Giorgkalo
Νεοφερμένος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
NαιΝαι μου αρέσει η ιστορία. Αυτό δεν έχει σχέση με το ερώτημα που θέτεις. Η ιστορία με βοηθάει να καταλαβαίνω πολλά στρεβλά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα. Το ότι αναφέρθηκα σε μια σύντομη ιστορία για την Εκκλησία στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι και τις ... παπακόντρες και το συστημικό πλαίσιο της Εκκλησίας. Μου αρέσει η διδασκαλία του Ιησού αλλά όχι όπως η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει προσαρμόσει το 95% της σημερινής τελετουργίας με αποφάσεις Βυζαντινών αυτοκρατόρων του 5ου και 6ου αιώνα μ.Χ. Αυτό απέχει κάπως από την πίστη και τον τρόπο που ο καθένας θέλει να πιστεύει. Η Εκκλησία από την μεσοβυζαντινή περίοδο έως σήμερα έγινε μορφή εξουσίας με θεσμούς και ιεραρχία. Αυτό μετά δημιούργησε πολιτική και αναγκαστηκή διαφθορά διοίκησης.
Όταν μια διαδικασία σκέψης γίνεται εξουσία με θρόνους, και τελετουργικό τότε μπαίνει η πολιτική στη μέση και η δουλειά γίνεται κώλος. Θα το καταλάβεις όταν θα μεγαλώσεις και θα πρέπει να συντηρείς τον εαυτό σου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
Ναι τωρα μας πειραξε η εκκλησια ....μην αφησουμε κανενα ανθρωπο να εχει αλλο συναισθημα εκτος εποχης ...τι πειραξε η εκκλησια ? τι κακο εκανε?
Εγω 50 μετρα ειναι απο τον Αι βασιλη πειραια... ε χτυπα την καμπανα 30δευτερα ο παπας ...βαζω το μαξιλαρι απο πανω ριχνω και κατι γαλλικα και ξανακοιμαμαι.
Ηχορυπανση ε ? ναι... Εχω απενατι μου τα μπαρ της παραλιακης αλιμου κλπ... 3 χιλιομετρα μακρια με θαλλασα αναμεσα με τα 200 ντεσιμπελ δεν ησυχαζεις με τιποτα ,συν του προβολεις που σε στραβωνουν... μεχρι τις 12 λεει μπορουν να βαρανε συνεχως και νομιμως... μετα μονο προβολεις .
Ειμαι σε δρομο περιπατου αυτοκινητων ...ελα να ακουσεις τους ουγκανους που μετατρεπουν τα σμαρτακια σε ντισκο κλαμπ.
Τωρα τελευταια δεν ακουω κομμένες εξατμισεις ...τι εγινε ?
Εγω 50 μετρα ειναι απο τον Αι βασιλη πειραια... ε χτυπα την καμπανα 30δευτερα ο παπας ...βαζω το μαξιλαρι απο πανω ριχνω και κατι γαλλικα και ξανακοιμαμαι.
Ηχορυπανση ε ? ναι... Εχω απενατι μου τα μπαρ της παραλιακης αλιμου κλπ... 3 χιλιομετρα μακρια με θαλλασα αναμεσα με τα 200 ντεσιμπελ δεν ησυχαζεις με τιποτα ,συν του προβολεις που σε στραβωνουν... μεχρι τις 12 λεει μπορουν να βαρανε συνεχως και νομιμως... μετα μονο προβολεις .
Ειμαι σε δρομο περιπατου αυτοκινητων ...ελα να ακουσεις τους ουγκανους που μετατρεπουν τα σμαρτακια σε ντισκο κλαμπ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,934 μηνύματα.
Απλά αγαπητέ Γιάννη ζούμε στη χώρα του τι έγινε που απλώνει στη γενική αναρχομπαχαλίτιδα. Όλοι έχουν ένα και τι έγινε μωρέ έτοιμο να σου πουν.
Giorgkalo
Νεοφερμένος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ετσι ακριβως...ευχαριστω και μπραβο για το μνμ σου!Ναι τωρα μας πειραξε η εκκλησια ....μην αφησουμε κανενα ανθρωπο να εχει αλλο συναισθημα εκτος εποχης ...τι πειραξε η εκκλησια ? τι κακο εκανε?
Αυτο ακριβως εννοουσα κ εγω με λιγα λογια αλλα το πραγμα πηγε αλλου...
Και κατι αλλο για τους πιο πανω που κοροιδεψαν...το καλοκαιρι ξερετε ποσες συναυλιες το βραδυ μεχρι τις 2 ακουγα τερμα απο τα μεγαφωνα κ δεν μπορουσα να κοιμηθω;;;!!! Δεν ειδα ομως να ενοχληθει κανεις! Οτι μας συμφερει...
