https://en.wikipedia.org/wiki/The_Smurfs_and_communism
Στο άρθρο λέει για τον Μαρξ βέβαια αλλά νταξ.
Συζήτηση κι αυτή λολ
4)Χελωνονιντζάκια
Κι εγώ κι εγώ!!!!!!!!!!!!1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Na_Na_X_x_X
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RaniaPT
Νεοφερμένος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
ολα τα εβλεπααλλα αγαπημενος μου ηταν ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ!!!!!!!!!
Κι εμενα! Αν και ο Σκρουτζ παντα με εκανε να τον θαυμαζω!
Εννοειται οτι η τεχνη εχει παντα πολιτικη αποχρωση!
The President
Νεοφερμένος
Μικρή πωρωνόμουν με Sailor Moon... Μάλιστα όταν ήμουν στον παιδικό σταθμό ήθελα σώνει και καλά στις απόκριες να ντυθώ sailor moon! Και που δεν με έτρεξαν οι γονείς μου για να βρούμε στολή, αλλά τίποτα... Τελικά ντύθηκα αρλεκίνα! lol
Που λέτε την παρακολουθούσα ανελλιπώς στον Ant1... Δεν είχα χάσει επισόδειο! Όμως έγινε η βλακεία και έβαλαν το τελευταίο επισόδειο στις 12 το βράδυ και που να το δω εγώ η άμοιρη;;;;;; Μου ρθε λοιπόν φλασιά το καλοκαίρι και μπήκα youtube και το είδα! χιχι!
Την ίδια εποχή (σε ένα τοπικό κανάλι της Δράμας αν δεν με απατά η μνήμη μου) έβλεπα βαβουροπατάτες, Μικρό μου πόνυ, Ταζ και στρουμφάκια. Αργότερα άρχισα να βλέπω power rangers, dragon ball (αν και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα), αστυνόμο Σαίνη και κάτι άλλα παιδικά που είχε στον Ant1.
Έβλεπα επίσης ό,τι υπήρχε στο Junior Tv με αγαπημένα μου τα: Kabamaru, Thundercats και Saber Rider. Επίσης πωρωνόμουν κάθε Σαββατοκύριακο με το disney club και εννοείται όλα τα κινούμενα σχέδια που είχε (κυρίως Σαμπρίνα, οικογένεια Όττερ, 101 σκυλιά της Δαλματίας, Μίκυ Μάους, Ηρακλής)! Α! Στο mega δεν έδειχνε πριν το disney club τους Φλίνστόουνς; Άλλη τρελλή πώρωση! lol!
Τέλος έβλεπα και στο star τα Στρουμφάκια (ξανά!), Scooby Doo (αν και νομίζω ότι το έδειχνε και κάπου αλλού αλλά τεσπα), Pokemon, Powerpuff girls, Looney tunes και πολλά άλλα!
Μιας και το θυμήθηκα, πριν πάω παιδικό σταθμό έβλεπα moomins!!!!
Καλέ μόλις μου ήρθε φλασιά! Θυμάστε στο junior tv τον νυχτερίδα με τη γνωστή ατάκα "Your bullets cannot harm me, my wings are like a shield of steel!" χαχα! τι θυμήθηκα το άτομο!!!!!
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Και εμενα αυτα μου αρεσαν!!!Αν και τον Dexter δεν τον πολυ εβλεπα!!!!Τα πάντα κυρίως Dexter και στρουμφάκια και Disney.
scrooge1991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
στρουμφακια, thundercats,και αλλα στο σταρ π δε θυμαμαι
και οταν δεν ειχε κτ απο αυτα τελευταια επιλογη sailor moon
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
μικυ μαους
στρουμφάκια
flinstones
χελωνονιτζάκια
sailormoon
Σαμπρίνα
οικογένεια Όττερ
Tom&Jerry
looney tunes... κλπ
chris_90
Διάσημο μέλος
-Μικυ Μαους
-Ντοναλτ Ντακ, Σκρουτζ Μακ Ντακ και γενικα ολη η οικογενεια
-Φλινστοουνς
-Τομ και Τζερυ
-Χελωνονιτζακια
-Σιλβεστερ και Τουιτυ
-Σκουμπι ντου
-Μπαγκς Μπανι
-Στρουμφακια
-Τρανσφορμερς
-Αυτο με τον κογιοτ και το πτηνο που εκανε μπιπ-μπιπ (δε θυμαμαι πως το λεγαν)
-Ποκεμον που δεν μου αρεσαν αλλα τα εβλεπα με το ζορι, επειδη ελεγαν για αυτα ολοι στο δημοτικο κι εμενα με κοροιδευαν επειδη δεν ηξερα καν τι ειναι (ε, ρε ψυχικα τραυματα που εχει ο κοσμος )
-Τελος θυμαμαι οτι επρηζα συνεχεια τη μανα μου να παμε σινεμα για να δω τις παιδικες ταινιες της Disney (101 σκυλια της Δαλματιας, Lion King και τα συναφη)
Αυτα απο τη δοξασμενη δεκαετια του '90. Αντε και τα ετη 2000 και 2001. Απο τοτε ειμαι καθαρος . Αν και η μικρη μου αδερφη (6 χρονων) με αναγκαζει να βλεπω μαζι της τα παιδικα του Channel 9 (αθλια!!)
EDIT: Εννοειται οτι εβλεπα φανατικα Disney Club στο Mega Channel! Με τον Λυκουργο και την Καρολινα (μα τι παω και θυμαμαι). Τρελη πορωση!
kavazis
Νεοφερμένος
Εννοειται οτι εβλεπα φανατικα Disney Club στο Mega Channel! Με τον Λυκουργο και την Καρολινα (μα τι παω και θυμαμαι). Τρελη πορωση!
