nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,467 μηνύματα.
05-08-24
16:45
ρε μαλακες λετε να ζει ο διας τι φαση
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 353 μηνύματα.
05-08-24
16:45
Τελευταία φορά τον είδα να σχολιάζει τα θέματα πανελλαδικών στην φυσική. Μου έλλειψε η συννημένη εικόνα σε κάθε μήνυμαρε μαλακες λετε να ζει ο διας τι φαση
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,467 μηνύματα.
05-08-24
16:46
μου λειπει αυτος μου εδινε κουραγιο στη φυσικηΤελευταία φορά τον είδα να σχολιάζει τα θέματα πανελλαδικών στην φυσική. Μου έλλειψε η συννημένη εικόνα σε κάθε μήνυμα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,273 μηνύματα.
05-08-24
16:47
Όντως έχει εξαφανιστεί αυτόςρε μαλακες λετε να ζει ο διας τι φαση
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 353 μηνύματα.
05-08-24
16:47
Αναμένουμε την μεγάλη επιστροφή
nearos
Επιφανές μέλος
05-08-24
16:48
εν τω μεταξύ μαγκες μου μου εχει γαμηθει ο γραφικος χαρακτηρας γιατι εχω να πιασω στυλο απο το τελος των εξετασεων
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
05-08-24
16:50
χαχα, καταλαβαίνω τι λες, το έχω πάθει και εγώ άλλη χρονιά. Τον σεπτέμβρη έχω μία εβδομάδα rehab να μάθω να γράφωεν τω μεταξύ μαγκες μου μου εχει γαμηθει ο γραφικος χαρακτηρας γιατι εχω να πιασω στυλο απο το τελος των εξετασεων
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
05-08-24
19:00
Καλα μoυ και απαιχτα παιδια δεν υπαρχει ουδετερο φορτιο στην υποθεση Κουλομπ... και δεν μπορει να ασκηθει δυναμη κουλομπ στο τιποτα
Στο σημειο τιποτα αναγνωριζουμε ενταση πεδιου αλλα εδω ο τυπος ζητα δυναμη.
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παρεται 4 περιπτωσεις θετικου και 4 αρνητικου.
Ε το λεει και η ασκηση οτι το κεντρικο εχει ισο φορτιο κατα μετρο με τα αλλα
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
05-08-24
19:03
Πολύ σωστά αυτό πρότεινα και εγώ. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άσκηση είναι ότι το μεσαίο έχει ίδιο φορτίο σε όλες τις περιπτώσεις, όχι όμως ίδιο με τα υπόλοιπα. Δεν κάνει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα αλλά ενδέχεται να είναι διαφορετικό από e το φορτίο του μεσαίου.Καλα μoυ και απαιχτα παιδια δεν υπαρχει ουδετερο φορτιο στην υποθεση Κουλομπ... και δεν μπορει να ασκηθει δυναμη κουλομπ στο τιποτα
View attachment 136389
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
05-08-24
19:09
Δεν ξερω να σου πω αν δεν βαλω στυλο κατω.. και θελει σχεδιαση και προσθεση μετρου διανυσματων και δεν ειναι αναλογα διοτι η αποσταση στον παρονομαστη ειναι στο τετραγωνο... αυτο κανει τζιζΠολύ σωστά αυτό πρότεινα και εγώ. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άσκηση είναι ότι το μεσαίο έχει ίδιο φορτίο σε όλες τις περιπτώσεις, όχι όμως ίδιο με τα υπόλοιπα. Δεν κάνει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα αλλά ενδέχεται να είναι διαφορετικό από e το φορτίο του μεσαίου.
Σε τετοιες περιπτωσεις μην το κανετε με το ματι ειναι επικίνδυνο .