Αλλα δεν πειραζει υπαρχουν κ λιγοι λογικοι κ σωστοι που το καταλαβαινουν!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,658 μηνύματα.
Έτσι όπως πάει το πράγμα θα λέμε πως η τελευταία δεξιά κυβέρνηση που είδε αυτή η χώρα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
4 χρόνια πρώτη φορά αριστερά, και η ΝΔ έχει περάσει σε λίγους μήνες όσα προοδευτικά υπόσχεται διαχρονικά η αριστερά σε αυτή τη χωρα. Μόνο η κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας και οι μαθητικές παρελάσεις έμειναν.
Όσο για την απόφαση, δεν θα την κρίνω εγώ. Η ιστορία θα την κρίνει. Ούτε επί τουρκοκρατίας δεν σίγησαν οι καμπάνες... Μέχρι και οι Τούρκοι σεβόντουσαν (όσο σεβόντουσαν τέλος πάντων) τα πιστεύω των άλλων.
4 χρόνια πρώτη φορά αριστερά, και η ΝΔ έχει περάσει σε λίγους μήνες όσα προοδευτικά υπόσχεται διαχρονικά η αριστερά σε αυτή τη χωρα. Μόνο η κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας και οι μαθητικές παρελάσεις έμειναν.
Όσο για την απόφαση, δεν θα την κρίνω εγώ. Η ιστορία θα την κρίνει. Ούτε επί τουρκοκρατίας δεν σίγησαν οι καμπάνες... Μέχρι και οι Τούρκοι σεβόντουσαν (όσο σεβόντουσαν τέλος πάντων) τα πιστεύω των άλλων.
Giorgkalo
Νεοφερμένος
Έτσι ειναι...Έτσι όπως πάει το πράγμα θα λέμε πως η τελευταία δεξιά κυβέρνηση που είδε αυτή η χώρα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας το αφησουμε στα χερια των τρελων να δουμε που θα καταληξει...
Ναι σε λιγο καιρο ετσι οπως παμε θα ειναι παρανομο και ενοχλητικο η παρελαση κ η θητεια...και να αναπνεεις θα ειναι ενοχλητικο για καποιους...οτι δεν θα αρεσει σε καποιους θα ειναι παρανομο...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,658 μηνύματα.
Έτσι ειναι...
Ας το αφησουμε στα χερια των τρελων να δουμε που θα καταληξει...
Ναι σε λιγο καιρο ετσι οπως παμε θα ειναι παρανομο και ενοχλητικο η παρελαση κ η θητεια...και να αναπνεεις θα ειναι ενοχλητικο για καποιους...οτι δεν θα αρεσει σε καποιους θα ειναι παρανομο...
Ο δυτικός άνθρωπος είναι στο κατώτερο πνευματικό επίπεδο της ιστορίας του. Ένας μαζάνθρωπος εθισμένος στην ύλη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,517 μηνύματα.
Εγώ λέω να ρίχνουν πρόστιμα στους καραγκιόζηδες που κορνάρουν ό,τι ώρα τους έρθει στο ηλίθιο κεφάλι τους, επειδή τους έκλεισε ένας μλκας.
Να παίρνεις τηλέφωνο την τροχαία, τι κάθεσαι και κορνάρεις σαν το ζώον 7 το πρωί να πούμε και ξεσηκώνεις όλη την γειτονιά;
Η εκκλησία μας πείραξε ξαφνικά
Να παίρνεις τηλέφωνο την τροχαία, τι κάθεσαι και κορνάρεις σαν το ζώον 7 το πρωί να πούμε και ξεσηκώνεις όλη την γειτονιά;
Giorgkalo
Νεοφερμένος
Ετσι ειναι σωστα τα λες αλλα φυσικα οτι μας συμφερει...δεν ξερουν απο που να μαζεψουν λεφτα και το βρηκαν...οι καμπανες μας ενοχλησαν...τι αλλο θα ακουσουμε...Εγώ λέω να ρίχνουν πρόστιμα στους καραγκιόζηδες που κορνάρουν ό,τι ώρα τους έρθει στο ηλίθιο κεφάλι τους, επειδή τους έκλεισε ένας μλκας.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 720 μηνύματα.
Άντε σιγά σιγά να υπάρξει και πλήρης ανεξαρτησία κράτους-εκκλησιας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Entropy24
- giorgos5002
- Nala
- physicscrazy
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- Giorgkalo
- Qwerty 0
- Drglitterstar
- Debugging_Demon
- iminspain
- giannhs2001
- Εριφύλη
- jYanniss
- nucomer
- BiteTheDust
- Hased Babis
- charmander
- Scandal
- trifasikodiavasma
- Hecticism
- Paragontas7000
- tsiobieman
- A350
- bibliofagos
- panosT436
- iiTzArismaltor_
- constansn
- mathitisglykeiou
- ismember
- Praxis
- SlimShady
- despoina13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.