Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι δεν πρόσθεσα ότι καπάκι την Παρασκευή γράφω ΓεωμετρίαBitch please.
Την Παρασκευή δίνω Θρησκευτικά και τη Δευτέρα Φυσική.
Γέλασα τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Πρώτο μάθημα έγραφα Βιολογία.Πες μου λίγο. Στην 1η Γυμνασίου είχατε το ελεύθερο να μιλάτε μεταξύ σας και τα σκονάκια μεταφέρονταν απο το ένα θρανίο στο άλλο χωρίς πρόβλημα με τον επιτηρητή να κοιτάει να νύχια του και να κάνε το τυπικό: "σουτ"; Γιατί εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι.
Ναι.
Και εγώ θέλω την Melanie Iglesias αλλά δεν το βλέπω.
Αχ Melanie:
Μπα έχει πολύ ήλιο για να βγω τώρα...
Winner, winner chicken dinner.
Αμφιβάλλεις
Για πρόσεχε...
Η καθηγήτρια είχε τέτοιο άγχος που όταν τη ρωτούσαμε μας έλεγε τις απαντήσεις. Ούτε σκονάκια ούτε τίποτε.
Έπρεπε να΄χατε επιτηρήτρια τη μαμά μου. Πραγματικά λυπάμαι το τμήμα που επιτηρεί κάθε φορά.
Eγώ θέλω τον Ίαν.Ή έστω τον Ντιν.
Δεν είπα για κοτόπουλο. Είπα για φαίρυ.
Επίσης,θα συνεχίσω να αμφιβάλλω έως ώτου σε δω να ανεβάζεις φωτογραφία εδώ. Δηλαδή; Και εις τους αιώνας των αιώνων θα συνεχίσω να αμφιβάλω.
Προσέχω.
Παναγία μου.Ναι δεν πρόσθεσα ότι καπάκι την Παρασκευή γράφω Γεωμετρία
Δύο φορές θα βλέπω Μαθηματικό ως εισηγητή στο Λύκειο; Γιατί θεέ μου; Γιατί;
Ελπίζω ο πατέρας σου να μη τριγυρνάει σαν την κατσαρίδα που τη έχουν ψεκάσει με τέζα μέχρι να πας σπίτι και μόλις του πεις τι έγραψες (που θα γράψεις καλά,εγώ δεν έγραψα) να σε βρίζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα κιόλας,αλλά δυστυχώς θα βλέπεις 2 φορές εισηγητή μαθηματικό και θα βαθμολογεί και ξεχωριστά το κάθε μάθημα...Άλγεβρα & γεωμετρίαΠαναγία μου.
Ελπίζω ο πατέρας σου να μη τριγυρνάει σαν την κατσαρίδα που τη έχουν ψεκάσει με τέζα μέχρι να πας σπίτι και μόλις του πεις τι έγραψες (που θα γράψεις καλά,εγώ δεν έγραψα) να σε βρίζει.
Ο Θεός δεν βλέπω επίσης να σου απαντάει οπότε μην τον ρωτάς
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μάλιστα.Καλημέρα κιόλας,αλλά δυστυχώς θα βλέπεις 2 φορές εισηγητή μαθηματικό και θα βαθμολογεί και ξεχωριστά το κάθε μάθημα...Άλγεβρα γεωμετρία
Ελπίζω αν κάνω Χημεία του χρόνου να μην έχω τον ίδιο καθηγητή με αυτόν της Φυσικής.
Εκτός και αν στο Λύκειο τη Χημεία τη διδάσκει Χημικός.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης,θα συνεχίσω να αμφιβάλλω έως ώτου σε δω να ανεβάζεις φωτογραφία εδώ. Δηλαδή; Και εις τους αιώνας των αιώνων θα συνεχίσω να αμφιβάλω.
Γιατί έχεις βάλει εσύ;
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα.
Ελπίζω αν κάνω Χημεία του χρόνου να μην έχω τον ίδιο καθηγητή με αυτόν της Φυσικής.
