Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ άπειρα και βάλτε μου όσες αρνητικές θέλετε!ειναι σωστο που το υπουργειο θα βαλει ποσοστο στις μεταγραφες των τριτεκνων.δεν ειναι δυνατον ρε παιδια οικογενειες τριτεκνες με εισοδημα 70000-80000-100000+ να μπορουν τα παιδια τους να παρουν μεταγραφη κ οικογενειες με 2 παιδια κ εισοδημα 20000-25000 ευρω να μην μπορουν επειδη δεν ειναι τριτεκνοι!!δεν λεω βεβαια οτι δεν υπαρχουνν τριτεκνες οικογενειες με οικονομικη στενοτητα,οπως και οικογενειες με 2 παιδια που ειναι σχετικα ευπορες,αλλα ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ να παιρνουν οι 3τεκνοι μεταγραφη ανευ οικονομικων κριτηριων(πλην τριτεκνιας)
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει το κάθε παιδί όπου θέλει χωρίς καν να ελέγχουν την οικονομική κατάσταση,επειδή απλά είναι από τρίτεκνη οικογένεια!
Διαφωνώ ωστόσο με τις ασάφειες,με το γεγονός ότι τα ανακοινώνουν τελευταία στιγμή την ώρα που συμπληρώνουμε μηχανογραφικό.
Για ότι νεότερο ενημερώστε μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Onair
Νεοφερμένος
θα αντικατασταθεί με αυτό του εισοδήματος; Ώστε να παίρνουν μετεγγραφές τα παιδιά οικογενειών που
έχουν πραγματικό πρόβλημα κι όχι των π.χ. τρίτεκνων όπου υπάρχει οικονομική άνεση;
Απ' ό,τι κατάλαβα, δηλαδή, θα καταργηθεί για τους πολύτεκνους, ορθώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αν αναφέρεσαι σε μένα,εγώ το ανέφερα για τα παράπονα που κάνουν όσοι προέρχονται από τρίτεκνες οικογένειες και έχουν μεγάλο εισόδημα.Μα η Διαμαντοπούλου δεν είπε πως το σύστημα με τους πολύτεκνους επειδή είναι άδικο και υποκειμενικό
θα αντικατασταθεί με αυτό του εισοδήματος; Ώστε να παίρνουν μετεγγραφές τα παιδιά οικογενειών που
έχουν πραγματικό πρόβλημα κι όχι των π.χ. τρίτεκνων όπου υπάρχει οικονομική άνεση;
Συμφωνώ με το μέτρο,πιστεύω πως έπρεπε κάτι τέτοιο να γινόταν εδώ και πολλά χρόνια.Διαφωνώ με την τελευταία στιγμή και με το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει το ζήτημα.
Τέλος πάντων,όποιος ακούσει οτιδήποτε ή βρεί κάποιο site που να το διαψεύδει ας μας το πεί.
fockos
Επιφανές μέλος
Είμαι σύμφωνος με τις αλλαγές αλλά όχι τη συγκεκρινμένη χρονική στιγμή. Ας το αλλάξουν τώρα αλλά να τεθεί σε ισχύ του χρόνου. Αρκετοί υποψήφιοι επιλέγουν σχολή επειδή είναι σίγουροι ότι παίρνουν μεταγραφή με τα σημερινά δεδομένα...
Onair
Νεοφερμένος
αλλά τώρα που το είδα και το δικό σου, ταιριάζει
sakaros
Νεοφερμένος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας απαντησει καποιος στα σιγουρα παρακαλω
Meddle
Νεοφερμένος
sofaki__18
Νεοφερμένος
y33p33
Νεοφερμένος
oοποιαδήποτε πολύ...είναι κανεις που πιάνει θεσ/νικη και θέλει πχ λάρισα,γιάννενα,αλεξανδρούπολη η κρήτη???γιατι παιδιά θέλω βοήθεια!!!θέλω να κάνουμε αμοιβαία μετεγγραφή!!!αν έχετε κάτι υπόψιν σας ενημερώστε με!!!ευχαριστώ πολύ...α και φυσικά θα δώσω και καποια χρηματα....
Οι αμοιβαίες μετεγγραφές δεν έχουν καταργηθεί;
Και το τελευταίο για τα χρήματα ασχολίαστο...
nikosD
Νεοφερμένος
Πως μπορω να μαθω να παρω τηλ σε υπουργειο παιδειας ? καλα αυτο που εβγαλαν ειναι ανακοινωση θα μας τρελανουν ολους!
