stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι μπες στην ιστοσελιδα www.kpg.ypepth.gr . δεν ειναι τιποτα η διαδικασια την ειχα κανει και εγω γιατι μαιο εδωσα β2 γαλλικαΕγώ σκέφτομαι να δώσω στα γερμανικά σε επίπεδο Β2. Τι πρέπει να κάνω; μέσω σχολείου δηλώνεις υποψηφιότητα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η ιστοσελίδα που παρέθεσες, σε παραπέμπει στη νέα https://www.kpg.minedu.gov.gr/ και θα ήταν καλύτερο,να χρησιμοποιούμε τη νέαοχι μπες στην ιστοσελιδα www.kpg.ypepth.gr . δεν ειναι τιποτα η διαδικασια την ειχα κανει και εγω γιατι μαιο εδωσα β2 γαλλικα
On topic:
Πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα, του επιπέδου Β2, των γερμανικών;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Θα συζητήσω με του γονείς μου και θα σας πω. Νομίζω, ότι δεν έχει αρχίσει η υποβολή αιτήσεων ακόμα70 ευρώ.Το κοβεις σε παράβολο ή σε διπλοτυπο εισπραξης υπερ ΚΑΕ 3741.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
γαι το β2 νομιζω 60..
οι δηλωσεις για τις εξετασεις του νοεμβριου ειναι το σεπτεμβρη
αν μπειτε στο σαιτ λεει και τις τιμες και τις ημερομηνιες για τις αιτησεις
spystou
Νεοφερμένος
χαριζουν δηλαδη?
Μου το έχει πει αυτό βαθμολογητής του edexcel ότι δεν κόβουν για τόσο λίγο.
nikolpan
Νεοφερμένος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα εψαξα στο γκουγκλ αλλα δεν βρηκα κατι σε γ1!γιατι ομως δεν ρωτας σε φροντιστηρια ιταλικων μηπως ξερουν?παιδιά καλημέρα!!!! επειδή σκέφτομαι να δώσω πάλι γ1 ιταλικά, μήπως ξέρει κάποιος κανένα καλό βιβλίο για βοήθημα πέρα από τα τεστ από το site του κπγ???
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
To B2, μιας και είναι το επίπεδο LOWER Το Β1 είναι επίπεδο BASICΘα μπορουσατε να μου πειτε ποιο πτυχειο αναγνωριζεται στην εργασια το Β1 η το Β2 του κρατικου?
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το Β1, νομίζω ότι δεν αναγνωρίζεται και από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα
Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Β2, αναγνωρίζεται από το δημόσιο τομέα, όμως από τον ιδιωτικό μπορεί να μην αναγνωρίζεται
Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη
Οκ,σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και στον ιδιωτικο και στο δημοσιο τομεα..
απλα το β2 σαν ανωτερο διπλωμα απο το β1, εχει μεγαλυτερο κυρος και σου προσφερει περισσοτερα μορια στο δημοσιο
απλα να πω οτι δεν ειναι δυνατον να μην αναγνωριζεται το κρατικο β1 απο το δημοσιο...
εφοσον το ιδιο το δημοσιο (το κρατος δηλαδη) το παρεχει...
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα 2 αναγνωριζονται...
και στον ιδιωτικο και στο δημοσιο τομεα..
απλα το β2 σαν ανωτερο διπλωμα απο το β1, εχει μεγαλυτερο κυρος και σου προσφερει περισσοτερα μορια στο δημοσιο
απλα να πω οτι δεν ειναι δυνατον να μην αναγνωριζεται το κρατικο β1 απο το δημοσιο...
εφοσον το ιδιο το δημοσιο (το κρατος δηλαδη) το παρεχει...
Δηλαδη αν καποιος δωσει και το Β1 μπορει να αναγνωριστει και στον δημοσιο αλλα και στον ιδιωτικο τομεα?Δεν παιζει ρολο που ειναι κατωτερο απο το Β2?
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα 2 αναγνωριζονται και ειναι δεχτα, αλλα σε διαφορετικο επιπεδο το καθενα
το β1 σου αναγνωριζει οτι εχεις "Μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας"
ενω το β2 "Καλή γνώση της ξένης γλώσσας"
σαφως το β2 ειναι ανωτερο αναμεσα σ'αυτα τα 2
τα διπλωματα γενικα σου προσφερουν επιπλεον αμοιβη στην εργασια σου
οσο πιο υψηλο επιπεδο εχεις, τοσα περισσοτερα επιπλεον λεφτα θα λαβεις
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
μην μπερδευεσαι
και τα 2 αναγνωριζονται και ειναι δεχτα, αλλα σε διαφορετικο επιπεδο το καθενα
το β1 σου αναγνωριζει οτι εχεις "Μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας"
ενω το β2 "Καλή γνώση της ξένης γλώσσας"
σαφως το β2 ειναι ανωτερο αναμεσα σ'αυτα τα 2
τα διπλωματα γενικα σου προσφερουν επιπλεον αμοιβη στην εργασια σου
οσο πιο υψηλο επιπεδο εχεις, τοσα περισσοτερα επιπλεον λεφτα θα λαβεις
Ωραια!Σε ευχαριστω!
Β2-->30 μορια στο ΑΣΕΠ
Γ1-->50 μορια στο ΑΣΕΠ
Γ2-->70 μορια στο ΑΣΕΠ
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
B1-->10 μορια στο ΑΣΕΠ
Β2-->30 μορια στο ΑΣΕΠ
Γ1-->50 μορια στο ΑΣΕΠ
Γ2-->70 μορια στο ΑΣΕΠ
Tα μορια παιζουν σημαντικο ρολο?Οι αιτησεις απο ποτε μεχρι ποτε ειναι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.