RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Αποτελούν προσωπική επίθεση/εξύβριση
2)Είναι αυτονόητα
Υγ:Παρ'όλα αυτά τα παραλές για το ceid....η οργάνωση του πανεπιστημίου όντως δεν είναι καλή,αλλά το τμήμα είναι δυνατό...που σημαίνει ότι δεν αποτελέι ενα απο τα καλύτερα της ευρώπης,αλλα σίγουρα ένα πολύ καλό-λαμβάνοντας υπ'όψιν τα υπόλοιπα-αει που πραγματεύται το τομέα της πληροφορικής στην Ελλάδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)Της πάτρας σε αντίθεση με χανια είναι καθαρα πληροφορικής,το επιστημης υπολογιστων είναι η καλύτερη σχολή πληροφορικής,αλλά δεν έχει την εξιδεικευση των πολυτεχνικών σχολών και του βόλου-και στο λέω αυτό λόγω εμπειρίας-είναι αρκετά καλό,αλλα πιο κάτω απο της πάτρας!
john20
Νεοφερμένος
Ασχολησου λοιπον με την μιζερη φοιτητικη ζωη σου και ασε τα παιδια που περασαν στο τμημα να διαμορφωσουν τα ιδια αποψη, γιατι γεμισαμε με ''ακουσα'', ''μου ειπαν''..
Ασε λοιπον το cyber-bulling γιατι μονο γι αυτο εισαι.
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλικα
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είπα ποτέ ότι απ' το τμήμα σας ή το τμήμα μου θα έχετε/έχουμε κακή αποκατάσταση. Δεν είπα ότι δίνει αδύναμο πτυχίο ή ότι το αντικείμενο είναι βαρετό/άσχημο/κάτι παραπλήσιο. Απλώς είπα ότι η οργάνωση και οι καθηγητές είναι αισχρή κατάσταση, όπως σχεδόν παντού στο ΠΠ.
Δεν πρόκειται να ξανακάνω post εδώ απαντώντας σε πανίβλακες. Όποιος έχει δύο εγκεφαλικά κύτταρα μπορεί να κρίνει και ν' αποφασίσει.
Υ.Γ.: Ξέρεις ρε [.. ...] από 2 posts μου που έχεις διαβάσει εδώ και τη ζωή μου και τη σχολή μου και το τι έχω καταφέρει. Απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.
[...]
mitsaras7
Νεοφερμένος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tέσπα,another thread goes to nowhere!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλακα μην βαρας τοσο πολυ κατουρα και λιγο!!!!!!!!!!111
Κατουράω day and night, ο προστάτης μου μ' ευγνωμονεί.
red7genius
Νεοφερμένος
Τι να ακυρώνει !@*# την τύχη μου τη συφιλιάρα, η απλή αλήθεια είναι, εσείς αντιμετωπίζετε δεδομένα και στοιχεία επί της σχολής σας σαν να σας έβρισα τη μάνα, κομπλεξαρισμένοι κακομοίρηδες. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να παραδεχθώ ότι π.χ. οι ΗΜΤΥ Πάτρας είναι μαμώ τα τμήματα, ή ότι στο Μαθηματικό αν είσαι τυχερός πέφτεις σε κορυφαίους καθηγητές...
Δεν είπα ποτέ ότι απ' το τμήμα σας ή το τμήμα μου θα έχετε/έχουμε κακή αποκατάσταση. Δεν είπα ότι δίνει αδύναμο πτυχίο ή ότι το αντικείμενο είναι βαρετό/άσχημο/κάτι παραπλήσιο. Απλώς είπα ότι η οργάνωση και οι καθηγητές είναι αισχρή κατάσταση, όπως σχεδόν παντού στο ΠΠ.
Δεν πρόκειται να ξανακάνω post εδώ απαντώντας σε πανίβλακες. Όποιος έχει δύο εγκεφαλικά κύτταρα μπορεί να κρίνει και ν' αποφασίσει.
Υ.Γ.: Ξέρεις ρε [.. ...] από 2 posts μου που έχεις διαβάσει εδώ και τη ζωή μου και τη σχολή μου και το τι έχω καταφέρει. Απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.
[...]
