wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Λατρεύω τις πλατφόρμες και τα δετά με κορδέλα παπούτσια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για να πω την αλήθεια το ίδιο έλεγα και για τις μπαλαρίνες, αλλά μετά...
ωωω αυτό το έχω δει και εγώ... φόρμα με δερμάτινες μπότες έχεις δει;;; εγώ και αυτό το είδα!!Ειδικά άμα τις φορούν ορισμένες και με φόρμα.
Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο συνδυασμός! τώρα αν κάποιες βολεύονται έτσι δεν μου πέφτει κανένας λόγος! ο καθένας ότι θέλει κάνει...
Απλά εγώ το συγκεκριμένο το είδα στην γυμναστικού μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εντάξει τότε!! Θα το σκεφτώ... και ίσως αναθεωρήσω!
Για να πω την αλήθεια το ίδιο έλεγα και για τις μπαλαρίνες, αλλά μετά...
ωωω αυτό το έχω δει και εγώ... φόρμα με δερμάτινες μπότες έχεις δει;;; εγώ και αυτό το είδα!!
Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο συνδυασμός! τώρα αν κάποιες βολεύονται έτσι δεν μου πέφτει κανένας λόγος! ο καθένας ότι θέλει κάνει...
θεέ μου βόηθα
Wrong
Δραστήριο μέλος
Όσον αφορά στο στυλ μου, παλιότερα ήμουν καθαρά punk. Πλέον, έχω εκchicευτεί (lol για τη λέξη που δημιούργησα ) και μπορώ να πω ότι το στυλ μου κινείται ανάμεσα στο preppy και στο rock (yup, ανάμεσα στα δύο άκρα). Μου αρέσουν τα converse all star και οι αρβύλες, ακόμη και για το καλοκαίρι - ωστόσο, διαθέτω και μία μεγάλη συλλογή τόσο από γόβες όσο και από μπαλαρίνες. Φοράω τα πάντα και προσπαθώ να τα συνδυάζω με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθω εγώ άνετα. Παλιότερα ήμουν αρκετά υπερκατανωλιτική, είχα μία αδυναμία στα ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά πλέον προσπαθώ να το περιορίσω και έχω κάνει πολλά βήματα. Ψωνίζω σπανιότερα και κάνω μόνη μου οικονομία για να αγοράσω κάτι που θέλω.
Δεν ψωνίζω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα. Μου αρέσουν πολύ, πάντως, οι υπαίθριες αγορές, τις θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, καθώς και τα μαγαζιά με ρούχα από δεύτερο χέρι, τα μαγαζιά με πιο gothic ρούχα και τα μαγαζιά νέων ανθρώπων που σχεδιάζουν μόνοι τους τα ρούχα που διαθέτουν προς πώληση.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Φόρμα με μπαλαρίνες έχετε δει ή μόνο εγώ βλέπω;ωωω αυτό το έχω δει και εγώ... φόρμα με δερμάτινες μπότες έχεις δει;;; εγώ και αυτό το είδα!!
Τρομερός συνδυασμός μιλάμε....
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Φόρμα με μπαλαρίνες έχετε δει ή μόνο εγώ βλέπω;
hahahhaa εγώ το χειρότερο που έχω δει είναι γαλότσες με φόρμα χωμένη μέσα και σε κοπέλα 1,50 που φαινόταν σα παπουτσωμένος γάτος!
να σας ρωτήσω, το κολάν το φοράτε με μακριά μπλούζα που καλύπτει τον ποπό ή με κοντή και ας βγάλουν τα μάτια τους οι άλλοι;
χαχαχ όχι δεν έχω δει!!! Θεέ μου... και δεν νομίζω οτι θέλω να δω.Φόρμα με μπαλαρίνες έχετε δει ή μόνο εγώ βλέπω;
ιιιιιιιιιιιχ έλεος! πόσο μάλλον όταν φαίνεται μέσα από το κολάν τι φοράει η άλλη!!!hahahhaa εγώ το χειρότερο που έχω δει είναι γαλότσες με φόρμα χωμένη μέσα και σε κοπέλα 1,50 που φαινόταν σα παπουτσωμένος γάτος!
