wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Δηλαδή τα βλέμματα εκεί πέφτουν αλλά συνήθως μετά κακοχαρακτηρίζουν την κοπέλα, αν ντύνεται έτσι επανειλημμένα.
Ναρκίσσα@ Όντως, και για τους καθηγητές πιστεύω πως θα πρέπει να ισχύει. Μην είναι μόνο λόγια. -.-
Και όχι μόνο για το ντύσιμο και για τη τσιχλα.
(Ειναι το πραγματκό σου όνομα; Αν ναι τέλειο!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ε μα ναιι ειναι αηδια κιολας! να βλεπεις πρωινιατικα το βρακι της;pΑυτό το βλέπω πιο σπάνια. Δε ξέρω, αν έχει πέραση.
Δηλαδή τα βλέμματα εκεί πέφτουν αλλά συνήθως μετά κακοχαρακτηρίζουν την κοπέλα, αν ντύνεται έτσι επανειλημμένα.
Κοιτα δεν μας ενδιαφερει η μοδα αλλα ειναι λιγο γυφτια ε; Τα σανδαλια για παραδειγμα..ειναι για την παραλια ή για μια βολτα.Αλλο σχολειο αλλο παραλια!Απ'το "βρίσκω κάτι αντιαισθητικό" στο "απαγορεύω κάτι,επειδή το βρίσκω αντιαισθητικό",πρέπει να κάνεις ένα τεράστιο leap of faith,don't you think?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Προσωρινό κλείδωμα για επεξεργασία της δημοσκόπησης
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Άλλαξε η δημοσκόπηση. Το θέμα άνοιξε.
Σχετικά θέματα:
Cugie
Νεοφερμένος
Τέλοσπαντων ο σεβασμός και η κοσμιότητα προς το σχολικό περιβάλλον λίγο έχουν να κάνουν με τα ρούχα.Το έργο του σχολείου είναι να διδάξει την κοσμιότητα στη συμπεριφορά και όχι στα ρούχα.
Οι πρακτικές που χρησιμοποιούν κάποια ιδιωτικά σχολεία τείνουν μήπως προς μιλιταριστικές?!{ξύρισμα στην προσευχή,στολές κτλ?}...Νομίζω πως πρέπει να στεκόμαστε στην ουσία και όχι στην επιφάνεια...
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Κοιτα δεν μας ενδιαφερει η μοδα αλλα ειναι λιγο γυφτια ε; Τα σανδαλια για παραδειγμα..ειναι για την παραλια ή για μια βολτα.Αλλο σχολειο αλλο παραλια!
Define "γυφτιά",με κάποια αντικειμενικά κριτήρια,or bite me.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Φοβάμαι ότι έχεις μείνει "λιγάκι" πίσω....Kάπου ήθελα να πω την άποψή μου. Λυπάμαι αν γίνω λίγο κακός. Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμείς όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο-Λύκειο δεν κάναμε...modelling. Ούτε υπήρχε τόσος ναρκισσισμός και ωραιοπάθεια σε φωτογραφίες, με έμμεσο διαγωνισμό σε likes και πεινασμένες κοπέλες, αλλά και αγόρια να ξεροσταλιάζουν σε πονηρά comments. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, η λογική. Έχει χαθεί η εφηβεία. Υπάρχει μια τάση αμερικανοποίησης και επιδειξιομανίας σε βαθμό που ακυρώνει το κίνητρο. Γιατί άραγε; Κάτι λείπει προφανώς για να υπερισχύει η ανάγκη αυτή. Δειχνόμαστε γιατί; Τι υπάρχει πίσω από αυτό; Προηγούμενες γενιές εφήβων ζήσαμε, γελάσαμε, ερωτευτήκαμε, παίξαμε, χαζολογήσαμε, διαβάσαμε, ....ως έφηβοι και όχι ως μοντέλα περιοδικών. Κάπου νιώθω μπερδεμένος. Θα ακούσουμε Tus;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kάπου ήθελα να πω την άποψή μου. Λυπάμαι αν γίνω λίγο κακός. Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμείς όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο-Λύκειο δεν κάναμε...modelling.Κάνατε, ο κάγκουρας με το τσαλάκι και το μαυρο δερματινο μπουφαν, ειναι μορφη μοντελινκ και επιδειξιομανιας Ούτε υπήρχε τόσος ναρκισσισμός και ωραιοπάθεια σε φωτογραφίες,Λογικο να μην υπηρχε, εφοσον ολα τα social media δεν υπηρχαν ακομα η δεν ειχαν ανθισει. με έμμεσο διαγωνισμό σε likes και πεινασμένες κοπέλες, αλλά και αγόρια να ξεροσταλιάζουν σε πονηρά comments. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, η λογική. Έχει χαθεί η εφηβεία.Καθε γενια, λεει τα ιδια για την αμεσως επομενη, δεν χανεται, διαφοροποιειται, προς το καλυτερο ή μη, τελειως υποκειμενικο Υπάρχει μια τάση αμερικανοποίησης και επιδειξιομανίας σε βαθμό που ακυρώνει το κίνητρο.Η διαφοροποιηση που ανεφερα προηγουμενος Γιατί άραγε; Κάτι λείπει προφανώς για να υπερισχύει η ανάγκη αυτή. Δειχνόμαστε γιατί; Τι υπάρχει πίσω από αυτό; Προηγούμενες γενιές εφήβων ζήσαμε, γελάσαμε, ερωτευτήκαμε, παίξαμε, χαζολογήσαμε, διαβάσαμε, ....ως έφηβοι και όχι ως μοντέλα περιοδικών. Κάπου νιώθω μπερδεμένος. Θα ακούσουμε Tus;Ελπιζω οχι.
