Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουν έρθει προσωπικότητες και προσωπικότητες εκει 8)
Εγώ, εγώ και η μαμά μου, εγώ και ο μπαμπάς μου, η μαμά2 μόνη της, η ξαδέρφη σου με την μαμά της γενικότερα πολύς καλός και διάσημος κόσμος
Η ξαδέρφη μου το κουκλάκι;
Εσύ να ξανάρθεις να δεις την κολλητή σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίες στιγμές...
intefina
Δραστήριο μέλος
Ιχ αυτό το απουσιολόγιο σκέτος εφιάλτης ήτανε Παναγία μου!!! Ένα βάρος και μισό!! Σιχαμένο!Μόλις είδα 2 φωτογραφίες που είχα βγάλει με το απουσιολόγιο όταν το πήρα σπίτι μου :p
Ωραίες στιγμές...
Το τι έχω τραβήξει εξαιτίας του δε λέγεται..κανονική εκμετάλλευση!!!
Προς μαθητές γυμνασίου κυρίως: μακριά από το απουσιολόγιο...απουσιολόγιο και πράσινα άλογα μη στενοχωριέστε αν βγάλατε 20 παρά 1 ή παρά 2...γλιτώσατε από ένα τεράστιο μπελά
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Άγχος, ευθύνες και χίλια δυο...Απλά, οι φωτογραφίες που είχα βγάλει με το απουσιολόγιο μου θύμισαν τα χρόνια του σχολείου που τελείωσα φέτος..
intefina
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς αυτό..στην Α' λυκείου ήμασταν 3 άτομα με το μεγαλύτερο βαθμό στο τμήμα και δεν το ήθελα με τίποτα..όταν είχε περάσει ο διευθυντής να ρωτήσει ποιοι έχουν το μεγαλύτερο βαθμό με το ζόρι το έλεγα τελικά το πήρε αυτός που ουσιαστικά το ήθελε και εγώ με την άλλη κοπέλα ήμασταν αναπληρωματικές και όταν έλειπε πάλι δεν το έπαιρνα..έκανα την ανήξερη.."α εγώ πρέπει να πάω να το πάρω; πάνε πάρτο εσύ"Δεν θελω να ξαναδω απουσιολογιο... Πραγματικα οχι... θα το δωσω στον επόμενο καλύτερο μαθητή! Tαλαιπωρία,εκμετάλλευση,ευθυνη..
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ξαδέρφη μου το κουκλάκι;
Εσύ να ξανάρθεις να δεις την κολλητή σου
Αν έρθει μέχρι αύριο το απόγευμα που φεύγω εγώ,θα δει κ εμένα!
intefina
Δραστήριο μέλος
Εγώ σε όλο το γυμνάσιο το είχα, με εναλλαγές στα τρίμηνα, γιατί βλέπεις ήμασταν και πολλοί με το μαγαλύτερο βαθμό+1 στα παιδιά από πάνω. Δεν ξέρετε πόσο συμφωνώ, από την πρώτη λυκείου είχα αυτή την ευθύνη.
Άγχος, ευθύνες και χίλια δυο...Απλά, οι φωτογραφίες που είχα βγάλει με το απουσιολόγιο μου θύμισαν τα χρόνια του σχολείου που τελείωσα φέτος..
Μετά απ' όσα τράβηξα, όταν πήγα στο λύκειο το απέφευγα συνεχώς..έκανα ό,τι περνούσε απ' το χέρι μου για να μην το πάρω..γιατί κάθε χρόνο ήμουν ανάμεσα σ' αυτούς που το έπαιρναν και μετά μου λέγαν οι υπόλοιποι ειρωνικά "ε τι να κάνουμε; να μη διάβαζες τόσο Κωνσταντίνα!"
