Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Μπράβο... Έτσι κάνετε επανάσταση. Κλαπ κλαπ. Μια ζωή στα παλαιότερα των υποδημάτων τους θα σας γράφουν. Τα κέρδη από τις καταλήψεις είναι μηδενικά (μόνο ελεύθερος χρόνος για διάβασμα ή παιχνίδι). Οι ζημίες θα φανούν σε λίγα χρόνια. Που τα μυαλά της γενιάς αυτής δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα μυαλά των γονιών τους. Και θα συντηρούν το ίδιο σύστημα κι αυτοί με την σειρά τους.
Άλλο το επωφελούμαι από την κατάληψη και άλλο στηρίζω την κατάληψη - ιδίως για τους παραπάνω ανύπαρκτους λόγους.
+1
θα πω κατι γενικο αυτη τη στιγμη, γιατι δεν εχω χρονο να αιτιολογησω.
οσο θεωρω ανευθυνη την λογικη του "κανω καταληψη για να χασω μαθημα". αλλο τοσο θεωρω ανευθυνη τη λογικη του "δεν κανω καταληψη για να μη χασω το εξαμηνο". και τα δυο δειχνουν αδιαφορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
+2 εγώ δεν μου αρέσει θέλω να είμαι στο σχολείο και να διαβάζω κτλ+1
οσο θεωρω ανευθυνη την λογικη του "κανω καταληψη για να χασω μαθημα". αλλο τοσο θεωρω ανευθυνη τη λογικη του "δεν κανω καταληψη για να μη χασω το εξαμηνο". και τα δυο δειχνουν αδιαφορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
γτ?Άλλο αυτό
nPb
Επιφανές μέλος
+1
εύχομαι να μην χρειαστεί να εξεταστείς σε αδίδακτη ύλη (από μέσα Αυγούστου μέχρι μέσα Νοεμβρίου, διπλή εξεταστική), όσο είσαι φοιτητής, λόγω χαμένου εξαμήνου από πολύμηνες καταλήψεις...
δεν υπάρχει οδυνηρότερο πράγμα....
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Γιατί μιλάμε για καταλήψεις και τους λόγους που γίνονται πιστεύω.Άποψη σου άποψη μου
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
βγηκαμε στο ραδιοφωνο και στις εφημεριδες για να εισακουστουν τα αιτηματα μας....
μετα απο αυτα μπορω να πω οτι η κατασταση βελτιωθηκε σημαντικα!!!
οι καταληψεις δεν ειναι χασιμο χρονου οταν υπαρχουν σοβαροι λογοι.
akikos
Επιφανές μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Εμάς έγινε ψηφοφορία αλλά βγήκε κατά αλλά μάλλον απο Δευτέρα πάλι..(το Σαββατοκυριακο το σχολειο μας εινι εξεταστικο κέντρο γι αυτο μαλλον βγηκε κατά..)
Ενα αίτημα: Να πουλάει το κυληκείο τσιγάρα και να έχουμε καπνιστήριο ελεοςς!!!
Αν ήμουν διευθυντής του σχολείου σου θα πρότεινα στο τσουτσέκι που έγραψε αυτή την παπαριά να κατουρήσει και λίγο, μη γ@μ@ει τόσο...
-----------------------------------------
Η κατάληψη είναι κάτι παράνομο και όποιος συμμετέχει πρέπει να πηγαίνει αυτόφορο. Τις περισσότερες φορές την εφαρμόζουν κομματόσκυλα. Μου αρέσει ότι πολλοί πιστεύετε ότι οι καθηγητές σας είναι κατά των καταλήψεων. ΡΕΕ ΠΑΤΕΕ ΚΑΛΑΑΑ!!! Η πλειοψηφία τους χαίρεται με τέτοιες ενέργειες. Ξέρεις τι είναι να πληρώνεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. ΡΕ αν είστε μάγκες πηγαίντε και κάντε κατάληψη στη βουλή ή στο δημαρχείο της πόλη σας και μην γίνεστε εργαλεία των κομματόσκυλων. Αυτοί προσπαθούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες πίσω από τις πλάτες σας.
Κατα τ αλλα σωστός, αλλά η κατάληψη δεν ειναι παράνομη. Σιγά μη βάλουμε και χαφιέδες...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αλλά δεν γίνονται σχεδόν ποτέ για σοβαρούς λόγους οπότε δεν θα έπρεπε να γίνονται καθόλου!!!Γιατί μιλάμε για καταλήψεις και τους λόγους που γίνονται πιστεύω.Άποψη σου άποψη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Διαφωνώ εν μέρει...Και εγω όταν πήγαινα στο σχολείο είχαμε έλλειψεις αλλά ΠΟΤΕ δεν κάναμε κάταληψη και ας δυσαρεστούσε μερικούς.Και όταν μιλώ για έλλειψεις όχι για τίποτα ασήμαντο.Είμασταν Γ λύκειου,δεν είχαμε καθηγητή στα Μαθηματικά μέχρι τον Νοέμβριο όπως και σε άλλα μαθήματα,δεν είχαμε βιβλία και γενικά η κατάσταση ήταν ό,τι να ναι.Θα μπορούσαμε όντως να κάνουμε κατάληψη όμως δεν το κάναμε γιατί ξέραμε ότι εμείς θα ζημιωνόμασταν και κανένας άλλος.Θα χάναμε άλλες διδακτικές ώρες από άλλα μαθήματα και σεβάστηκαμε τους μαθητές που δεν πήγαιναν φροντίστηρια και είχαν ως βάση το σχολείο...
Τα αίτηματα μπορούν να ικανοποιήθουν και με άλλους τρόπους οι κατάληψεις δεν είναι μόνοδρομος...
ακριβως, αν για τετοια θεματα κανεις καταληψη τα πραγματα θα χειροτερεψουν και μετα οπως παντα ολοι θα ψαχνονται -.-
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
update:2 εβδομαδες παρα κατι και συνεχιζουμε ακαθεκτοιΕχουμε κλεισει μια εβδομαδα και κατι και συνεχιζουμε ακαθεκτοι
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki312
Νεοφερμένος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Διαφωνώ εν μέρει...Και εγω όταν πήγαινα στο σχολείο είχαμε έλλειψεις αλλά ΠΟΤΕ δεν κάναμε κάταληψη και ας δυσαρεστούσε μερικούς.Και όταν μιλώ για έλλειψεις όχι για τίποτα ασήμαντο.Είμασταν Γ λύκειου,δεν είχαμε καθηγητή στα Μαθηματικά μέχρι τον Νοέμβριο όπως και σε άλλα μαθήματα,δεν είχαμε βιβλία και γενικά η κατάσταση ήταν ό,τι να ναι.Θα μπορούσαμε όντως να κάνουμε κατάληψη όμως δεν το κάναμε γιατί ξέραμε ότι εμείς θα ζημιωνόμασταν και κανένας άλλος.Θα χάναμε άλλες διδακτικές ώρες από άλλα μαθήματα και σεβάστηκαμε τους μαθητές που δεν πήγαιναν φροντίστηρια και είχαν ως βάση το σχολείο...
Τα αίτηματα μπορούν να ικανοποιήθουν και με άλλους τρόπους οι κατάληψεις δεν είναι μόνοδρομος...
ναι, βεβαια δεν πιεσατε να παρετε καθηγητη ετσι;
iria*
Νεοφερμένος
αλλα στ λυκειο...2 βδομαδες τωρα ,ετημα τς στρογγυλης τυροπιτας,κ εμεις εχουμε σκασει απ τ ζηλεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.