danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα.

25-06-11

20:09
Μπορει η ζωη ναναι μονοτονη οπως λες αν σπουδαζεις στην πολη σου(δεν ξερω καθολου την Ξανθη,εγω π.χ. επιλεγω Αθηνα ,γιατι μου αρεσει να ζω στην πολη μου που καθε αλλο παρα βαρετα ειναι) ομως το να περασεις σε καποια αλλη πολη εξαρταται κ απο την οικονομικη κατασταση της οικογενειας σου . Σκεψου οτι για 5 χρονια θα πρεπει να πληρωνουν αρκετα χρηματα για τις σπουδες σου. Βεβαια εξαρταται κ απο το ποσο σου αρεσει η σχολη που περνας στην πολη σου. Σκεψου πολυ καλα γιατι δεν θα υπαρχει το 10% για μας του χρονου !1) HMMY ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ -ΑΠΘ-
2)ΗΜΜΥ ΘΡΑΚΗΣ(ΞΑΝΘΗ)-Δημοκρίτειο-
3)Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής -Πολυτεχνείο Πάτρας
4)Πληροφορική Ιωαννίνων
5)Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης
6)Φυσικής Θεσ/νίκης
7)ΤΕΙ Πληροφορικής Θεσ/νίκης
8 )ΤΕΙ Αυτοματισμού Θεσ/νίκης
Η Βαθμολογία μου είναι <<18.151>> 2ο-4ο πεδίο
Επίσης θα ήθελα να πω , πως με τη σειρά που τα έχω βάλει, καλώς εχόντων των πραγμάτων ,περνάω στην πόλη μου την Ξάνθη.Το πρόβλημα είναι όμως πως έχω ενδοιασμούς , διότι με ενδιαφέρει επιπλέον και ο τομέας της πληροφορικής εκτός από ΗΜΜΥ και ΔΕΝ με ενθουσιάζει πολύ το να περάσω στην πόλη μου ,γιατί απλά θα είναι μονότονα...πιστεύω. Δεν ξέρω τι να κάνω... Σκέφτομαι λάθος? πείτε μου λίγο την άποψή σας
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.