Εκτός και αν στο Λύκειο τη Χημεία τη διδάσκει Χημικός.
Κουράγιο όλοι θα τα περάσουν αυτά
Σε εμάς είναι ξεχωριστοί καθηγητές ευτυχώς..
Τώρα σε εσάς δεν ξέρω τι θα κάνουν...Εγώ πιστεύω ότι την Χημεία την διδάσκει χημικός ρε δεν το ήξερες;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ρε νούμερο,τι λες;Γιατί έχεις βάλει εσύ;
Ρώτα τα κακόμοιρα,είχαν την ατυχία να με δουν με τη γυαλαμπούκα κιόλας.
Πάντως αν έχεις δει γουρούνι από κοντά νομίζω δε χρειάζεται να με δεις.
Ίδια είμαι!
Στο Γυμνάσιο πέρυσι Χημεία μου έκανε Χημικός (κατά τύχη) και Φυσική ο ίδιος (δηλ. Χημικός)Κουράγιο όλοι θα τα περάσουν αυτά
Σε εμάς είναι ξεχωριστοί καθηγητές ευτυχώς..
Τώρα σε εσάς δεν ξέρω τι θα κάνουν...Εγώ πιστεύω ότι την Χημεία την διδάσκει χημικός ρε δεν το ήξερες;
Αν κρίνω από φέτος,Χημεία μου έκανε Φυσικός.
Γουατέβα!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω ναι, θα βλέπεις 2 φορές εισηγητή μαθηματικό , δυστυχώς για σεναΠαναγία μου.
Και όχι, ευτυχώς δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με τους δικούς μου
1.γιατί χωρίς να θέλω να το παινευτώ, στις εξετάσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω γράψει κάτω από 19.5 μαθηματικά
2.γιατί γενικά δεν είναι πολύ πιεστικοί , ευτυχώς
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Όντως λέει αλήθεια έχει ανεβάσει φώτο τρομακτική βέβαια αλλά βλέπεται λιγάκιΡε νούμερο,τι λες;
Ρώτα τα κακόμοιρα,είχαν την ατυχία να με δουν με τη γυαλαμπούκα κιόλας.
Πάντως αν έχεις δει γουρούνι από κοντά νομίζω δε χρειάζεται να με δεις.
Ίδια είμαι!
Στο Γυμνάσιο πέρυσι Χημεία μου έκανε Χημικός (κατά τύχη) και Φυσική ο ίδιος (δηλ. Χημικός)
Αν κρίνω από φέτος,Χημεία μου έκανε Φυσικός.
Γουατέβα!
Καλά αν το ξανασκεφτώ 2 χρονιές έκανα χημεία με βιολόγο οκ οκ ρε δεν σκέφτηκα πριν μιλήσω
Στην πρώτη λυκείου είναι 5 ώρες την εβδομάδα κιόλας σύνολο Το ξέρεις φυσικάΩ ναι, θα βλέπεις 2 φορές εισηγητή μαθηματικό , δυστυχώς για σενα
1.γιατί χωρίς να θέλω να το παινευτώ, στις εξετάσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω γράψει κάτω από 19.5 μαθηματικά
Στο πρώτο τετράμηνο 3 ώρες Άλγεβρα , 2 Γεωμετρία και στο δεύτερο το ανάποδο
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
φερυ η μαμα σου ειναι καθηγητρια; δεν το ηξερα αυτο.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μάλιστα.Αν υπάρχει χημικός στο σχολείο την διδάσκει αυτός. Στο δικό μας δεν υπάρχει και την κάνουν φυσική. Μόνο την κατεύθυνση κάνουν Χημικοί.
Καλά και΄γω αν και τα μισώ 20 και 19 έγραφα μέχρι στιγμής στα Μαθηματικά και 18 Φυσική.Ω ναι, θα βλέπεις 2 φορές εισηγητή μαθηματικό , δυστυχώς για σενα
Φέτος βέβαια η διαφορά μεταξύ θετικών θεωρητικών μαθημάτων έγινε αισθητή.