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
06-08-24
00:26
εντελως ακυρο αλλα οφειλω να το πω
εκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων. ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση. ειχα ανεβασει ενα φεγγαρι στο r/greece του ρεδδιτ για αποψεις περι του αιωνιου διλημματος φυσικο vs σεμφε vs ημμυ και το 99% των σχολιων ηταν του τυπου "ΜΑΚΡΙΑ!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Φ*Σ*ΚΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΦΕ ΜΟΝΟ ΚΡΕΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!" . λες και τους εχουν πληρωσει απτο εμπ για προπαγανδα κατα των καθαρων θετικων σχολων σε φαση wtf ??
εκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων. ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση. ειχα ανεβασει ενα φεγγαρι στο r/greece του ρεδδιτ για αποψεις περι του αιωνιου διλημματος φυσικο vs σεμφε vs ημμυ και το 99% των σχολιων ηταν του τυπου "ΜΑΚΡΙΑ!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Φ*Σ*ΚΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΦΕ ΜΟΝΟ ΚΡΕΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!" . λες και τους εχουν πληρωσει απτο εμπ για προπαγανδα κατα των καθαρων θετικων σχολων σε φαση wtf ??
nearos
Επιφανές μέλος
06-08-24
00:30
r/greece ειναι ματια μου.. Καταρχας σου κανουνε downvote οτι και να κανεις. Μα οτιδήποτε ομως.εντελως ακυρο αλλα οφειλω να το πω
Σιγά τα μελη του r/greece. Εδω είναι μια κοινότητα μαθητών / φοιτητών, εκεί αμφιβαλλω αν κανενας εχει πιασει αρκετά μορια για σχολη τροχονομων υποβρυχιων παπει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Nαι, το ischool ειναι και γαμω, μη πας απο μερια στεκιου ομως, τοξικο φουλ, θα σε κατηγορησουν οτι εισαι διπλοςεκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων.
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
06-08-24
00:34
αμα σου πω οτι το εψαξα μεχρι και στο slang gr και ακομα να καταλαβω τη σημασια του ορουNαι, το ischool ειναι και γαμω, μη πας απο μερια στεκιου ομως, τοξικο φουλ, θα σε κατηγορησουν οτι εισαι διπλος
nearos
Επιφανές μέλος
06-08-24
00:35
alt account μωρε και συαμα σου πω οτι το εψαξα μεχρι και στο slang gr και ακομα να καταλαβω τη σημασια του ορου
να αρχισω και γω τα ασχετα μου; Θα αρχισω.. Ποιος ΠΑΠΑΡΑΣ αποφασισε να βαλει σκατοορισμους στη βιολογια; ΕΕ
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
06-08-24
00:39
εεεε πες το ετσι ρε ανθρωπε να το καταλαβουμε και μεις τα γεροντιαalt account μωρε και συ
γινε σιγμα. μην τους γραψεις. παραπομπη APA style στο σχολικο βιβλιο και τερμαΠοιος ΠΑΠΑΡΑΣ αποφασισε να βαλει σκατοορισμους στη βιολογια; ΕΕ
nearos
Επιφανές μέλος
06-08-24
00:40
χαχαχαχα και μετα θα με παραπεμψουν να επαναλαβω τις πανελλήνιεςεεεε πες το ετσι ρε ανθρωπε να το καταλαβουμε και μεις τα γεροντια
γινε σιγμα. μην τους γραψεις. παραπομπη APA style στο σχολικο βιβλιο και τερμα
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
08-08-24
00:11
Update: σήμερα αποχαιρέτισα το μαλλι μου. Δεν έχει γίνει και κοντό κοντό, medium-rare θα έλεγα. Ωραίο είναι, ξεκινάει μια νέα σεζόν.
nearos
Επιφανές μέλος
08-08-24
00:20
Mαγκας.Update: σήμερα αποχαιρέτισα το μαλλι μου. Δεν έχει γίνει και κοντό κοντό, medium-rare θα έλεγα. Ωραίο είναι, ξεκινάει μια νέα σεζόν.
