Loreley
Περιβόητο μέλος
Να με συγχωράς, αλλά και τα κοριτσάκια το κάνουν αυτό , ίσως και πιο συχνά από μας
Δεν διαφωνώ, όλα τα κορίτσια είμαστε λίγο πολύ πολυλογούδες, αλλά αυτό είναι στην φύση μας. Τα αγόρια πρέπει να μην μιλάνε τόσο, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία πιστεύω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ για τα λόγια σου.Ποσο χαιρομαι που 1) υπαρχει ακομα ελπιδα στα παιδι της ηλικιας μας, εχω βαρεθει να κοντραρομαι με χρυσαυγιτες οπου καθε εποικοδομητικη και ειρηνικη συζητηση καταληγει σε απειλες για την σωματικη μου ακαιραιοτητα και 2)που βλεπω οτι (ευτυχως !) υπαρχουν κοριτσια που θεωρουν και τις τετοιας μορφης αντιληψεις αποκρουστικες στο αντιθετο φυλο
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου τη σπάει με τη Χ.Α είναι οι οπαδοί της καθώς είναι μερικά αμόρφωτα 20χρονα που θέλουν να βγουν ψαγμένοι τη στιγμή που΄χουν IQ ραδικιού.
Συν τοις άλλοις,εγώ αν δε φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα (λόγω του ότι είμαι κοντή ) νομίζω ότι θα έβριζα ευθαρσώς ΧΑίτες.
Μάλλον δεν έχεις δει κοπέλα να παίζει ξύλο.Ο Κασιδιάρης μιλάει σχετικά καλά. Χώνει και δυο τρεις φάπες όποτε πρέπει
Ναι,ενώ αν αρχίσει να σου λέει όλες αυτές τις προπαγανδιστικές αηδίες δε θα τον έδερνες.όμως πετάει και νερά
άμα πετάξει κανά νερό και με κάνει λούτσα μες το χειμώνα θα φάει πολύ ξύλο
Ναι.Να με συγχωράς, αλλά και τα κοριτσάκια το κάνουν αυτό , ίσως και πιο συχνά από μας
Μάλλον δεν έχεις τύχει σε συνομιλία αογριών για after shaves.
Μα,δεν μπορώ να μιλάω μόνο εγώ.Δεν διαφωνώ, όλα τα κορίτσια είμαστε λίγο πολύ πολυλογούδες, αλλά αυτό είναι στην φύση μας. Τα αγόρια πρέπει να μην μιλάνε τόσο, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία πιστεύω.
Ναι είμαι πολυλογού.
Δε λέω να μη βάζει γλώσσα μέσα του αλλά εκτός από το "ναι,ναι" αν δε λέει και κάτι νιώθω λες και μιλάω στο αρκουδάκι που βάζω και κάθεται δίπλα μου και του λέω τη θεωρία Φυσικής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μα,δεν μπορώ να μιλάω μόνο εγώ.
Ναι είμαι πολυλογού.
Δε λέω να μη βάζει γλώσσα μέσα του αλλά εκτός από το "ναι,ναι" αν δε λέει και κάτι νιώθω λες και μιλάω στο αρκουδάκι που βάζω και κάθεται δίπλα μου και του λέω τη θεωρία Φυσικής.
Εντάξει, δεν λέω να είναι και έτσι, αλλά πραγματικά δεν αντέχεται αν μιλάει συνεχώς, σε σημείο που δεν αφήνει τον άλλο να πει κουβέντα. Δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει να είναι μετρημένο το αγόρι στα λόγια του.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εε ναι,νταξ.Εντάξει, δεν λέω να είναι και έτσι, αλλά πραγματικά δεν αντέχεται αν μιλάει συνεχώς, σε σημείο που δεν αφήνει τον άλλο να πει κουβέντα. Δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει να είναι μετρημένο το αγόρι στα λόγια του.
Απλώς αν είναι το αγόρι μου να μην έλεγε τίποτε προτιμώ τον αρκούδο που του λέω τα μαθήματα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Μάλλον δεν έχεις δει κοπέλα να παίζει ξύλο.
Μάλλον δε θέλω να δω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Καταραμένο μποξ.Μάλλον δε θέλω να δω
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, για ποδόσφαριο/μπάσκετ να δεις.. Ποια after shaves μου λες τώρα;Ναι.
Μάλλον δεν έχεις τύχει σε συνομιλία αογριών για after shaves.
Εννοείς συζήτηση για after shave μπροστά σε κοπέλα ή με κοπέλα;
Itach1
Διάσημο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Για κώλους περαστικών να δείτε.
Ναι, μόνο περαστικών...
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και τα δύο.Καλά, για ποδόσφαριο/μπάσκετ να δεις.. Ποια after shaves μου λες τώρα;
Εννοείς συζήτηση για after shave μπροστά σε κοπέλα ή με κοπέλα;
Και που να δεις να τα ψεκάζονται. Αυτά τα axe είναι αίσχος.
Ναι, μόνο περαστικών...
karv2
Νεοφερμένος
Και που να δεις να τα ψεκάζονται. Αυτά τα axe είναι αίσχος.
Εγώ τρελαίνομαι για αντρικές κολώνιες γενικά..
Ό,τι και να'ναι με τρελαίνει
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Εγώ τρελαίνομαι για αντρικές κολώνιες γενικά..
Ό,τι και να'ναι με τρελαίνει
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά βγαίνουν οι κοπέλες με ψευτόμαγκες, τα χαλάνε και μετά ρωτάνε που είναι τα καλά παιδιά...
Στο friend zone, εκεί είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Να αλλά όσοι είναι καλοί με χιούμορ μπαίνουν στο κοινό friend zone.
Μετά βγαίνουν οι κοπέλες με ψευτόμαγκες, τα χαλάνε και μετά ρωτάνε που είναι τα καλά παιδιά...
Στο friend zone, εκεί είναι
συνέχισε κι άλλο το γνωστό στερεότυπο, μπορείς
όταν απλά δεν υπάρχει χημεία ή η κοπέλα δεν αισθάνεται το ίδιο με το αγόρι, είναι προτιμότερο να του πει ναι? για ποιο λόγο?
επίσης, στο friendzone γίνεται και το αντίστροφο (το αγόρι ν' απορρίπτει ερωτικά την κοπέλα).
nPb
Επιφανές μέλος
Πόσες φορές έχει μπει κοπέλα σε friendzone;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει friendzone. Υπάρχουν δειλοί άνθρωποι.
Enough said! +1 ^^
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.