andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

ασε μας κουκλιτσα μου εχεις και αποψη.ξερεις πολλους που εκαναν κατι τετοιο που λες?αυτο το βιντεο ειναι αφιερωμενο σε σενα,ακομα και αν δε σε λενε ανεστη...https://www.youtube.com/watch?v=OfGNNYcqddUο ορισμός του φυτού είσαι
ο μάγκας γράφει 15ρια και 16ρια μέχρι 2α λυκείου και βγάζει 19ρι στην 3η λυκείου γιατί ο βαθμός μετράει. (ούτε απολυτήριο με άριστα δε πήρες)....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ορισμός του φυτού είσαι
ο μάγκας γράφει 15ρια και 16ρια μέχρι 2α λυκείου και βγάζει 19ρι στην 3η λυκείου γιατί ο βαθμός μετράει. (ούτε απολυτήριο με άριστα δε πήρες)....
ο μαγκας γραφει πανελληνιες πανω απο τον βαθμο του σχολειου για να βουλωσει τους καθηγητες στο σχολειο που στην πλειοψηφια τους ειναι #%&&#@
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος

αρχισα διάβασμα και ξεσπω εκεί που δε πρέπει πφφφ![]()
χαχαχ υπομονηηηηηηηηη.. λιγο νωρις δεν ειναι για διαβασμα;;;

Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε πληροφορω πως στο λυκειο ειχα 19,3 και 19,4 στις πρωτες δυο ταξεις,στις πανελληνιες εβγαλα 17861 στο 5ο και 17844 στο 3ο ενω το απολυτηριο μου ειχα 17,8 γιατι πολυ απλα δεν ειμαι φυτουκλας να διαβαζω για τους γονεις μου μετα απο οσα περασα ολη τη χρονια
Ποιός σου είπε ότι οι "φύτουκλες" που έβγαλαν πάνω από 19 στο απολυτήριο έκατσαν και διάβασαν σοβαρά για τα γενικής ; Όσους ξέρω έγραψαν 20άρια με ελάχιστο διάβασμα την προηγούμενη (1 το πολύ ώρα),ενώ η βαθμολόγηση δεν ήταν και η πιο αυστηρή.
Και όσο για το "οι φύτουκλες διαβάζουν για το μπαμπά και τη μαμά" είναι πια ξεπερασμένο .Υπάρχουν και παιδιά που το κάνουν για το γαμώτο,ή ακόμα και για να ανοίξουν πόρτες για εξωτερικό.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν διαβαζεις για το γαμω το για τις ενδοσχολικες εισαι φυτουκλας
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος

ησουν μαζι τους στο σπιτι τους πριν τις εξετασεις και ξερεις ποσο διαβασαν ή τους πιστευεις?ο βαθμος του απολυτηριου δεν καθοριζεται μονο απο τις εξετασεις αλλα και απο το βαθμο των τετραμηνων,δηλαδη σε μεγαλο βαθμο απο τα διαγωνισματα,για τα οποια δεν διαβασα λεπτο.(και οχι δεν εκανα ιδιαιτερα με τους καθηγητες του σχολειου).
αν διαβαζεις για το γαμω το για τις ενδοσχολικες εισαι φυτουκλας
Πιο πάνω "όρισες" φύτουκλα αυτόν που διαβάζει για τους γονείς του.Αποφάσισε.
Και επιτέλους ξεκολλήστε όλοι από την ιδεολογία του φυτού.Ιδεολογία γυμνασίου και κάτω.Ωριμάστε.
Όσο για το αν ήμουν μαζί τους όταν διάβαζαν , η απάντηση είναι ναι.
Εάν δεν είσαι μαζί με το ίδιο σου τον εαυτό τότε με ποιόν είσαι ;
ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

ο ορισμός του φυτού είσαι
Ο μάγκας λοιπόν μαθητής αυτός είναι του 19 ή του 15-16;
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Ο μάγκας λοιπόν μαθητής αυτός είναι του 19 ή του 15-16;
Μάγκας είναι αυτός που θα βγάλει όσο γουστάρει.
fockos
Επιφανές μέλος

όχι αλλά αυτό είναι μαγκιάασε μας κουκλιτσα μου εχεις και αποψη.ξερεις πολλους που εκαναν κατι τετοιο που λες?αυτο το βιντεο ειναι αφιερωμενο σε σενα,ακομα και αν δε σε λενε ανεστη...https://www.youtube.com/watch?v=OfGNNYcqddU
το να βγάλεις σε όλες τις τάξεις άριστα και να μην βγάζεις απολυτηριο με άριστα καθε άλλο παρά μαγκιά είναι
........
το μοναδικό αριστείο που πήρα ήταν της τρίτης λυκείου.

είμαι αριστούχος απόφοιτος δευτεροβάθμιας (αυτό μετράει)
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

physicscrazy
Δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Οσο για τις ενδοσχολικες που θεωρειτε φυτο οποιον διαβαζει, δε νομιζω πως ειναι φυτο οποιος απλα διαβαζει 1 ωρα την προηγουμενη μερα εκμεταλλευομενος οτι θα βαθμολογησουν πολυ ελαστικα. Και στην τελικη μαρεσε η βιολογια κ η φυσικη γενικης, ηθελα να τους ριξω μια ματια να γραψω καλα. Κακο ειναι?

American Economist
Επιφανές μέλος

Α γυμνασίου 19.7/13 (πριν 4 χρόνια το 2013)
Β γυμνασίου 19.12/13
Γ γυμνασίου 19.9/13
Στο σχολείο μου στην πρώτη γυμνασίου δεν βάζανε βαθμούς και καλά κάνανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.