nikolpan
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες!!!

nikolpan
Νεοφερμένο μέλος

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

εγω κοπηκα Β2 αγγλικα....βασικα επιασα τη βαση σε ολα εκτος το προφορικο...τελως παντων,το Νοεμβριο ξανα!
Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες!!!![]()
(Γαλλικά Β2) 57%
Και εγώ το ίδιο. Κόπηκα εξαιτίας των προφορικών. Σε όλα τα άλλα είχα περάσει

Καλά μου το λέγανε ότι αυτοί στο κρατικό είναι τσάτσοι!!!! Και δεν θυμάμαι να τα είχα πάει και χάλια. Μια χαρά τα είχα πει.
Και το αστείο είναι ότι τα προφορικά τα πέρναγα πάντα

Συγχαρητήρια σε όσους το πέρασαν!!!!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Καλά μου το λέγανε ότι αυτοί στο κρατικό είναι τσάτσοι!!!! Και δεν θυμάμαι να τα είχα πάει και χάλια. Μια χαρά τα είχα πει.
Και το αστείο είναι ότι τα προφορικά τα πέρναγα πάντα![]()
Και εγω απο οτι θυμαμαι πολυ καλα τα πηγα στα προφορικα...και απορω πως με εκοψαν..!

panagiotisk
Νεοφερμένο μέλος

αλλα τελος παντων.σημασια εχει οτι περασα.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Στα προφορικά βαθμό βάζει αυτός που μας εξετάζει ή αυτός που κάθεται δίπλα. Γιατί απ' ότι θυμάμαι αυτός που καθόταν δίπλα την μία χασμουριόταν και κοιτούσε είτε το ρολόι του ή είτε έξω από το παράθυρο!!
Έναν διάλογο μας είπε να κάνουμε με ένα παιδί: να πούμε τα σημαντικότερα του κάθε κειμένου που μας έδινε και να καταλήξουμε κάπου.
Τι ήθελε να πούμε δηλαδή για να μου βάλει 14 που ήθελα για να περάσω;;;;

και στα αγγλικά γ1 και στα γαλλικά β2 εξαιτίας των προφορικών, ενώ είχα πάει πολύ καλά στα άλλα.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

αγγλικα γ1
Ενότητα 1 20,4
Ενότητα 2 22
Ενότητα 3 21
Ενότητα 4 16
συνολο 80/100
καλα πιστευω ειναι....

δεν ξερω παντως αν προσεξατε... αλλα εχει μια ανακοινωση οτι αλλαζει το σαιτ τους...
το νεο θα ειναι https://www.kpg.minedu.gov.gr

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερώτηση:
Στα προφορικά βαθμό βάζει αυτός που μας εξετάζει ή αυτός που κάθεται δίπλα. Γιατί απ' ότι θυμάμαι αυτός που καθόταν δίπλα την μία χασμουριόταν και κοιτούσε είτε το ρολόι του ή είτε έξω από το παράθυρο!!
Έναν διάλογο μας είπε να κάνουμε με ένα παιδί: να πούμε τα σημαντικότερα του κάθε κειμένου που μας έδινε και να καταλήξουμε κάπου.
Τι ήθελε να πούμε δηλαδή για να μου βάλει 14 που ήθελα για να περάσω;;;;![]()
και οι 2 βαθμολογουνε
εμας μαλιστα μας εκανε ερωτησεις και ο δευτερος τυπος...
Οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις/Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2010.
απο το site www.zougla.gr
bodogregor
Νεοφερμένο μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

απλα να εχεις μαζι την καρτα υποψηφιου που αναφερει τα στοιχεια σου και τον κωδικο σου
bodogregor
Νεοφερμένο μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

παρε καλυτερα τηλεφωνο στη Διευθυνση της περιοχης σου και ρωτα τι γινεται απο δω και περα για να σου πουν σιγουρα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

την εχω χασει ! το κωδικο μου τον ξερω!!!
Χωρίς αυτό το χαρτάκι δε νομίζω να σου δώσουν πτυχίο!!!

bodogregor
Νεοφερμένο μέλος

panagiotisk
Νεοφερμένο μέλος

οποτε και με την ταυτοτητα μπορει καποις.δεν χρειαζεται το καρτελακι.
εγω παντως για τα αγγλικα ειχα παει και με τα 2.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.