Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
03-11-23
17:53
ΠροφανώθΆσχετο , αλλά για ισπανική φιλολογία πρέπει να γράψεις στο ειδικό μάθημα τουλάχιστον 10;
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
03-11-23
19:25
Μηχανογραφικό είπαμε δηλώνουμε αφοτου έχουμε δει πόσο γράψαμε ( δλδ γνωρίζουμε τα μόρια μας ) η απλά αφού γράψουμε πανελλήνιες;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,031 μηνύματα.
03-11-23
19:33
Δηλώνεις αφού έχει βγει η βαθμολογία σου.Μηχανογραφικό είπαμε δηλώνουμε αφοτου έχουμε δει πόσο γράψαμε ( δλδ γνωρίζουμε τα μόρια μας ) η απλά αφού γράψουμε πανελλήνιες;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
03-11-23
20:00
Είμαι πολύ πιο χαρούμενος στην υγείας. Αε δούμε πως θα νιώθω σε κάνα δίμηνο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
03-11-23
20:19
Δυστηχως το ελαχιστο δεκα επρεπε να το γραψεις μεχρι το 2020.Άσχετο , αλλά για ισπανική φιλολογία πρέπει να γράψεις στο ειδικό μάθημα τουλάχιστον 10;
Τωρα πρεπει να γραψεις περιπου 12 για να περασεις την εβε του μαθηματος στο μοναδικη σχολη του εκπα.
Το 2021 ηταν 11,62
Το 2022 ηταν 11,14
το 2023 ηταν 11,73
Βεβαια υπαρχει και η σχολη του το εαπ οπου δεν χρειαζεται να γραψεις κατι.
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
03-11-23
21:13
ΕυχαριστώΔυστηχως το ελαχιστο δεκα επρεπε να το γραψεις μεχρι το 2020.
Τωρα πρεπει να γραψεις περιπου 12 για να περασεις την εβε του μαθηματος στο μοναδικη σχολη του εκπα.
Το 2021 ηταν 11,62
Το 2022 ηταν 11,14
το 2023 ηταν 11,73
Βεβαια υπαρχει και η σχολη του το εαπ οπου δεν χρειαζεται να γραψεις κατι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,673 μηνύματα.
03-11-23
21:22
Επιτέλους άδεια απολύσεως.
Ανεβαίνω στη πόλη μου με πλοίο, πόσο ρομαντικό και υπέροχο.
Νόμιζα θα σάπιζα στο Φυλάκιο Κεντρικής Πύλης και στο γραφείο της Ίλης για πάντα.
Ένας κύκλος κλείνει.
22κσ, ΤΘ ΑΣΔΕΝ λελέ.
Κάποιοι κάνετε αμάν να απολυθείτε και κάποιοι περιμένουμε πως και πως την στιγμή που θα κόψουμε την αναβολή και θα πάμε στρατό ρε μαν.
Υπάρχουνε κομάντα, κομάντα ορεινά, κομάντα που είναι αμφίβια εκεί μεσ'τα νερά. Μα λίγα είναι τα κομάντα, κομάντα διαλεκτά, κομάντα που αντικρίζουνε τον Χάρο από ψηλά.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,817 μηνύματα.
03-11-23
21:51
Ρε αστρατιωτικοποίητο γιωτόμπαλο, έφεδρος αξιωματικός υπηρετώ.Κάποιοι κάνετε αμάν να απολυθείτε και κάποιοι περιμένουμε πως και πως την στιγμή που θα κόψουμε την αναβολή και θα πάμε στρατό ρε μαν.
Υπάρχουνε κομάντα, κομάντα ορεινά, κομάντα που είναι αμφίβια εκεί μεσ'τα νερά. Μα λίγα είναι τα κομάντα, κομάντα διαλεκτά, κομάντα που αντικρίζουνε τον Χάρο από ψηλά.
View attachment 124958
14 μήνες θητεία κοντεύω και τώρα είμαι εν ενεργεία Ανθυπίλαρχος.
Περισσότερο στρατό έχω δει από όσο θα δεις εσύ που θες και ΛΟΚ ως απλός Στρατιώτης ή ΛΥΒίτης.
Το ότι ανυπομονώ να απολυθώ ουδεμία σχέση έχει με το φρόνημά μου, αλλά με αυτά που βλέπω καθημερινά σε μάχιμη μονάδα τεθωρακισμένων.