619zx
Νεοφερμένος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανεις για τα ΑΕΙ;Που,να παρω να ρωτήσω;Στην γραμματεία της σχολής;Δικαιούμαι μετεγγραφή ,αλλα δεν ξερω πότε κανω την αίτηση και απο πότε ισχύει.Δηλαδη θα χρειαστει να παραστω σε μαθηματα της επαρχιακης σχολης το Α εξαμηνο,και στο Β,θα κανω την αίτηση;Η μπορω να την κανω εξ αρχης;
Manolis2510
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια,εχω μια απορια.Ειμαι τριτεκνος και μενω αθηνα,πιανω πολιτικος μηχανικος Ξανθη,μηπως γινεται να παρω μεταγραφη για Πατρα?(μην ρωτατε γιατι οχι Αθηνα )
μου φαινεται πως γινεται καποιος να παρει μεταγγραφη σε ενα απο τα δυο κοντινοτερα τμηματα-σχολες. σε εσενα τα δυο κοντινοτερα τμηματα-σχολες ειναι οι πμ του ΕΜΠ , και οι πμ της πατρας . Συνεπως δεν υπαρχει προβλημα. Προσεχε βεβαια να δηλωσεις τους πμ της πατρας γιατι δεν γινεται να παρει καποιος μεταγγραφη ΠΡΟΣ ενα τμημα-σχολη που δεν εχει δηλωσει στο μηχανογρφικο του.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΡΩΤΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥς ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα δεν δωσει πανω απο 60 χιλιαρικα δεν το σκεφτομαι.Οι αμοιβαίες μετεγγραφές δεν έχουν καταργηθεί;
Και το τελευταίο για τα χρήματα ασχολίαστο...
Μαλακες ειναι οι υπολοιποι που περναν σε ιατρικες με το σπαθι τους?
DreamChaser
Νεοφερμένος
φετος εδωσα πανελληνιες εξετασεις για 2η φορα και συγκεντρωσα 17.962 μορια στο 3ο πεδιο το οποιο και με ενδιαφερει.με τις επιδοσεις μου περνω στο τμημα βιολογιας του πανεπιστημιου πατρας και κρητης. ωστοσο, λογω μεγαλης οικονομικης δυσχερειασ της οικογενειας μας καθως ειμαστε πολυτεκνοι, επιθυμω να μετεγγραφω στο εθνικο καποδιστριακο πανεπιστημιο αθηνων.τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:
1) μια απο τις αδελφες μου περασε στη φιλοσοφικη σχολη του πανεπιστημιου πατρων το 2002 και κατοπιν μετεγγραφης επεστρεψε στην αθηνα. τωρα εξακολουθει να ειναι φοιτητρια στο τμημα. εφοσον υπαρχει ηδη εν ενεργεια φοιτητης με μεταγραφη στην οικογενεια πριν απο μενα, αυτο με εμποδιζει να λαβω με τη σειρα μου μετεγγραφη ή δεν υπαρχει προβλημα??
2) εαν ολα πανε καλα και υποβαλω τα δικαιολογητικα μου, σε περιπτωση που η μετεγγραφη μου καθυστερησει πρεπει να παρακολουθησω τα μαθηματα κι εργαστηρια μου στην πατρα ή μπορω στην αθηνα??ή χανω το εξαμηνο??
3) δεδομενου οτι την 1η φορα που εδωσα εξετασεις περασα στο τμημα μηχανικων μεταλλειων - μεταλλουργων τυ εθνικου μετσοβειου πολυτεχνειου, θα πρεπει να ζητησω διαγραφη απο τη σχολη αυτη ωστε να γραφτω στη βιολογια??
αναμενω απαντησεις διακαως!!σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Πανος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
3)Ναι πρεπει να διαγραφτεις απτην προηγουμενη σχολη προκειμενου να γραφτεις στην Βιολογια!!
για το 1 δεν ξερω :p
fockos
Επιφανές μέλος
Οι αμοιβαίες μετεγγραφές έχουν καταργηθεί... εδώ και κάποια χρόνια... Οι μόνοι τρόποι για να πάρει κάποιος μετεγγραφή παρουσιάζονται στο 1o post αυτύ του thread.Όχι δεν καταργήθηκαν... Ξέρεις τίποτα που να με βοηθάει;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.