Σου αρεσει το νεο μαλλί; Αυτο εχει σημασια
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,544 μηνύματα.
08-08-24
00:21
Με γεια το κούρεμαUpdate: σήμερα αποχαιρέτισα το μαλλι μου. Δεν έχει γίνει και κοντό κοντό, medium-rare θα έλεγα. Ωραίο είναι, ξεκινάει μια νέα σεζόν.
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
08-08-24
00:27
Ναι είναι πάρα πολύ ωραίο, καλέ κούκλος έγινα μιλάμεMαγκας.
Σου αρεσει το νεο μαλλί; Αυτο εχει σημασια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστώ πολύ ρίντερΜε γεια το κούρεμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 509 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- myrtle09
- ioanna2007
- Unboxholics
- Eagle Eye
- Τρελας123
- Totreno
- jellojina
- Kate1914
- charmander
- Corfu kitty
- Hased Babis
- Reader
- panosT436
- Scandal
- nearos
- bibliofagos
- Praxis
- Argyrisar
- catlover033
- Giorgosvr
- SlimShady
- giorgos5002
- eirinipap
- Paragontas7000
- Maynard
- jYanniss
- giannhs2001
- Joji
- Kzaro
- fyllidas
- fleury
- georgepap21
- FNC_Sophia
- Miaaaa
- Evdokia. p
- Theme
- BatGuin
- Saradhs michalopoulo
- g59
- Helen06
- Macyk
- zoeta_
- Nala
- despoina13
- EFAKIT
- KwnnaPap
- bboys
- Giorgkalo
- DiKar
- constansn
- agg41
- BiteTheDust
- kath717
- Μήτσος10
- Debugging_Demon
- suaimhneas
- userguest
- sokkapa
- ειδήμων
- mysticfallsgirl12
- Drm
- Mapz
- Qwerty 0
- nikoslog06
- Frozensun
- F1L1PAS
- Calamis
- A350
- littlebean
- Sotiris 12
- thomastam3
- Kris.gr
- fgk
- Lia 2006
- uXp
- iminspain
- iren
- ch2006
- GV221
- Indecisive2
- kate45
- Κλημεντίνη
- VFD59
- Theodora03
- mezzettino15
- Viktoriaki
- luluty
- Than003
- roud
- Vasilis125
- Arvacon
- Ness
- Memetchi
- Libertus
- sophiaa
- Εριφύλη
- Entropy24
- angela_k
- woasibe
- theti1da
- redpointer
- Hecticism
- sofia07
- marpa
- Abiogenesis
- Vera
- kiyoshi
- MrDna
- Drglitterstar
- NeosUser2023
- UnderGroundGr
- Volgetas
- athena10
- Ken
- Earthquake 123
- patatosalata22
- persi
- Walther Hermann Nern
- feni
- ikigai
- chjan
- Msp1
- sakplat
- donut_daddy
- air_fish
- mixaelaaa
- marikakitsou16
- Farmakopoios
- STRATOSZAX
- Angelica Vzl
- Bleach_enjoyer
- VIVA
- ilkat06
- Jomo
- gegeorgiou90
- antonis97
- Mitsaras23
- sachinidou
- tsakonamarianna2006
- panaman
- Panatha mono
- kost28
- synthnightingale
- Χρήστος2006
- eltqt
- wmaria
- natalix
- Greg25
- J.Cameron
- Albert.123
- Antomar3
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Annts
- ivannag
- xristos_k
- mar345
- shuuu
- nativepurpur
- phleidhs
- Only physics
- ismember
- Alessandra Eliza
- roum
- Viktor
- V@Per
- Leo komm
- Paladin
- E.Z
- Help :)
- Coconut201
- P.Dam.
