Zaraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντα είχα αυτή την απορία και μια και μου δίνετε η ευκαιρία θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας!
Επιλέγετε την κατεύθυνσή σας λόγω των μαθημάτων που την απαρτίζουν ή λόγω των πεδίων που η κάθε κατεύθυνση «ξεκλειδώνει» και σας δίνει την δυνατότητα να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη σχολή;
Υπάρχει για εσάς κάποιος άλλος παράγοντας ικανός να καθορίσει για την εκάστοτε κατεύθυνση;
Κάθε άποψη δεκτή!
ειτε το δεις απο τα πεδια ειτε απο τα μαθηματα ειναι το ιδιο.αν πχ θες ιατρικη σαρεσουν(λογικα) βιολογια και χημεια και επιλεγεις θετικη που σου ανοιγει το πεδιο...σπανια πεδιο και μαθηματα κατετθυνσης ερχονται σε ασυμφωνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σίγουρα! Δε θα γίνει πχ κάποιος φιλόλογος που μισεί τα αρχαία.ειτε το δεις απο τα πεδια ειτε απο τα μαθηματα ειναι το ιδιο.αν πχ θες ιατρικη σαρεσουν(λογικα) βιολογια και χημεια και επιλεγεις θετικη που σου ανοιγει το πεδιο...σπανια πεδιο και μαθηματα κατετθυνσης ερχονται σε ασυμφωνια
Απλά κάποιοι πχ επιλέγουν κατεύθυνση και μετά κατασταλλάζουν σε κάποια σχολή. (εγώ πχ )
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
εφοσον λες οτι εισαι καλη και στα μαθηματικα και στην εκθεση μπορεις να διαλεξεις ελευθερα ποια κατευθυνση θα ακολουθησεις(θεωριτικη ,θετικη ή ακομα και τεχνολογικη)
πρεπει να λαβεις υποψη σου 1) ποια μαθηματα σου αρεσουν περισσοτερο ή θα ηθελες να ασχοληθεις με αυτα περισσοτερο κ΄
2) το επαγγελμα που θες να κανεις μελλοντικα ή τα επαγγελματα που σε ενδιαφερουν περισσοτερο
ελπιζω να σε βοηθησα ...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι κατι που πρεπει να επιλεξεις μονη σου...
εφοσον λες οτι εισαι καλη και στα μαθηματικα και στην εκθεση μπορεις να διαλεξεις ελευθερα ποια κατευθυνση θα ακολουθησεις(θεωριτικη ,θετικη ή ακομα και τεχνολογικη)
πρεπει να λαβεις υποψη σου 1) ποια μαθηματα σου αρεσουν περισσοτερο ή θα ηθελες να ασχοληθεις με αυτα περισσοτερο κ΄
2) το επαγγελμα που θες να κανεις μελλοντικα ή τα επαγγελματα που σε ενδιαφερουν περισσοτερο
ελπιζω να σε βοηθησα ...
αυτος φαινεται να ειναι και ο πιο ασφαλης τροπος...αλλα επειδη ειμαι πολυ καλη και εκθεση και μαθηματικα φοβαμαι μηπως διαλεγοντας αλλη κατευθυνση μετα το μετανιωσω.......παντως δεν μπορει σε καμοια περιπτωση να φανταστω τον εαυτο μου να σπουδαζει θεωρητικες επιστημες...εγω θα ηθελα,χημικο,φαρμακευτικη,πολιτικος μηχανικος,κτηνιατρικη....αυτα ειναι απο θετικη μονο ή και απο τεχνολογικη?
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
θα επιλεξω ιατρικη
ειμαι πολυ καλος σε ολα τα μαθηματα
επισης ειμαι ψωνιο
Chris1993
Περιβόητο μέλος
θελω ιατρικη
θα επιλεξω ιατρικη
ειμαι πολυ καλος σε ολα τα μαθηματα
επισης ειμαι ψωνιο
Καλά, ηρέμησε ...Α'Λυκείου είσαι (!)
Το "πολύ καλός" είναι σχετικό ! (Μακάρι βέβαια να είσαι , να κάνεις σωστές επιλογές και να πετύχεις τους στόχους σου)
Επιπρόσθετα , το ότι είσαι ψώνιο (και το παραδέχεσαι-κοινοποιείς) , δε θα σε βοηθήσει στη ζωή σου , εκτός αν έχεις ρε παιδί μου κάνει τόσα πολλά στα 15 σου χρόνια και θες να υπερηφανεύεσαι γι'αυτά και να θεωρείς τον εαυτό σου άξιο θαυμασμού
Πάντα με φιλική διάθεση ,
Χρήστος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι αστειευεταιΚαλά, ηρέμησε ...Α'Λυκείου είσαι (!)
Το "πολύ καλός" είναι σχετικό ! (Μακάρι βέβαια να είσαι , να κάνεις σωστές επιλογές και να πετύχεις τους στόχους σου)
Επιπρόσθετα , το ότι είσαι ψώνιο (και το παραδέχεσαι-κοινοποιείς) , δε θα σε βοηθήσει στη ζωή σου , εκτός αν έχεις ρε παιδί μου κάνει τόσα πολλά στα 15 σου χρόνια και θες να υπερηφανεύεσαι γι'αυτά και να θεωρείς τον εαυτό σου άξιο θαυμασμού
Πάντα με φιλική διάθεση ,
Χρήστος
Akatanomasty
Νεοφερμένος
Επέλεξα τη θεωρητική κατεύθυνση διότι από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσα τα αρχαία τα αγάπησα. Με τον καιρό η αγάπη έγινε λατρεία (όχι δε παντρευτήκαμε... :-P) και τα διάβαζα με πολλή όρεξη. Καλά από εξωσχολικά βιβλία άλλο τίποτα -εδώ με κατάλαβαν όλοι και στα γενέθλια και τις γιορτές βιβλία μου έφερναν...- οπότε δεν είχα κάποιο κόλλημα με τη λογοτεχνία, η ιστορία μου άρεσε, φιλοσοφία δεν ήξερα τί ακριβώς εστί μέχρι να μπω στα βαθιά στη β' λυκείου. Τα λατινικά μου είχαν πει ότι θα μου είναι εύκολα επειδή κάναμε γαλλικά στο σχολείο, οπότε επειδή δε πολυσυμπαθούσα τα θετικών επιστημών μαθήματα πλην της χημείας, κατέληξα στη θεωρητική. Πέραν αυτού λατρεύω τα παιδιά κι από μικρή είχα καταλήξει ότι θα ασχοληθώ με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, είτε δασκάλα είτε νηπιαγωγός, οπότε ήταν όλα πεντακάθαρα εξ' αρχής για μένα και δε βρέθηκα σε δίλημμα! Αυτα!
Κι εγώ, ήμουν η μόνη από φίλους-γνωστούς που ήμουν εξαρχής αποφασισμένη για θεωρητική......για τους ίδιους σχεδόν λόγους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.