Πράγμα που με εκνευρίζει γιατί δεν μπορώ να βλέπω χαλιαδούρες βαθμούς στον έλεγχο.
Η πλάκα είναι όταν ακούω από μία φίλη μου θεωρητικούρα τους βαθμούς της στα θετικά μένω με το στόμα ανοιχτό.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς ήταν 6 φορές την εβδομάδα όλη τη χρονιά , 3 Άλγεβρα και 3 Γεωμετρία Κάποια σχολεία το επιλέγουν αυτό, εμένα δε με χάλασε καθόλου. Άντε fairygirl αν είσαι τυχερή θα έχεις 6ωρο μαθηματικά του χρόνουΌντως λέει αλήθεια έχει ανεβάσει φώτο τρομακτική βέβαια αλλά βλέπεται λιγάκι
Καλά αν το ξανασκεφτώ 2 χρονιές έκανα χημεία με βιολόγο οκ οκ ρε δεν σκέφτηκα πριν μιλήσω
Στην πρώτη λυκείου είναι 5 ώρες την εβδομάδα κιόλας σύνολο Το ξέρεις φυσικά
Στο πρώτο τετράμηνο 3 ώρες Άλγεβρα , 2 Γεωμετρία και στο δεύτερο το ανάποδο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εμάς ήταν 6 φορές την εβδομάδα όλη τη χρονιά , 3 Άλγεβρα και 3 Γεωμετρία Κάποια σχολεία το επιλέγουν αυτό, εμένα δε με χάλασε καθόλου. Άντε fairygirl αν είσαι τυχερή θα έχεις 6ωρο μαθηματικά του χρόνου
Aυτά λίγο πιο ήρεμα.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Πίστεψέ με, περισσότερο θα μισήσεις τις 5 ή 6 (δε θυμάμαι ) ώρες Αρχαία την εβδομάδα που θα έχεις
Aυτά λίγο πιο ήρεμα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Τα Αρχαία δεν τα λατρεύω εξάλλου. Τα προτιμώ σε σύγκριση με τη Φυσική και τα Μαθηματικά.Πίστεψέ με, περισσότερο θα μισήσεις τις 5 ή 6 (δε θυμάμαι ) ώρες Αρχαία την εβδομάδα που θα έχεις
Απλώς πρέπει να΄χω καλές σχέσεις με αυτά εως όταν καταφέρω να μπω Μεταφραστικό.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά και γω δεν τα μισώ αλλά οκ, κουράγιο, και μάλλον πρέπει να τα αγαπήσεις, ειδικά κάτι εισαγωγές που έχουνΤα Αρχαία δεν τα λατρεύω εξάλλου. Τα προτιμώ σε σύγκριση με τη Φυσική και τα Μαθηματικά.
Απλώς πρέπει να΄χω καλές σχέσεις με αυτά εως όταν καταφέρω να μπω Μεταφραστικό.
Α άσχετο, άμα βλέπω για πολλή ώρα την είκόνα που έβαλες λίγο πιο πάνω , ή που θα πάθω επιληπτική κρίση ή που θα κουνάω και γω το κεφάλι μου σαν σπαστικός Μου συνέβη μόλις τώρα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εξετάσεις γαρ.Καλά και γω δεν τα μισώ αλλά οκ, κουράγιο, και μάλλον πρέπει να τα αγαπήσεις, ειδικά κάτι εισαγωγές που έχουν
Α άσχετο, άμα βλέπω για πολλή ώρα την είκόνα που έβαλες λίγο πιο πάνω , ή που θα πάθω επιληπτική κρίση ή που θα κουνάω και γω το κεφάλι μου σαν σπαστικός Μου συνέβη μόλις τώρα
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε;Εξετάσεις γαρ.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Οι εξετάσεις βαράνε τα μυαλά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.