- neurogirl
- Kolokythiatoumpana
- Startx0
- XRY
- MrDragonboy
- Girlll20
- Sophia.a1
- thepigod762
- Z4f3r_43
- Hmmytheos
- physicscrazy
- estrela
- Mammy Nun
- math2arch
- Jbb
- George_
- Mhtsaras76
- EVJE
- 54321
- nimbus
- gzois
- DetectiveAgg
- Fernando_A
- Opiumred
- fofo
- blissele
- aririn
- Aggel0sss
- melmel
- Iri2001
- love_to_learn
- χημεια4λαιφ
- tourtour
- akis_95
- Annie
- rafaela11
- kerto
- Gianukos
- Yolo06
- dmav
- GeorgePap2003
- Chris180
- bill09876
- Apocalypse
- SIAmia
- Lifelong Learner
- depyy
- Schlimazel
- EllieKal
- Entelechus
- Claire05
- Mariosm.
- phoni
- The_New_Napoleon
- sotirislk
- globglogabgalab
- Obi-Wan Kenobi
- Έλενα Παπαμακαριου
- crazy_student
- Dmzk
- qwerty
- youresovain
- ένας τυχαίος
- chrisaa
- tsiobieman
- Aporias
- cannot_log_in
- Mara2004
- Antonia Alexandra
- PanosApo
- Profesor
- hello1234
- aggorf
- Basiliki.kiki
- VatoLoco
- marry.pp
- Marel
- Hrw. P
- vavia
- _baddie__
- giapar
- Ilovemycats27
- achill_m
- ilovekpop
- Μιχαήλ
- iiTzArismaltor_
- Marios2020
- asia
- lent000
- dsmir
- guest24440
- manosz
- Anonymous1
- Maria_Xagorari
- ogigidi
- Γιώτα Γιαννακού
- Magigi
- Πύρος
- StefanosMar
- AnnaRd
- Steliosgkougkou
- αντιγονη.
- Κλειώ Μ.
- NikNik1995
- suuuuiiii
- damn
- Polkiu
- Meow
- SoyN
- American Economist
- vbvbvbv
- Giannis_19
- Alexandros.Kourtis
- Ryuzaki
- Mary06
- orestis3
- giannis05
- Nemesiis
- justanerd
- EFIANA
- kasl178
- Νικολινα
- spring day
- arko
- jimis2001
- stee
- a namaves
- emzou
- Mewmaw
- itsmet
- panagiotis12
- ilias_21
- kallikd
- dkwstas
- carnage
- arapakos
- Giota_pel
- user2002
- Peter Pan13
- augustine
- evaggelia anna
- KaterinakiL
- aris63
- Athens2002
- pannnos1992
- Φινεύς
- Theo2005
- Sherlockina
- Βασιλης1234
- Kostas_Athens
- SKG
- giannis256
- angel27_
- Neiromai
- eukleidhs1821
- Croups
- Έμμα
- UserGr2023
- tfghp
- desperate-ambitious!
- μια φασαια
- petrosln
- penelopenick
- stam23
- Raum
- Mariamar
- Alexecon1991
- reddot
- Chrysa.k_
- blackmamba
- Lilpanther
- Γιώργος Ζ
- Ροβερτα
- Marcos.Kis
- chenchen
- Quincy
- ar_rubelen
- george777
- Zirene
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- το κοριτσι του μαη
- IceCream05
- Giii
- Specon
- User2350
- George35
- mermaid89
- art_of_poetry
- thecrazycretan
- the.m024
- pavlos1511
- Asymvivastos
- Kitana
- oma06033
- oups
- Angelo
- gregory nub
- Philologist
- kalhkardia
- Ashley
- allall1
- touloumpa
- Χρονοταξιδιώτης
- JoannaVas
- rosemary
- onion
- featherfuck
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- korlef
- Euge.loukia
- Deadly_sorrowX
- Oikonomologistis
- 69lover
- Mariahj
- George_dr
- katia.m
- nucomer
- katerinavld
- Χάρις
- Chemwizard
- crispol
- Αναστασία197
- Antonius
- Ioanna98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.