Αυτη ειναι η γνωμη μου, προσωπικα πιστευω πως ο ναρκισσισμος αν συνδυαστει με καταλληλα προτερηματα αποτελει μεγαλο προσον.
Η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο την περιγραφεις, η μαζα οντως στρεφεται σε αμερικανιες, αλλα ξες τι λενε.. μοδα ειναι και θα περασει.
Σε τελειως προσωπικο επιπεδο, ''πουλαω'' μουρη αν σου αρεσει, γιατι εχω αντιληφθει πως με αυτον τον τροπο ανοιγουν πορτες, δεν νιωθω καποια ιδιαιτερη ικανοποιηση με την αποδοχη που νιωθω λογω της εικονας μου. Γενικα σε μια τοσο αβουλη μαζα, ο μονος τροπος για να την χειραγωσεις ειναι τους αρεσεις. No more no less.
Tell me I 'm wrong.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Kάπου ήθελα να πω την άποψή μου. Λυπάμαι αν γίνω λίγο κακός. Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμείς όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο-Λύκειο δεν κάναμε...modelling. Ούτε υπήρχε τόσος ναρκισσισμός και ωραιοπάθεια σε φωτογραφίες, με έμμεσο διαγωνισμό σε likes και πεινασμένες κοπέλες, αλλά και αγόρια να ξεροσταλιάζουν σε πονηρά comments. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, η λογική. Έχει χαθεί η εφηβεία. Υπάρχει μια τάση αμερικανοποίησης και επιδειξιομανίας σε βαθμό που ακυρώνει το κίνητρο. Γιατί άραγε; Κάτι λείπει προφανώς για να υπερισχύει η ανάγκη αυτή. Δειχνόμαστε γιατί; Τι υπάρχει πίσω από αυτό; Προηγούμενες γενιές εφήβων ζήσαμε, γελάσαμε, ερωτευτήκαμε, παίξαμε, χαζολογήσαμε, διαβάσαμε, ....ως έφηβοι και όχι ως μοντέλα περιοδικών. Κάπου νιώθω μπερδεμένος. Θα ακούσουμε Tus;
ρε νομιζω το πηγες εντελως στο αλλο ακρο και στην τελικη δεν νομιζω να πηγαινει ετσι στο σχολειο με τη γραβατα
το ολο στυλ ισως να ηταν αναγκη της φωτογραφησης (concept)
Alma Libre
Επιφανές μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να μην πάει κάποιος στο σχολείο με γραβάτα;
βασικα 8 το πρωι να σκασει μυτη ο αλλος με τη γραβατα δεν 3ερω κατι μου κανει αντι να βαλει μια φορμα να ρι3ει ανετα και εναν υπνακο
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή κάποιος έχει ωραιότερο στυλ, φαίνεται μεγαλύτερος, είναι ομορφότερος (η ομορφιά είναι υποκειμενική, βέβαια) και πιο πετυχημένος από εσάς, αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό και η κοινωνία πάει σε λάθος κατεύθυνση. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από εσάς θα θέλατε να μεγαλοδείχνετε, ώστε να σας "ανοίγουν πόρτες" όπως του modeling και της ηθοποιίας
Οσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!
(Αυτό το μήνυμα δεν απευθύνεται στον npb συγκεκριμένα, αλλά στην ιδέα ότι η προηγούμενη γενιά είναι "καλύτερη και περισσότερο ρομαντική", την οποία ασπάζεται πολύς κόσμος)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γιατί να μην πάει κάποιος στο σχολείο με γραβάτα;
Πες μου ότι κάνεις πλάκα! Για Ελλάδα μιλάμε πάντα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ντάξυ στο γυμνάσιο κυρίως όλες ερόντουσαν 8 το πρωί με μακιγιάζ για μπουζούκια η γραβάτα σε πείραξε εσένα;Πες μου ότι κάνεις πλάκα! Για Ελλάδα μιλάμε πάντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.