Ενω εσυ Dythor εισαι φουλ στα επιχειρηματα. Καθε 5 λεξεις που γραφεις οι 10 ειναι κοσμιτικα...Μαλιστα μεχρι στιγμης ειμαστε ηλιθιοι, πανιβλακες, κακομοιρηδες, κομπλεξαρισμενοι... Και φυσικα όλα αυτα τα εχεις "ακουσει"... Τελοσπαντων ειναι αποψη σου και δεν μπορω να σε κατηγορησω γι αυτο. Αυτο που μπορω να πω ομως για τα λεγομενα σου ειναι πως μετα απο αυτο σου το ποστ:
ΜΗΝ το σκέφτεσαι, είναι σαν μια πανάθλια τρώγλη. Εν τω μεταξύ όποιος τσογλαναράς πάει και μένει εκεί αφήνει ό,τι βρήκε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση επειδή δεν είναι δικό του.
αρνουμαι να παρω στα σοβαρα καθε απαντηση σου. Επειδη πηρα δωματιο στην εστια οφειλω να σε πληροφορισω πως δεν μενω σε καμια "παναθλια τρωγλη", δεν βρηκα τιποτα που να το εχει αφησει καποιος "τσογλαναρας" και εν πασει περιπτωσει μαλλον δεν εχεις ιδεα γι αυτα που ειπες...Α ναι, λογικα τα ειχες "ακουσει" και αυτα... Απο οτι φαινεται, τελικα, δεν ξερεις και πολλα ή αυτα που ξερεις ειναι λαθος. Το μονο κακο ειναι οτι παραπληροφορεις τον κοσμο. Ο τροπος που γραφεις οταν καποιος σου λεει το αντιθετο ειναι κατατοπιστικοτατος. Ή μαλλον ο τροπος που βριζεις...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
αρνουμαι να παρω στα σοβαρα καθε απαντηση σου. Επειδη πηρα δωματιο στην εστια οφειλω να σε πληροφορισω πως δεν μενω σε καμια "παναθλια τρωγλη", δεν βρηκα τιποτα που να το εχει αφησει καποιος "τσογλαναρας" και εν πασει περιπτωσει μαλλον δεν εχεις ιδεα γι αυτα που ειπες...Α ναι, λογικα τα ειχες "ακουσει" και αυτα... Απο οτι φαινεται, τελικα, δεν ξερεις και πολλα ή αυτα που ξερεις ειναι λαθος. Το μονο κακο ειναι οτι παραπληροφορεις τον κοσμο. Ο τροπος που γραφεις οταν καποιος σου λεει το αντιθετο ειναι κατατοπιστικοτατος. Ή μαλλον ο τροπος που βριζεις...
Αυτό είπε ο red7genius και δείτε τί λέει ο Dythor
Είσαι άσχετος. Δεν μίλησα για τις καινούριες εστίες. Για τα υπόλοιπα έχω απαντήσει κι έχω διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με κομπλεξικούς.
Καταρχήν Dythor, μάθε να διαλέγεσαι σωστά και σταμάτα να προσβάλλεις τους άλλους. Όλοι μπορούμε να καθόμαστε πίσω από μια οθόνη και να βρίζουμε τους άλλους. Α, και αν νομίζεις ότι είσαι ο μάγκας του ischool, τότε είσαι γελασμένος.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχε γεια φίλε μου :no1:
red7genius
Νεοφερμένος
Είσαι άσχετος. Δεν μίλησα για τις καινούριες εστίες. Για τα υπόλοιπα έχω απαντήσει κι έχω διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με κομπλεξικούς.
Ναι εγω ειμαι ασχετος. Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα και δεν εχεις πατησει το ποδι σου στα δωματια...
Το επιχείρημα ότι γνωρίζεις τί λένε 50-100 φοιτητές είναι του κώλου.
lol
Ε, ΟΚ, αν αυτό διάβασες μόνο (το οποίο είναι σε κάποιο βαθμό ενδεικτικό αλλά σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένη θεμελίωση της άποψής μου) τότε ή είσαι τυφλός ή δεν ξέρεις να διαβάζεις. Anyway, σοβαρά τελευταίο μου ποστ εδώ, το θέμα έχει εξαντληθεί μέχρι αηδίας, τα συμπεράσματα ανήκουν στην κρίση του καθενός.
Βασικα πιστευω οτι ειναι ηλιθιος, ασχετος, κομπλεξικος και κακομοιρης.
Με μεγαλη μας λυπη σε αποχαιρετουμε. Τετοιες αποψεις-κωλοτρυπιδες δεν χωρανε σε ενα τοσο μικρο τοπικ...Στο καλο και να μην σε ξαναδουμε.
Ή βαριέμαι να κάθομαι να διαβάζω μαλακίες, που υποτίθεται είναι επιχειρήματα
Έχε γεια φίλε μου :no1:
:no1:
john20
Νεοφερμένος
ceid
Νεοφερμένος
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα όμως είναι η καλύτερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε τσάμπιονς λιγκ του χρόνου!!!!!!!!!
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.