Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jdsdk
Νεοφερμένος
Εγω θα προτεινα να ριχνεις καμια ματια εγω αυτη την μεθοδο ακολουθουσα κυριος στα μαθηματικα φετος
Εσύ τι περασες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
jdsdk
Νεοφερμένος
Μηχανολογος μηχανικος αλλα για αλλο πηγενα
Που?και για που ήθελες αρχικά?συγχαρητηρια!!
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοζανη το που ηθελα αφου δεν το επιασα λιγη σημασία εχειΠου?και για που ήθελες αρχικά?συγχαρητηρια!!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
jdsdk
Νεοφερμένος
Αν λυνεις ξανα τις λυμενες ασκησεις απο μαθηματικα-φυσικη,αγορασεις κανενα βοηθημα και ρωτας για ολες σου τις αποριες ,θα τα πας μια χαρα
Ευχαριστώ nefi.βοηθημα στα μαθηματικά έχω το μαθηματικά Γ1 του σαβαλα.
Εσύ τι σπουδαζης
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ τι σπουδαζης
πληροφορικη
Guest 892943
Επισκέπτης
Ναι, καλό είναι να τις ξαναλύνεις αλλά μην αναλωθείς αποκλειστικά σε αυτό.Δυκιο έχεις.Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο είναι καλό να ξαναληνω τις ασκήσεις που κάνω στο φροντιστήριο.Τι ώρα είναι καλό να κοιμάμαι και εσύ τι έχεις περάσει φίλε?
Δεν μπορώ να σου πω ποια ώρα να κοιμάσαι. Θα βλέπεις αν είσαι τελειωμένος με τις υποχρεώσεις σου και θα κρίνεις από μόνος σου. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να ξενυχτίσεις λιγάκι. Μπορεί όμως εσύ να μην μπορείς να συγκεντρωθείς καλά το βράδυ οπότε ο ύπνος θα ήταν προτιμητέος από μία ανούσια ώρα πάνω από ένα βιβλίο το οποίο θα διαβάζεις αλλά δε θα κατανοείς πραγματικά. Άλλοι πάλι, μπορούν και διαβάζουν βράδυ. Εγώ σου είπα να πας για ύπνο επειδή ήταν Σάββατο, μια ευκαιρία δηλαδή για να χωρτάσεις λίγο ύπνο. Γενικά, να προτιμάς τον ύπνο από τον υπολογιστή.
Εγώ πέρασα ιατρική φέτος. Οι συμβουλές του καθενός να ξέρεις ότι είναι ΠΟΛΥ προσωπικές και δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα άτομα με τον ίδιο τρόπο. Θα βρεις σιγά σιγά τους ρυθμούς σου, μην ανησυχείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.