Μήπως η αύξηση των αριστούχων οφείλεται στη διαδικασία αναβαθμολόγησης;

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,598 μηνύματα.
Δεν εχουν δικαιωμα παρεμβολής οι καθηγητες του σχολειου στο εξεταστικο κομμάτι των Πανελληνίων. Και οχι, δεν χρειαζεται ν'ανησυχεις. Απλα η κοπελα πιθανοτατα ειχε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές της αν και δεν πιστευω αυτο να οφείλεται στο οτι ειδε το 19 στο τετραμηνο και χάρηκε. Εκτος πια κι αν δεν ηξερε οτι στη Γ' Λυκείου, λόγω των βαθμων τετραμηνων, οι μισοι παίρνουν αριστείο όχι επειδη το αξιζουν, αλλα επειδη οι καθηγητες εκβιαζονται απο τις συνθηκες να βαλουν 18-20 στους παντες.
Σ' εμας στην κατευθυνση δεν δισταζαν να βαλουν ακομα και 12 στα προφορικα. Εγω ημουν δευτερος στο τμημα μου και ειχα μονο ενα 20, στη Βιολογια. Στα αλλα ειχα 18 και 19, πραγμα που μου στοιχισε στις πανελλαδικες περιπου 200 μορια (γιατι εγραψα παραπανω απο τον προφορικο).

Γνωριζω και αλλα σχολεια με τετοια αυστηρη πολιτικη στα προφορικα. Ναι μεν μπορει να ειναι δικαιοι, αλλα ειναι αδικο απο τη στιγμη που υπαρχουν σχολεια (η πλειοψηφια) που το 20 δινεται πραγματικα για πλακα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DimitrisMat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα.
@constantinekots +100

Και για πιο λόγο είναι καλός ο βαθμολογιτής που έβαλε μέγαλο βαθμός και άσχετος αυτός που έβαλε κακό βαθμό...;Και να μην συμβαίνει το αντίθετο.
Όσο για την κοπέλα με την απόκλιση μονάδων...άμα έφτασες 3η Λυκείου και λες ακόμη ψέματα...ακούς εκεί δεν πήγε και σε τρίτο βαθμολογητή,εσύ πρέπει να πας στις πύλες του ανεξήγητου.Αντί να κάτσεις να διαβάσεις ιστορίες κάθεσαι και βγάζεις για μικρότερους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top