Συνήθως οι πιο "στρατόκαυλοι" είναι αυτοί που με την πρώτη τα παρατάνε όλα. Όσοι τρέχουν στους πρασινομπερέδες σαν εσένα είναι, μόνο που ένα 30-40% τα παρατάει.
Πρόσεχε τι λες, σε ποιόν τα λες. Αν μου το έλεγες στη μονάδα μου αυτό σε είχα σεντράρει για πλάκα, και ας επιληφθεί ο δοικας επιλαρχίας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,673 μηνύματα.
03-11-23
22:40
Επιλογή σου δεν ήταν ρε μαν;; Δεν καταλαβαίνεις πως ακυρώνεις τις επιλογές σου με όλο αυτό που κάνεις;έφεδρος αξιωματικός υπηρετώ.
Ποιος έθιξε το φρόνημα σου άνθρωπε μου;Το ότι ανυπομονώ να απολυθώ ουδεμία σχέση έχει με το φρόνημά μου
Μέσα στο στρατό θα είχες εξουσία σε βάρος μου, είναι η αλήθεια. Υπάρχει και το έξω όμως.Πρόσεχε τι λες, σε ποιόν τα λες. Αν μου το έλεγες στη μονάδα μου αυτό σε είχα σεντράρει για πλάκα, και ας επιληφθεί ο δοικας επιλαρχίας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
04-11-23
08:41
Εμενα με ειπαν οτι οποιος παει για εφεδρος αξιωματιος με σκοπο να ταλαιπωρει τους στρατιωτες καλυτερα να μην παει.
Η δουλεια του ειναι να ειναι εξυπνος και να τους προστατευει απο τα διαφορα ουγκανα.
Η δουλεια του ειναι να ειναι εξυπνος και να τους προστατευει απο τα διαφορα ουγκανα.
HelloWorld
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
04-11-23
10:33
Περισσότερο στην Αρτάκη αυτά, δυστυχώς στην θάλασσα δίπλα από τα Ψαχνά είναι το εργοαστάσιο της Σόγια.ωραια ουζα και ψαρακια διπλα στην θαλασσα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-11-23
10:52
ωχ την πατησα ... μια φορα εφερα την κολλητη μαρια εκει και μετα με πηγε για ουζακια ..αυτη ηξερε εγω πληρωνα...δικαια πραματαΠερισσότερο στην Αρτάκη αυτά, δυστυχώς στην θάλασσα δίπλα από τα Ψαχνά είναι το εργοαστάσιο της Σόγια.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,817 μηνύματα.
04-11-23
14:06
Επιλογή μου που ποτέ δεν μετάνιωσα, απλά υπάρχει μια έντονη κόπωση οφειλόμενη και εν μέρει στη κουλτούρα της τωρινής μονάδας μου.Επιλογή σου δεν ήταν ρε μαν;; Δεν καταλαβαίνεις πως ακυρώνεις τις επιλογές σου με όλο αυτό που κάνεις;
Έχω περάσει συνολικά από πέντε στρατόπεδα και αυτό που θα με απολύσει είναι μακράν το χειρότερο.
Αυτό που στο είπα δεν στο είπα ως επίδειξη δύναμης αλλά ως ωμή αλήθεια.Μέσα στο στρατό θα είχες εξουσία σε βάρος μου, είναι η αλήθεια. Υπάρχει και το έξω όμως.
Στο στρατό χειρότερο πράγμα από τους εξυπνάκιδες που μιλάνε ενώ δεν ξέρουν δεν υπάρχει.
Και αν αυτό ισχύει μια στους πεζικάριους, στους ειδικοδυναμίτες ισχύει δέκα. Οπότε θα σου πω αυτά που μας είπαν και εμάς στη σχολή: βλέπω, ακούω, σωπαίνω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συμφωνώ με αυτό και προσπαθώ με τέτοιο γνώμονα να βγάζω τις (δυστυχώς πολλές) υπηρεσίες μου.Εμενα με ειπαν οτι οποιος παει για εφεδρος αξιωματιος με σκοπο να ταλαιπωρει τους στρατιωτες καλυτερα να μην παει.
