Anarki
Διάσημο μέλος
Φυσηκη και μαλλον Αστροφυσηκη. Βεβαια μαθηματικά και φυσηκή ειναι αμεσα συνδεδεμένα. Αλλωστε οτιδηποτε λεει η φυσηκη περιγρέφετε απο μία εξίσωση μαθηματική. Πιστεύω ότι η βάση της φυσηκής, μετά τη παρατήρηση και το πείραμα είναι τα μαθηματικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ακριβώς και εγώ πιστεύω για την φυσηκή(ή φυσική όπως θέλεις)Είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μαθηματικάΦυσηκη και μαλλον Αστροφυσηκη. Βεβαια μαθηματικά και φυσηκή ειναι αμεσα συνδεδεμένα. Αλλωστε οτιδηποτε λεει η φυσηκη περιγρέφετε απο μία εξίσωση μαθηματική. Πιστεύω ότι η βάση της φυσηκής, μετά τη παρατήρηση και το πείραμα είναι τα μαθηματικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Φυσηκη και μαλλον Αστροφυσηκη. Βεβαια μαθηματικά και φυσηκή ειναι αμεσα συνδεδεμένα. Αλλωστε οτιδηποτε λεει η φυσηκη περιγρέφετε απο μία εξίσωση μαθηματική. Πιστεύω ότι η βάση της φυσηκής, μετά τη παρατήρηση και το πείραμα είναι τα μαθηματικα.
Φιλολογία Νέων Ελληνικών μην πας μόνο...
Vorbulon
Νεοφερμένος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά, γιατί είναι πιο οργανωμένα και συστηματικά,ενώ χρειάζονται περισσότερη σκέψη. Από την άλλη στη φυσική κάνουμε πολλά πράγματα αλλά επιφανειακά από εδώ και από εκεί χωρίς να υπάρχει συνοχή και δεν τη διακρίνει η αυστηρότητα και συνέπεια των μαθηματικών. Από μαθηματικά μου αρέσει κυρίως η άλγεβρα και η ανάλυση (το χειρότερό μου είναι η στατιστική) και από φυσική η μηχανική (χειρότερος ο Η/Μ λόγω μάλλον ότι μόνο τύπους χρησιμοποιούσαμε που δίνονταν έτοιμοι χωρίς εξηγήσεις)
Στο λύκειο την κάνουν επιφανειακά την φυσική. Όταν με το καλό περάσεις στο πανεπιστήμιο θα δείς πόσο παλούκι μπορεί να γίνει μέχρι και η νευτώνεια φυσική και αυτό διότι, σου τα μαθαίνουν συστηματικά και όχι απλά μεθοδολογίες για να λύνεις 5-10 ασκήσεις.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
Burp
Δραστήριο μέλος
Babalu
Νεοφερμένος
εγω μαθηματικα κ παλι μαθηματικα!!
μπορει να μην εχω πετυχει καλους καθηγητες, αλλα μου φενεται δυσκολη η φυσικη...
βασικα οχι δυσκολη, απλα τα μαθηματικα μου αρεσουν να τα διαβαζω....
φετος προτιμω γεωμετρια..
αλλα κ η αλγεβρα δεν με χαλαει =)
Stelios3
Νεοφερμένος
ΟΚ παιδια βιαζομουνα και τωρα μπηκα με σκοπο να το διορθώσω. Για φιλολογία δε, ούτε συζήτηση.Φυσικη και μαλλον Αστροφυσικη. Βεβαια μαθηματικά και φυσική ειναι αμεσα συνδεδεμένα. Αλλωστε οτιδηποτε λεει η φυσικη περιγρέφετε απο μία εξίσωση μαθηματική. Πιστεύω ότι η βάση της φυσικής, μετά τη παρατήρηση και το πείραμα είναι τα μαθηματικα.
ellaki
Νεοφερμένος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
φυσική με χίλια... Μου αρέσει πολύ βασικά πιο πολύ μου αρεσει ΘΜΚΕ και ΑΔΜΕ αλλά και η ορμή!!
Μπορεις να διορθωσεις την υπογραφη σου? shelf= ραφι, self = εαυτος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να εννοεί σώσε τα ράφια σου που το ξες?(offtopic)Αρχική Δημοσίευση από Krou:Μπορεις να διορθωσεις την υπογραφη σου? shelf= ραφι, self = εαυτος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Aredhel
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου αρέσουν και τα 2 αν και προτιμώ λίγο περισσότερο τη Φυσική. Στη Φυσική μου αρέσει το γεγονός ότι τις πιο πολλές φορές πρέπει να σκεφτείς ένα τρόπο να λύσεις μια άσκηση ενώ στα μαθηματικά είναι όλα standard. Εντάξει βέβαια φέτος έκανα παραγοντοποίηση, ταυτότητες, ρητές παραστάσεις και κλασματικές εξισώσεις που αν δεν έχεις συνηθίσεις να λύνεις, ακόμα και τη θεωρία να ξέρεις απ' έξω, σου φαίνονται βουνά. Δηλαδή με λίγα λόγια, μου αρέσουν και τα 2 αν και μέχρι να καταλάβω τα μαθηματικά καταργιόμουνα όλους αυτούς που τα δημιουργήσαν:iagree:
Εντάξει δεν είναι και τόσο standard, πολλές φορές λύνονται με διάφορους τρόπους. Ειδικά στα Μαθηματικά Κατ. της Β' Λυκείου, έτσι τα βρήκα εγώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.