Λάθος επιλογή επαγγέλματος=Λάθος τομέα..Δεν λέω σαν τομέας είναι καλός και στο Α’ τετράμηνο ασχολήθηκα αρκετά,αλλά πια είμαι σε μια φάση που δεν θέλω καν να ασχοληθώ υπάρχει εκδοχή αν καταφέρω και περάσω φέτος να είμαι στο ίδιο τμήμα με παιδιά που θα διαλέξουν διαφορετική ειδικότητα από εμένα(αυτό θ γίνει γιατί είμαστε μονάχα 3 παιδιά που θελουμε την 2η ειδικότητα και δεν πιστεύω πως θα φτιαχτεί τμήμα μονάχα για τόσα).Αφού λοιπόν δεν θα καταφέρω να πάω στο επάγγελμα του μάγειρα που είχα επιλέξει μέσω γεωπονίας,ποιος ο λόγος λοιπόν να συνεχίζω και να προσπαθώ όσο το δυνατόν να είμαι καλός;.
ΥΓ:Κατάλαβα ότι αυτό που θέλω να κάνω είναι να είμαι εκπαιδευτικός νομικών-πολιτικών επιστημών είμαι περισσότερο θεωρητικής,και ο μόνος τρόπος που ίσως θα το καταφέρω θα ήταν να δωσω πανελλήνιες να τελειώσω μια σχολή και ύστερα να δωσω κατατακτήριες για πτυχίο νομικής.Η μια λάθος επιλογή μετά την άλλη με έκανε να υστερώ πια σε αυτό που με τραβάει σαν μαγνήτης,ένα πράγμα που δεν με κουράζει και μπορώ να μιλάω για αυτό (το σχολείο και η εκπαίδευση),ένα άπιαστο όνειρο πια