Babalu
Νεοφερμένος
ψαχνοντας στο διαδικτυο το μονο που βρηκα ειναι συγκεχυμενοι νομοι που αναιρουν ο ενας τον αλλον.....
κ γενικοτερα, υπαρχει μια ασυννενοησια στο θεμα μεταξυ υπουργειου-συλλογου καθηγητων-μαθητων.
και λογω καποιων περιστατικων προ ημερων[αλλα και αρκετων εδω και χρονια] το 8εμα αυτο πηρε διασταση και στα ΜΜΕ...
οποιος ξερει λοιπον ας μας δωσει τα φωτα του
και επισης..
συμφωνειται με το θεσμο της παρελασης?
και με την επιβολη της, ανεξαιρετως σε ολους τουσ μαθητες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά όποιος θέλει ας πηγαίνει. Δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.συμφωνειται με το θεσμο της παρελασης?
και με την επιβολη της, ανεξαιρετως σε ολους τουσ μαθητες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas
Νεοφερμένος
Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά όποιος θέλει ας πηγαίνει. Δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.
τι δν σ'αρέσει ακριβώς?? δν έχει κάτι... απλά είναι κάτι που κάνουμε για να θυμόμαστε αυτούς που έκαναν ΚΑΤΙ για την Ελλάδα... τι υπάρχει από αυτό που δν σ'αρέσει... εμένα το μόνο πράγμα που δν μ'αρέσει είναι να έρχονται για χαβαλέ... με το τσιγάρο ή με το τζιν το σκισμένα κι άλλα ακραία!! γιατί απλά εξεφτυλίζεται αυτός ο θεσμός... που νομίζω πως είναι κάτι που δν πρέπει να χαθεί!!
Anarki
Διάσημο μέλος
Babalu
Νεοφερμένος
τι δν σ'αρέσει ακριβώς?? δν έχει κάτι... απλά είναι κάτι που κάνουμε για να θυμόμαστε αυτούς που έκαναν ΚΑΤΙ για την Ελλάδα... τι υπάρχει από αυτό που δν σ'αρέσει... εμένα το μόνο πράγμα που δν μ'αρέσει είναι να έρχονται για χαβαλέ... με το τσιγάρο ή με το τζιν το σκισμένα κι άλλα ακραία!! γιατί απλά εξεφτυλίζεται αυτός ο θεσμός... που νομίζω πως είναι κάτι που δν πρέπει να χαθεί!!
χμμμ αν ειναι ομως για να τιμησουμε αυτους που σκοτωθηκαν για να ζουμε εμεις ελευθεροι, δεν θα επρεπε να πηγαινουμε με τη θεληση μας και να το πιστευουμε αυτο που κανουμε???
γιατι οι συμπεριφορες που αναφερεις οφειλωνται σ αυτην την επιβολη και θα μπορουσαν να αποφευχθουν αν μη τι αλλο με την καθιερωση προαιρετικης συμμετοχης στην παρελαση...
costas
Νεοφερμένος
Είναι κάπως στα όρια του εθνικισμού για μένα η παρέλαση γι'αυτο δεν μ'αρέσει. Εκτιμάω αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαι εγώ ελεύθερος (ας πούμε) και χωρίς να κάνω παρέλαση.
ναι δν λέω όχι... αλλά πώς θα δείξουμε σαν κράτος πως τους εκτιμάμε?? κ αν θες τη γνώμη μου, δν φτάνει σε καμία περίπτωση σε εθνικισμό... (σε ακραία περίπτωση εθνικισμού!)
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
costas
Νεοφερμένος
Κάποιος πρέπει να κάνει παρέλαση επειδή το θέλει και όχι επειδή του το επιβάλλουν.
ναι συμφωνώ... απλά νομίζω πως είναι ΛΑΘΟΣ που δν το θέλουμε οι περισσότεροι... δλδ γιατί να μην κάνουμε παρέλαση?? (κ μην ρωτήσετε κλασικά γιατί να κάνουμε?)....
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με Krou
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι συμφωνώ... απλά νομίζω πως είναι ΛΑΘΟΣ που δν το θέλουμε οι περισσότεροι... δλδ γιατί να μην κάνουμε παρέλαση?? (κ μην ρωτήσετε κλασικά γιατί να κάνουμε?)....
Αυτό είναι άλλο θέμα. Το ότι πρέπει να κάνουμε από μόνοι μας συμφωνώ, αλλά από τη στιγμή που δε γουστάρει κάποιος (δε θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτόν τον άλλον), δε νομίζω πως πρέπει να του το επιβάλλεις. Στην τελική είναι επιλογή του, είτε σωστή, είτε λανθασμένη.
Σου αρέσει όταν οι Τούρκοι γιορτάζουν τη μεγαλύτερή τους γιορτή για τη σφαγή τάδε αριθμό Ελλήνων; (υπάρχει αυτό αλλά δε θυμάμαι ποια είναι)
Ε, Τούρκοι.. τι περίμενες;
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ε, Τούρκοι.. τι περίμενες;
Παράδειγμα έφερα. Κι εμείς την 25η γιορτάζουμε την απελευθέρωση, που φυσικά δεν ήταν αναίμακτη από την πλευρά των Τούρκων! Αν σκεφτείς ότι οι παρελάσεις ξεκίνησαν στη δικτατορία προφανώς είχαν εθνικιστικό χαρακτήρα, σαν να περιγελούσαν τους Τούρκους για την ήττα τους και να προβάλλουν τους Έλληνες ως ανώτερους.
