spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω διαβασει οτι τα αντιηλιακα πιθανον να ειναι καρκινογοναΒιολογία ρε παιδιά... Είναι ένα μάθημα που συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητά μας (θα μου πείτε - τα άλλα δεν συνδέονται; --->) που είναι απλό και κατανοητό σε ένα βασικό επίπεδο. Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα και πραγματικά λίγοι ξέρουν βιολογία. Είδα μία έρευνα στην εφημερίδα όπου 70% των εφήβων της α' λυκείου ενός σχολείου δεν ήξεραν γιατί φοράμε αντηλιακό, ποιοι οι κίνδυνοι του ήλιου και άλλα διάφορα (εδώ απάντησαν ότι σε κάθε ίωση παίρνουν αντιβιωτικό ). Δεν τρέχει τίποτα αν δεν ξέρεις φυσική ή προχωρημένα μαθηματικά. Οι απλές βιολογικές αρχές πρέπει να ναι γνωστές σε όλους μας όμως...
Λόγω του τρόπου διδασκαλίας στο σχολείο, δεν μου άρεσε καμία επιστήμη.
οντως στα σχολεια το μαθημα ειναι...για το ανδρικο μοριο αλλα και παλι πιστευω πως αν σου αρεσει καποια επιστημη εστω και λιγο το σχολειο δεν σου προσφερει σχεδον τπτ...
ααα.βαλτε και την επιλογη "ολα"... σε καποιους αρεσουν ολα..εγω διαλεξα φυσικη επειδη τελευταια κατι με εχει πιασει :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
έχω διαβασει οτι τα αντιηλιακα πιθανον να ειναι καρκινογονα
και γω διάβασα ότι τα προφυλακτικά διευκολύνουν την μετάδοση του HIV, καθώς και ότι η γυμναστική αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα
Το τελευταίο πράμα που θα ήταν καρκινογόνο θα ήταν το αντιηλιακό ( απο το φαρμακείο και όχι από το Μπαγκλαντεζ) Αλλά και πάλι, δεν θα έπρεπε να το ξέρει η μαθητική κοινότητα; Η τουλάχιστον ΓΙΑΤΙ το βάζουμε; Απελπιστικά τα αποτελέσματα της έρευνας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Α και μιας και το φέρε η κουβέντα, το ξέρετε ότι γνωστής μάρκας αντιβίωση, που την παίρνουμε σε λοιμώξεις, μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση δέρματος;
papas
Διάσημο μέλος
Μη σου φαίνεται παράξενο, εδώ υπάρχουν ακόμη άτομα που παίρνουν αντιβίωση για ιώσεις
Α και μιας και το φέρε η κουβέντα, το ξέρετε ότι γνωστής μάρκας αντιβίωση, που την παίρνουμε σε λοιμώξεις, μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση δέρματος;
Η βιολογος μας ελεγε : ΣΤΗΝ ΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ :p :p
Α,πολυ αισιοδοξο...Θυμισε μου να στο δωσω οταν θα μαστε στο ιδιο νοσοκομειο...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη σου φαίνεται παράξενο, εδώ υπάρχουν ακόμη άτομα που παίρνουν αντιβίωση για ιώσεις
Μη σου πω και για μυκητιάσεις... Και μετά αρχίζουν σαν τα ποζέρια να λένε "Ο οργανισμός μου είναι πολύ ευαίσθητος , να φανταστείς ακόμα και αντιβιωτικό πήρα και τίποτα δεν έγινε.. ". Γι αυτό χρειάζεται η βιολογία.. Η γιαγιά μου ( ) ούτε μαθηματικά ούτε φυσική ξέρει, αλλά Βιολογία αναγκάστηκε μέσω της ζωής να μάθει (όχι πανεπιστημιακές γνώσεις προς θεού ).
Αυτό όμως δεν πρέπει να αναγράφεται στις παρενέργειες του φαρμάκου στο φυλλάδιο που έχει η συσκευασία;
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων, ΒΙΟΛΟΓΙΑ FTW
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
kleovoulos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Κι εγώ ήμουν ανάμεσα στο να ψηφίσω φυσική ή χημείαΠροσωπικά προτιμώ τη Φυσική και είναι ο τομέας σπουδών ο οποίος θα ήθελα και να ακολουθήσω. Τα μαθηματικά τα λατρεύω, αλλά αγαπώντας ένα μάθημα όπως η Φυσική είναι σα να τα έχω και τα δύο σε ισάξια προτίμιση.
Διάλεξα χημεία τελικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά Φυσική->Χημεία->Μαθηματικά-----> (αρκετά πιο κάτω) Βιολογία
Guest 018946
Επισκέπτης
DrHouse
Διάσημο μέλος
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Στα μαθηματικά και τη φυσική είχα κάποια θεματάκια...
infinity
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Φυσική ftw...είναι μεν ο τομέας σπουδών που θέλω να ακολουθήσω αλλά επίσης ότι μέσω της φυσικής μπορούμε να λύσουμε τα άλυτα προβλήματα περί της κατανόησης του φυσικού κόσμου..
Το αμφιβάλλω αυτό
Δυστυχώς το σύμπαν είναι πολύ μεγάλο για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο.
paul95
Δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.