει τετοια διεξοδο και απο οαεδ η ιδιωτηκες σχολες .
Συνοψίζοντας...
Αν έχεις εσύ αυτή τη δυνατότητα,γιατί να μη την έχει αυτός;Συνάδελφός σου θα είναι,γιατί όχι;
Είναι σαν να αναρωτιέσαι αν έχει τη δυνατότητα ένας χειρούργος να κάνει εγχείρηση...
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι προφανές ότι έχεις πλήρη άγνοια περί της ιδιότητας του μηχανολόγου μηχανικού Τ.Ε.
Συνοψίζοντας...
Αν έχεις εσύ αυτή τη δυνατότητα,γιατί να μη την έχει αυτός;
Είναι σαν να αναρωτιέσαι αν έχει τη δυνατότητα ένας χειρούργος να κάνει εγχείρηση...
Για αυτο λεω οτι νομιζω και οχι οτι ξερω σιγουρα .Δεν θυμαμε να εχω δηλωση οτι γνωριζω να παντα και ειδικα της ιδιότητας του μηχανολόγου μηχανικού Τ.Ε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας με ενδιαφερει αυτο το πανεπιστημιο και θα ηθελα να ρωτησω σε αυτο το σιτεhttps://www.edu4u.gr/SchoolDetails.aspx?sxolh_id=371 οταν λεει μεταπτυχιακες σπουδες τι εννοει?
αν κανω μεταπτυχιακες απουδες και παρω το Ενδεικτικό Ειδίκευσης στην Επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικών Υπολογιστών τι επαγγελματικα δικαιωματα θα μπορω να εχω?
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
και με το συγγεκριμενο μεταπτυχιακο τι κερδιζεις?Τα επαγγελματικά σου δικαιώματα θα είναι του Ηλεκτρονικού,όχι Ηλεκτρολόγου.Το πρώτο πτυχίο δίνει τα δικαιώματα
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω με το μεταπτυχιακο?Ειδίκευση και...γνώση (?)
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε γίνεται.
Πχ.Εγώ είμαι δασολόγος.Έστω ότι κάνω ΜΒΑ,δε με κάνει και οικονομολόγο έτσι?
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχω καταλάβει,θες να μπεις σε αυτή τη σχολή,να κάνεις μεταπτυχιακό και να βγεις ΗΜΜΥ;
Δε γίνεται.
Πχ.Εγώ είμαι δασολόγος.Έστω ότι κάνω ΜΒΑ,δε με κάνει και οικονομολόγο έτσι?
καλα εννοειται αυτο αλλα πες οτι παρω το μεταπτυχιακο δεν μου δινει καποιο δικαιωμα του ηλεκτολογου?
αλλιως γιατι να δωσι καποιος μεταπτυχικο?
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Γραφεσαι στο οικονομικο επιμελετητηριο ομωςΠχ.Εγώ είμαι δασολόγος.Έστω ότι κάνω ΜΒΑ,δε με κάνει και οικονομολόγο έτσι?
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να μάθει παραπάνω πράγματα και να αποκτήσει εξειδίκευση.Δε δίνει δικαιώματα το μεταπτυχιακό.Μόνο το πτυχίο.
καταλαβα δηλαδη δεν μπορω να ασχοληθω με καποιο μικρο φωτοωολταικο για
παραδειγμα
ξερεις τι δικαιωματα εχει ο μηχανικος πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων?
μηχανικος πληροφορικος δεν βγαινεις ?
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πληροφορίες για δικαιώματα κτλ στο www.tee.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.