frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω Χριστούγεννααααα
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Τα μελομακαρονα με τους κουραμπιεδες ειναι σαν την μαγιονεζα και την μουσταρδα. Οταν δεν εχεις το καλο (μαγιονεζα/μελομακαρονο) θα βολευτεις με το δευτερο (μουσταρδα/κουραμπιες)
Απαιτω να καθιερωθει επισημη παρασκευη μελομακαρονων ολους τους μηνες του χρονου
ΥΓ. Οσοι τρωτε μελομακαρονα με σοκολατα μην λετε οτι τρωτε μελομακαρονα. Εχετε παρει δυο φοβερα γλυκα και τα εχετε ενωσει δημιουργωντας κατι απαισιο. Θανατος στα μελομακαρονα με σοκολατα
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Το ματς εχει ληξει απο τα αποδυτηρια.
Τα μελομακαρονα με τους κουραμπιεδες ειναι σαν την μαγιονεζα και την μουσταρδα. Οταν δεν εχεις το καλο (μαγιονεζα/μελομακαρονο) θα βολευτεις με το δευτερο (μουσταρδα/κουραμπιες)
Απαιτω να καθιερωθει επισημη παρασκευη μελομακαρονων ολους τους μηνες του χρονου
ΥΓ. Οσοι τρωτε μελομακαρονα με σοκολατα μην λετε οτι τρωτε μελομακαρονα. Εχετε παρει δυο φοβερα γλυκα και τα εχετε ενωσει δημιουργωντας κατι απαισιο. Θανατος στα μελομακαρονα με σοκολατα
Πεθαίνω Πώς γίνεται να μη σου αρέσει αυτό το θείο έδεσμα; Η σοκολάτα πάει παντού, ακόμα και στο μελομακάρονο. Είναι πασπαρτού να πούμε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Γκίνης
Νεοφερμένος
συμφωνω ανωτερα απο τους κουραμπιεδεςΛατρεμένα μελομακάρονα
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχουν και κουραμπιεδες με σοκολατα;;;;;;;
Μη το συζητάς καθόλου, δραματική εμπειρία. Μείνε μακριά.
Guest 712911
Επισκέπτης
Υπαρχουν και κουραμπιεδες με σοκολατα;;;;;;;
Και όμως! Τσ τσ τσ δε ξέρετε από γλυκά!
Καλά μέλι με κακάο δεν έχετε φάει; Θα με τρελάνετε;
Εγώ και γλάσο σοκολάτας με μέλι που έχω δοκιμάσει, πάλι δε μου άρεσε. Γενικά δε μου αρέσει το μέλι.
συμφωνω ανωτερα απο τους κουραμπιεδες
Ανάποδα τα λες.
Μη το συζητάς καθόλου, δραματική εμπειρία. Μείνε μακριά.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Και όμως! Τσ τσ τσ δε ξέρετε από γλυκά!
Εγώ και γλάσο σοκολάτας με μέλι που έχω δοκιμάσει, πάλι δε μου άρεσε. Γενικά δε μου αρέσει το μέλι.
Ανάποδα τα λες.
Κουραμπιες χωρις να λερωσεις τα παντα απο τη ζαχαρη δεν ειναι κουραμπιες
Gate4
Επιφανές μέλος
Αχ και γω αν δεν βαριόμουν τέρμα και το καλοκαίρι θα έφτιαχνα. Άντε να δούμε φέτος.Και εγώ, αν και τρελή με τη σοκολάτα, δεν θα τη συνδύαζα με μελομακάρονα. Όπως και να το κάνουμε, ειναι πολυ πιο ωραια ετσι, με το σιροπακι και το μέλι τους Και εγω ψηφίζω να εχουμε μελομακάρονα οποιαδήποτε μέρα του χρόνου
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μελομακάρονα με σοκολάτα *_*
Μελομακάρονα με σοκολάτα *_*
Δεν λέω όχι βέβαια και στα κουραμπιεδάκια με την γεύση βουτύρου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- nearos
- Gen_Zita
- charmander
- AggelikiGr
- jYanniss
- Corfu kitty
- Unboxholics
- phleidhs
- Basilis0
- Kate1914
- Scandal
- Giorgkalo
- BatGuin
- giannhs2001
- Nala
- panosT436
- Αντικειμενικός
- Reader
- Τρελας123
- bibliofagos
- thecrazycretan
- P.Dam.
- Praxis
- Joji
- Helen06
- george777
- spring day
- ggl
- Thmoysides
- eukleidhs1821
- oups
- Makisd
- johnsala
- Nikoleta_Giann
- touloumpa
- allall1
- PanosBat
- tsiobieman
- Drglitterstar
- ένας τυχαίος
- Απροσάρμοστη
- phoni
- JoannaVas
- GeorgePap2003
- Appolon
- fmarulezkd
- Arvacon
- ΘανάσοςG4
- SoyN
- damn
- iminspain
- Maynard
- Steliosgkougkou
- Than003
- Specon
- jims
- constansn
- Ria99
- rafaela11
- Theodora03
- Lia 2006
- Mapas26
- Giii
- Panos_02
- SlimShady
- korlef
- το κοριτσι του μαη
- Ryuzaki
- Νομάρχης
- 1011
- Wonderkid
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Thundergirl
- DeWiN
- George_dr
- Dimitris2001
- Eri0611
- Εχέμυθη
- physicscrazy
- Citylights
- Euge.loukia
- A propos
- Anna10
- pinkheart
- Georgekk
- Dimitris9
- Φωτεινη Τζα.
- Devid
- New member
- Stroka
- Memetchi
- Antonisbairac1
- Slytherin
- Frank_Math
- louminis
- harry akritas
- Alexandros36k
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fockos
- Dr.
- Αλκης Κ.
- Anxious
- efi25
- Αριάνα123
- No name
- JohnGreek
- Xristinaqui
- Ermioni89
- gwgw_5
- T C
- Ace of Spades
- J.Cameron
- eri548
- Idontknoww
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- roud
- Greg1900
- SweetGirl
- Μάρκος Βασίλης
- Φινεύς
- Dreamer_SW
- Στεφανος56
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.