να σας ρωτήσω, το κολάν το φοράτε με μακριά μπλούζα που καλύπτει τον ποπό ή με κοντή και ας βγάλουν τα μάτια τους οι άλλοι;
Έλεος...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ιιιιιιιιιιιχ έλεος! πόσο μάλλον όταν φαίνεται μέσα από το κολάν τι φοράει η άλλη!!!
Έλεος...
χαχα και εγώ δε το φοράω ποτέ έτσι, πάντα με κάτι μακρύ για να καλύπτει τον ποπό,δηλαδή δεν είναι παντελόνι κανονικό να πεις το φοράω με ένα κοντό μπλουζάκι ή με φούτερ!!
το χειρότερο που έχω δει είναι στο γυμναστήριο, κάτι κοπελιές κλασικά που ψάχνουν γκόμενο και φοράνε το κολάν και σκύβουν
Βέβαια!! Εξάλλου τα μπλουζοφορέματα είναι τέλεια!χαχα και εγώ δε το φοράω ποτέ έτσι, πάντα με κάτι μακρύ για να καλύπτει τον ποπό,δηλαδή δεν είναι παντελόνι κανονικό να πεις το φοράω με ένα κοντό μπλουζάκι ή με φούτερ!!
το χειρότερο που έχω δει είναι στο γυμναστήριο, κάτι κοπελιές κλασικά που ψάχνουν γκόμενο και φοράνε το κολάν και σκύβουν
Καλά στο γυμναστήριο πολλά μπορείς να δεις!!
Τι να κάνεις και τι να πεις;; Ο καθένας όπως βολεύεται...
Επίσης δεν μου αρέσει όταν μέσα από την μπλούζα φαίνεται το σουτιέν!! Τι είναι αυτό; Πόσο μάλλον όταν σε κάποιες είναι μικρό και σηκώνεται από πίσω προς τα πάνω και ξεπερνάει την γραμμή της μπλούζας!! Το έλεος! Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει...
Καλά ε έχουμε ρίξει ΤΟ κράξιμο!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Βέβαια!! Εξάλλου τα μπλουζοφορέματα είναι τέλεια!
Καλά στο γυμναστήριο πολλά μπορείς να δεις!!
Τι να κάνεις και τι να πεις;; Ο καθένας όπως βολεύεται...
Επίσης δεν μου αρέσει όταν μέσα από την μπλούζα φαίνεται το σουτιέν!! Τι είναι αυτό; Πόσο μάλλον όταν σε κάποιες είναι μικρό και σηκώνεται από πίσω προς τα πάνω και ξεπερνάει την γραμμή της μπλούζας!! Το έλεος! Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει...
Καλά ε έχουμε ρίξει ΤΟ κράξιμο!
δε πειράζει, κορίτσια είμαστε δικαιολογείται
Εμένα γενικά δε μου αρέσει να φαίνεται το σουτιέν. Μα πάει η άλλη και φοράει άσπρο τιραντάκι με μαύρο ή κόκκινο σουτιέν; Έχει τύχει στο σχολείο να δω κορίτσι με τιραντάκι και μπροστά να φαίνεται το ροζουλομώβ σουτιέν που έχει δαντέλα και να το έχει να φαίνεται επίτηδες
ίου
καλά ναι! ότι να ναι...δε πειράζει, κορίτσια είμαστε δικαιολογείται
Εμένα γενικά δε μου αρέσει να φαίνεται το σουτιέν. Μα πάει η άλλη και φοράει άσπρο τιραντάκι με μαύρο ή κόκκινο σουτιέν; Έχει τύχει στο σχολείο να δω κορίτσι με τιραντάκι και μπροστά να φαίνεται το ροζουλομώβ σουτιέν που έχει δαντέλα και να το έχει να φαίνεται επίτηδες
ίου
αλλά ναι ξέχασα!! "Είναι πολύ της μόδας φέτος να φαίνεται το σουτιεν"
ΧΑ! Το άκουσα και αυτό!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν ορισμένα με χοντρό ύφασμα και δεν διακρίνεται το εσώρουχο.