Αυτό και γω το θυμάμαι!Παλιές εποχές...
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ' οτι θυμαμαι (περασαν και αρκετα χρονια απο τοτε), εβλεπα:
-Μικυ Μαους
-Ντοναλτ Ντακ, Σκρουτζ Μακ Ντακ και γενικα ολη η οικογενεια
-Φλινστοουνς
-Τομ και Τζερυ
-Χελωνονιτζακια
-Σιλβεστερ και Τουιτυ
-Σκουμπι ντου
-Μπαγκς Μπανι
-Στρουμφακια
-Τρανσφορμερς
-Αυτο με τον κογιοτ και το πτηνο που εκανε μπιπ-μπιπ (δε θυμαμαι πως το λεγαν)
-Ποκεμον που δεν μου αρεσαν αλλα τα εβλεπα με το ζορι, επειδη ελεγαν για αυτα ολοι στο δημοτικο κι εμενα με κοροιδευαν επειδη δεν ηξερα καν τι ειναι (ε, ρε ψυχικα τραυματα που εχει ο κοσμος )
-Τελος θυμαμαι οτι επρηζα συνεχεια τη μανα μου να παμε σινεμα για να δω τις παιδικες ταινιες της Disney (101 σκυλια της Δαλματιας, Lion King και τα συναφη)
Αυτα απο τη δοξασμενη δεκαετια του '90. Αντε και τα ετη 2000 και 2001. Απο τοτε ειμαι καθαρος . Αν και η μικρη μου αδερφη (6 χρονων) με αναγκαζει να βλεπω μαζι της τα παιδικα του Channel 9 (αθλια!!)
EDIT: Εννοειται οτι εβλεπα φανατικα Disney Club στο Mega Channel! Με τον Λυκουργο και την Καρολινα (μα τι παω και θυμαμαι). Τρελη πορωση!
χαχαχα και μενα η αδερφη μου ειναι 8 και βλεπει τσανελ 9
τι αηδιες.. της δικης μας εποχης ηταν πολυυ καλυτερα... καλυτερο σχεδιο, καλυτερη υποθεση...
chris_90
Διάσημο μέλος
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοειται οτι τα δικα μας ηταν καλυτερα! Πρεπει να κανουμε ομαδικη αιτηση στο Mega να βαλει σε επαναληψη το Φλινστοουνς στη θεση του Ρετιρε ! Ανετα θα το ξαναβλεπα! Ελεος δηλαδη τι παραπανω εχει αυτο το παναρχαιο κιτσαριο και το τρωμε στη μαπα καθε καλοκαιρι; (ασχετο, αλλα πρεπει καπου να πω τον πονο μου που ως τηλεορασακιας δεν εχω να χαζεψω τιποτα της προκοπης το πρωι). Επισης εχω μια απορια: τι απεγιναν ο Λυκουργος και η Καρολινα ;
χαχαχαχαχα μολις το διαβασα αυτο με το ρετιρε ελιωσαααα
και γω το ξαναβλεπα ανετοτατα... μια εκπομπη της προκοπης ειχε και το μεγκα και την εκοψε
και βαζει ολο κατι παρακμιακες παναρχαιες σειρες... τι να πω
i miss pepperann & milo
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοειται οτι τα δικα μας ηταν καλυτερα! Πρεπει να κανουμε ομαδικη αιτηση στο Mega να βαλει σε επαναληψη το Φλινστοουνς στη θεση του Ρετιρε ! Ανετα θα το ξαναβλεπα! Ελεος δηλαδη τι παραπανω εχει αυτο το παναρχαιο κιτσαριο και το τρωμε στη μαπα καθε καλοκαιρι; (ασχετο, αλλα πρεπει καπου να πω τον πονο μου που ως τηλεορασακιας δεν εχω να χαζεψω τιποτα της προκοπης το πρωι). Επισης εχω μια απορια: τι απεγιναν ο Λυκουργος και η Καρολινα ;
Όντως 20η χρονιά επανάληψη Να ταν και ωραίο; Μια σειρά που παίζαν γιαγιάδες και την βλέπαν γιαγιάδες. Σε λίγο θα πεθάνουν και οι ηθοποιοί που έπαιζαν, πάω στοίχημα ότι οι κολόγριες είναι ήδη νεκρές :s . Εν έτη 2008 και να βάζουν επαναλήψεις ακόμα τα κανάλια είμαστε πολύ ξεφτίλες. Αυτή την 20ετία που λειτουργούν τα Ιδιωτικά κανάλια έπρεπε να ειχαν εξελιχτεί πολύ περισσότερο :xixi:.
chris_90
Διάσημο μέλος
Α να μην ανησυχω δηλαδη! Δεν ειμαι ο μονος 18χρονος που πασχει απο οξεια κριση παλιμπαιδισμου .και γω το ξαναβλεπα ανετοτατα...
Μην παραπληροφορεις τον κοσμο :p! 18η χρονια ειναι! Το 1990 προβληθηκε πρωτη φορα, συνομηλικοι ειμαστε!Όντως 20η χρονιά επανάληψη
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Α να μην ανησυχω δηλαδη! Δεν ειμαι ο μονος 18χρονος που πασχει απο οξεια κριση παλιμπαιδισμου .
Μην παραπληροφορεις τον κοσμο :p! 18η χρονια ειναι! Το 1990 προβληθηκε πρωτη φορα, συνομηλικοι ειμαστε!
89/90 Το Σεπτέμβρη του 2009 κλείνει 20 χρόνια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.