chris_90
Διάσημο μέλος
Αντε βρε! Να τα χιλιασει, παντα πιστο στο καλοκαιρινο ραντεβου του με τους τηλεθεατες (που να καταστραφουν οι κασετες, να μπει ιος στον υπολογιστη του mega και να διαγραψει ολα τα επεισοδια)89/90 Το Σεπτέμβρη του 2009 κλείνει 20 χρόνια
Το ειχα δει κι αυτο κανα 2 φορες στον ΑΝΤ1. Ποτε δεν μου αρεσε ομως :pΝτραγκονμπολ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ειχα δει κι αυτο κανα 2 φορες στον ΑΝΤ1. Ποτε δεν μου αρεσε ομως :p
Δε πειραζει ολοι εχουμε ελλατωματα δεν ειναι κανεις τελειος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mixalis91
Νεοφερμένος
Λοιπόν εγώ μικρός έβλεπα:
-Disney Club i Mickey Club δν θυμάμαι ακριβώς το όνομα με το αχτύπητο δίδυμο Λυκούργος+Καρολίνα και πιο μετά Λέσχη του Μάους ()
-Sony,αυτό το μπλε σκαντζόχοιρο τι ήταν τέλος πάντων :xixi:
-Pokemon + για μικρό διάστημα Digimon
-Looney Tunes
-Tom και Jerry
-Dexter
-Στρουμφάκια μόνο περιστασιακά ποτέ δεν τρελαινόμουν γι αυτά
Ααααχ ωραίες εποχές
scrooge1991
Νεοφερμένος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
dvd με κινούμενα σχέδια βέβαια, τα έχω τα περισσότερα (σταχτοπούτα, Χιονάτη, Ωραία κοιμωμένη, Barbie, κτλ..)
scrooge1991
Νεοφερμένος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγά το πράγμα. Αφού σε ευχαριστεί, γιατί να μη δεις; Κι εγώ βλέπω. Απλώς εγώ βλέπω μόνο Disney γιατί είναι ποιοτικά και διαχρονικά.
δεν λες ποιοτική την Barbie;; πολλά άτομα έχουν μάθει την μελωδία της ''Λίμνης των Κύκνων'' από αυτή. άσχετα πως νομίζουν πως είναι τραγουδάκι της σειράς... πλακίτσα
scrooge1991
Νεοφερμένος
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
σιρα
μικρο μου πονυ
θαντερ κατς
αχ ωραιες εποχες...!!!
chris_90
Διάσημο μέλος
Αυτο ξαναπες το! Εδω και λιγο καιρο εχω αρχισει να τις νοσταλγω παρα πολυ! Η ηλικια 4-6 (μετα αρχισε το σχολειο) ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου! Ειμαι καλα γιατρε;αχ ωραιες εποχες...!!!
kavazis
Νεοφερμένος
Η ηλικια 4-6 (μετα αρχισε το σχολειο) ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου!
Ομοίως φίλε συνονόματε
Και ευχαρίστως την ξαναπερνούσα
chris_90
Διάσημο μέλος
potato
Νεοφερμένος
Λοιπόν, εγώ έχω ποροθεί με το bleach (Ιαπονική σειρά κινουμένων σχεδίων) και αρκετά άλλα.
-----------------------------------------
Αισθάνεστε και εσείς την ανωριμότητα μέσα σας και το πάθος για αυτά τα 20λεπτα επισόδια που σας μάγεψαν και ακόμα σας μαγεύουν;
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα μ'αρεσουν τα anime που διαδραματιζονται στον πραγματικο κοσμο και οχι σε εξωγιηνα μερη κτλ.
steliosparos
Νεοφερμένος
Εγώ προσωπικά βλέπω ακόμα κινούμενα σχέδια και ναι τα λέω έτσι γιατί ντρέπομαι να τα πω παιδικά. Από ότι πρόσεξα αρκετοί εδώ βλέπουν.
Λοιπόν, εγώ έχω ποροθεί με το bleach (Ιαπονική σειρά κινουμένων σχεδίων) και αρκετά άλλα.
-----------------------------------------
Αισθάνεστε και εσείς την ανωριμότητα μέσα σας και το πάθος για αυτά τα 20λεπτα επισόδια που σας μάγεψαν και ακόμα σας μαγεύουν;
Γιατι ντρεπεσαι...??? Εγω ειμαι 26 και ακομα βλεπω χα χα χα.....η ωριμοτητα δεν φαινεται απο αυτο.
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
steliosparos
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
"Προβλημα, προβλημα.... Αστυνομοοοος Σαινηηηςςς" (δε θυμαμαι παρακατωωω )
Πω, πω γυρισα πισω 10 χρονια και βαλε... Οντως το αιωνιο παιδι μεσα μας υπαρχει παντα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wJ16d-qpBEE[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VWOA1TtK2YY[/ame]
Και άλλα μ' άρεσαν αλλά αν αρχίσω να τα απαριθμώ δε θα τελειώσω ούτε μεθαύριο...
Μελαγχόλησα τώρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.