Καλύτερα να τιμάμε τους αγωνιστές και στις δύο γιορτές με άλλους τρόπους, όπως την σωστή διδασκαλία της ιστορίας τους ας πούμε
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος
costas
Νεοφερμένος
Πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνεται. Είμαστε η μόνη χώρα στην ευρωπαϊκή ένωση που κάνει ακόμα μαθητική παρέλαση. Εμείς ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι βρισκόμαστε στο 2007... έχουμε κολλήσει στο 67'. Του στρατού οι παρελάσεις είναι ένα άλλο θέμα...
ρε συ είσαι σοβαρός?? και ξέρεις καμία άλλη χώρα δν έκανε παρελάσεις κ πριν για να συνεχίσει... αλλά αν δεις όλες οι άλλες χώρες κρατούν τις παραδόσεις τους... εμείς όμως επειδή είμαστε βλάκες (για να μην τπτ πιο χοντρό) νομίζουμε πως για να γίνουμε "ευρωπαίοι" πρέπει να αλλάξουμε!! που όντως πρέπει να αλλαξουμε αλλά αλλάζουμε σε ΛΑΘΟΣ θέματα (τομείς)!! αντί να αλλάξουμε στην νοοτροπία κ να φτιαξουμε λίγο το κράτος μας, προσπαθούμε να χαλάσουμε ό,τι έχει μείνει από την Ελλάδα!!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
ρε συ είσαι σοβαρός?? και ξέρεις καμία άλλη χώρα δν έκανε παρελάσεις κ πριν για να συνεχίσει... αλλά αν δεις όλες οι άλλες χώρες κρατούν τις παραδόσεις τους... εμείς όμως επειδή είμαστε βλάκες (για να μην τπτ πιο χοντρό) νομίζουμε πως για να γίνουμε "ευρωπαίοι" πρέπει να αλλάξουμε!! που όντως πρέπει να αλλαξουμε αλλά αλλάζουμε σε ΛΑΘΟΣ θέματα (τομείς)!! αντί να αλλάξουμε στην νοοτροπία κ να φτιαξουμε λίγο το κράτος μας, προσπαθούμε να χαλάσουμε ό,τι έχει μείνει από την Ελλάδα!!
Με συγχωρείς τώρα... αλλά... εσύ σα να μου λες ότι έχει μείνει απ' την Ελλάδα είναι η μαθητική παρέλαση!:iagree: Δηλαδή χαλάμε την Ελλάδα αν κόψουμε τις (ακροδεξιού χαρακτήρα) μαθητικές παρελάσεις?
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλεος. Τι να σχολιάσω;;;
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- nearos
- Andante
- gmoutzour
- Hased Babis
- phleidhs
- giorgos5002
- Χρήστος2006
- antonis97
- ggl
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- dmav
- MrDna
- tsiobieman
- Scandal
- Giorgkalo
- rafaela11
- Sofos Gerontas
- constansn
- iiTzArismaltor_
- GeorgePap2003
- Maynard
- Obi-Wan Kenobi
- Αναστασία197
- kiyoshi
- American Economist
- Alessandra Eliza
- Mary06
- Dionyshs1
- Nick_nt
- thecrazycretan
- phoni
- P.Dam.
- Jojo K
- Marel
- Wonderkid
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Arianara S3
- Helen06
- jYanniss
- eukleidhs1821
- Steliosgkougkou
- gk214
- Polkiu
- flaura
- petrosln
- Philologist
- johnsala
- Kostas568
- το κοριτσι του μαη
- the purge
- oups
- menual
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- User2350
- Drglitterstar
- Στεφανος56
- Miranda32
- Pierre Bezukhov
- korlef
- katia.m
- EmperorPalpatine
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- nicole1982
- tfghp
- Applepie
- Χάρις
- Praxis
- Zelina
- eirinipap
- angeloskar
- Paragontas7000
- Deadly_sorrowX
- snowy
- spring day
- Νομάρχης
- Euge.loukia
- physicscrazy
- SlimShady
- Ameliak
- globglogabgalab
- Stelios725
- QWERTY23
- Johnnys
- vds3
- abc1234
- Σωτηρία
- barkos
- anastasis06
- papa2g
- Mapas26
- Ryuzaki
- Citylights
- fockos
- azula
- Dimitris2001
- Jimmis18
- aggelosst9
- Dimitris9
- jims
- Ria99
- Theodora03
- katerinavld
- _Aggelos123
- Annu
- Jimmy20
- Nala
- marilou2002
- Georgekk
- Ανώνυμη
- Stanword
- KingOfPop
- Fanimaid123
- Schlimazel
- No name
- harry akritas
- Κάτια23
- Mary Jane
- neurogirl
- Lia 2006
- Ziekr
- Alexandros36k
- jj!
- T C
- sidney
- vivus
- Superhuman
- Μάρκος Βασίλης
- Panos_02
- uni77
- Unseen skygge
- Viedo
- Κλημεντίνη
- Makis7
- panagiotis G
- Earendil
- Elel
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.