Το να φαίνεται το κούμπωμα του σουτιεν, δηλαδή να έχει ξεπεράσει την μπλούζα από πίσω (στην πλάτη), ούτε εμένα μαρέσει.
Επίσης, δεν μου αρέσουν τα παντελόνια σε στυλ ''βράκας'' και γενικά οτιδήποτε σε παντελόνι που να είναι φαρδυ.
Μαρέσουν τα στενά στα παντελόνια. ^^
Λατρεύω τις μπαλαρίνες.
Λατρεύω τα αξεσουαρ με χάντρες/ φιογκους/φτερα.
Για τα άλλα λέμε... αυτά που φαίνεται κάτι!!Φοράω κολάν και κοντή μπλούζα, αλλά γνωρίζω ότι ΔΕΝ φαίνεται κάτι.
Υπάρχουν ορισμένα με χοντρό ύφασμα και δεν διακρίνεται το εσώρουχο.
Για αυτά που εχουν χοντρό ύφασμα, οκ και εγώ το κάνω... απλά αυτά είναι σαν φόρμες! οπότε μια χαρά!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Για τα άλλα λέμε... αυτά που φαίνεται κάτι!!
Για αυτά που εχουν χοντρό ύφασμα, οκ και εγώ το κάνω... απλά αυτά είναι σαν φόρμες! οπότε μια χαρά!
Ε καλά αυτές που φορούν τα λεπτά...Το κάνουν απλά γιατί θέλουν να τραβήξουν την προσοχή. =.=
Ή κοτσάρουν άσπρο παντελόνι με μαύρο στριγκ από μέσα.
χαχα ναι! αλλά και άσπρο......Ε καλά αυτές που φορούν τα λεπτά...Το κάνουν απλά γιατί θέλουν να τραβήξουν την προσοχή. =.=
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ε καλά αυτές που φορούν τα λεπτά...Το κάνουν απλά γιατί θέλουν να τραβήξουν την προσοχή. =.=
OMG τι μου θύμησες!! Μια φιλόλογος στο γυμνάσιο, φόραγε λινό παντελόνι λευκό και από μέσα λευκό στρινγκ και στρινγκ σερβιετάκι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και φαινόταν παιδιά η σερβιέτα , πόσο αηδία
θα πάμε στην κόλαση με τόσο θάψιμο
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
-Ό,τι κ αν είναι αυτό. :Ρ-
εντάξει κάνεις πλάκα έτσι;; και εγώ στην φιλολογο στο γυμνάσιο ( α' γυμνασίου μαλιστα!) το είδα (χωρίς την σερβιέτα όμως!!) Λες να το έχουν οι φιλόλογοι;; Θεέ μου και εγώ φιλόλογος θα γίνω!OMG τι μου θύμησες!! Μια φιλόλογος στο γυμνάσιο, φόραγε λινό παντελόνι λευκό και από μέσα λευκό στρινγκ και στρινγκ σερβιετάκι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και φαινόταν παιδιά η σερβιέτα , πόσο αηδία
θα πάμε στην κόλαση με τόσο θάψιμο
καλά ναι...θα πάμε στην κόλαση με τόσο θάψιμο
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
εντάξει κάνεις πλάκα έτσι;; και εγώ στην φιλολογο στο γυμνάσιο ( α' γυμνασίου μαλιστα!) το είδα (χωρίς την σερβιέτα όμως!!) Λες να το έχουν οι φιλόλογοι;; Θεέ μου και εγώ φιλόλογος θα γίνω!
καλά ναι...
δεν κάνω πλάκα πίστεψέ με
δεν έχω αδερφή εγώ, με ποια θα τα πω αυτά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.