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Hσουν σχετικα τυχερή! Μετα απο εμενα ο επομενος καλυτερος βαθμος ειναι το 14 ( Ναι ναι ετυχα διαβαστερο τμήμα ) Και απ'οτι καταλαβα ο υπευθυνος δεν θελει να το δωσει σε μαθητη κατω του μετριου! Οπότε...θα το παρω και την τελευταια χρονια..Ακριβώς αυτό..στην Α' λυκείου ήμασταν 3 άτομα με το μεγαλύτερο βαθμό στο τμήμα και δεν το ήθελα με τίποτα..όταν είχε περάσει ο διευθυντής να ρωτήσει ποιοι έχουν το μεγαλύτερο βαθμό με το ζόρι το έλεγα τελικά το πήρε αυτός που ουσιαστικά το ήθελε και εγώ με την άλλη κοπέλα ήμασταν αναπληρωματικές και όταν έλειπε πάλι δεν το έπαιρνα..έκανα την ανήξερη.."α εγώ πρέπει να πάω να το πάρω; πάνε πάρτο εσύ"
intefina
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ατιμο πραμα το απουσιολογιο Και το κουραστικο ειναι να πηγαινεις σε σχολειο οπου τα γραφεια ειναι δυο οροφους πανω απο την ταξη σου..Με καμια 20αρια σκαλια ο καθε οροφος..+1 στα παιδιά από πάνω. Δεν ξέρετε πόσο συμφωνώ, από την πρώτη λυκείου είχα αυτή την ευθύνη.
Και ομως μας κανουν!καλό κουράγιο!!!..δε μασάμε εμείς οι απουσιολόγοι..δε θα μας κάνουν εμάς ό,τι θέλουν!!!
intefina
Δραστήριο μέλος
Τρίχες!! Να' χουμε ν' ασχολούμαστε
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε..ειδικά στο λύκειο είχα νευριάσει τόσο πολύ που τις λίγες φορές που έτυχε να το πάρω τα' χωνα κανονικά...όποιος λείπει ΑΠΟΥΣΙΑ..θα "φύγω" την άλλη ώρα μη μου βάλεις απουσία..μαγκιές..άμα είσαι μάγκας θα φύγεις και απουσία κανονικά θα πάρεις..μάθαμε τώραΚαι ομως μας κανουν!
Oυφ τα είπα (νομίζω) και ξαλάφρωσα..χωρίς παρεξήγηση
Ναι σιγά μην έπαιρνε ο καθηγητής το απουσιολόγιο! Θα σου λεγε "τόσα έχω να κάνω θα γίνω και απουσιολόγος τώρα; δε φτάνει που κάθομαι και μετράω τις απουσίες σας που τις κάνατε ακανόνιστες ώρες και στέλνω χαρτιά στο σπίτι σας όταν κάνετε πολλές και έχω κι ένα άλλο σωρό πράγματα στο κεφάλι μου που αφορούν το σχολείο και το τμήμα σας (λέμε τώρα)"
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Bγάλε το άχτι σουΔεν πρέπει να το επιτρέψουμε..ειδικά στο λύκειο είχα νευριάσει τόσο πολύ που τις λίγες φορές που έτυχε να το πάρω τα' χωνα κανονικά...όποιος λείπει ΑΠΟΥΣΙΑ..θα "φύγω" την άλλη ώρα μη μου βάλεις απουσία..μαγκιές..άμα είσαι μάγκας θα φύγεις και απουσία κανονικά θα πάρεις..μάθαμε τώρα
Oυφ τα είπα (νομίζω) και ξαλάφρωσα..χωρίς παρεξήγηση
Ναι σιγά μην έπαιρνε ο καθηγητής το απουσιολόγιο! Θα σου λεγε "τόσα έχω να κάνω θα γίνω και απουσιολόγος τώρα; δε φτάνει που κάθομαι και μετράω τις απουσίες σας που τις κάνατε ακανόνιστες ώρες και στέλνω χαρτιά στο σπίτι σας όταν κάνετε πολλές και έχω κι ένα άλλο σωρό πράγματα στο κεφάλι μου που αφορούν το σχολείο και το τμήμα σας (λέμε τώρα)"
Ναι ναι ολο δουλεια ειναι....
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έτσι κάνω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ή ρωτάνε ο τάδε ποιος είναι;Απλά όταν ρωτάνε οι καθηγητές "ποιος έβγαλε πάνω από 19/18", να κάνετε την πάπια
Εγώ έτσι κάνω
Εκεί τι θα κάνεις;
Την πάπια;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.