Johnny15
Επιφανές μέλος
:-P καθε φορα που βλεπω αυτο το τοπικ γελαω
Γιατί, δεν σε καλύπτουν? Εγώ πιστεύω πως είναι ότι πιο αξιόπιστο στον κόσμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
εγω κοιταζω σωμα!!αμα ο αντρασ δεν εχει λιγο κοιλιτσα χεστα κι αστα...δεν ειναι ωραιοσ ο ψευτικοσ κοιλιακοσ και η επιδειξιομανια καποιων ...!!και φυσικα χαρακτηρα παιδια πανω απ ολα
Παιζει να εισαι η μονη αντικειμενικη σε ολο το θεμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
γιατι,αμα ο κοιλιακος αποκτηθει με ασκηση,δε μας κανει;εγω κοιταζω σωμα!!αμα ο αντρασ δεν εχει λιγο κοιλιτσα χεστα κι αστα...δεν ειναι ωραιοσ ο ψευτικοσ κοιλιακοσ και η επιδειξιομανια καποιων ...!!και φυσικα χαρακτηρα παιδια πανω απ ολα
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
ειδα προχθες στην νετ οτι δεν ειναι θεμα ασφαλειας η ομορφιας αλλα θεμα ενδορφινων και της μυρωδιας τους..!!!ακυρο !!!!!
αλλα ετσι ειναι...λεει οτι η φυση εχει πλασει ετσι τον ανθρωπο ετσι ωστε οι γαμετες για την δημιουργια ενος ζυγωτου να προερχονται απο ατομα με τελειως διεφορετικα χαρακηριστικα...αυτο συμβαινει για να υπαρχει ισορροπια στην φυση..α!!! και κατι αλλο ...το θηλυκο διαλεγει τον συντροφο με κριτηριο τα γονιδια που θα δωσει στα παιδια της....!!!! ( παιδια ...f*ck google....ask me !!!).... στο σχολειο με φωναζουν βασιλισσα της αχρηστης πληροφοριας....!!!! αξιζω τον τιτλο μου νομιζω!!!
το καψα ...!!!
ισχυει!!
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
nPb
Επιφανές μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι ρε ποιους φακους φυσικο λεμε..
μην ακους κανεναν ματαρες εχεις
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα στα ματια ειδικα αν εισαι και μελαχρινος αχαχαχαχ
Guest 781029
Επισκέπτης
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ είμαι καστανός αλλά όταν ήμουν μωρό ήμουν ξανθός
καστανος με γαλαζια ματια αχ τι μας κανεις βραδιατικα
georgia.94
Δραστήριο μέλος
και εννοειται χαρακτηρα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.