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-11-23
14:28
Αγγλική φιλολογία δεν μπορείς να σπουδάσεις κάπου αλλού εκτός από πανεπιστήμιο σωστά ;
HelloWorld
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
04-11-23
17:55
Σε πανεπιστήμια και ιδιωτικά κολλέγια από όσο γνωρίζω.Αγγλική φιλολογία δεν μπορείς να σπουδάσεις κάπου αλλού εκτός από πανεπιστήμιο σωστά ;
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-11-23
18:08
Ευχαριστώ δεν ήμουν σίγουρη για τα κολλέγια ,ήθελα να σιγουρευτώΣε πανεπιστήμια και ιδιωτικά κολλέγια από όσο γνωρίζω.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
05-11-23
19:22
Θέλω απλά να έρθουν τα Χριστούγεννα
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
05-11-23
19:35
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα . . . . . . . .
nearos
Διακεκριμένο μέλος
05-11-23
19:38
κουραμπιέδες καλύτεροι Δια...Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα . . . . . . . .
View attachment 125049View attachment 125050
Φοβάσαι μην ασπρίσουν πρόωρα τα γενια σου;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,306 μηνύματα.
05-11-23
19:43
Μακάρι ποτέ! Μια χαρά έχουμε προφιτερόλ, τζιζκεικ κτλ όλο το χρόνο στα ζαχαροπλαστείαΞέρει κανείς πότε βγαίνουν τα . . . . . . . .
View attachment 125049View attachment 125050
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 488 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Reader
- Kate1914
- Drm
- Τρελας123
- Mapz
- Qwerty 0
- Maynard
- jellojina
- ioanna2007
- nikoslog06
- Unboxholics
- suaimhneas
- Hased Babis
- BatGuin
- charmander
- Scandal
- Frozensun
- Corfu kitty
- bibliofagos
- F1L1PAS
- giannhs2001
- Paragontas7000
- Calamis
- panosT436
- Joji
- Giorgkalo
- despoina13
- A350
- littlebean
- Sotiris 12
- thomastam3
- Kris.gr
- EFAKIT
- fgk
- Lia 2006
- uXp
- iminspain
- FNC_Sophia
- iren
- ch2006
- GV221
- Indecisive2
- kate45
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- Nala
- jYanniss
- VFD59
- Theodora03
- Praxis
- mezzettino15
- Viktoriaki
- luluty
- Than003
- roud
- Vasilis125
- Arvacon
- Ness
- Memetchi
- Libertus
- sophiaa
- Εριφύλη
- Entropy24
- angela_k
- woasibe
- mysticfallsgirl12
- theti1da
- redpointer
- Hecticism
- sofia07
- Debugging_Demon
- marpa
- Abiogenesis
- Vera
- kiyoshi
- MrDna
- Drglitterstar
- NeosUser2023
- UnderGroundGr
- Volgetas
- athena10
- Ken
- Earthquake 123
- patatosalata22
- persi
- Walther Hermann Nern
- feni
- ikigai
- chjan
- Msp1
- sakplat
- donut_daddy
- air_fish
- mixaelaaa
- marikakitsou16
- Farmakopoios
- STRATOSZAX
- Angelica Vzl
- Bleach_enjoyer
- VIVA
- ilkat06
- Jomo
- gegeorgiou90
- antonis97
- Mitsaras23
- sachinidou
- tsakonamarianna2006
- panaman
- Panatha mono
- kost28
- synthnightingale
- Χρήστος2006
- eltqt
- Helen06
- wmaria
- natalix
- Greg25
- J.Cameron
- Albert.123
- Antomar3
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Annts
- ivannag
- xristos_k
- mar345
- shuuu
- nativepurpur
- phleidhs
- Only physics
- ismember
- Alessandra Eliza
- roum
- Viktor
- BiteTheDust
- V@Per
- Leo komm
- Paladin
- E.Z
- Help :)
- Coconut201
- ειδήμων
- P.Dam.
- agg41
- neurogirl
- Kolokythiatoumpana
- Startx0
- XRY
- MrDragonboy
- Girlll20
- Sophia.a1
- thepigod762
- Z4f3r_43
- Totreno
- Hmmytheos
- physicscrazy
- estrela
- Mammy Nun
- math2arch
- Jbb
- George_
- Μήτσος10
- Mhtsaras76
- EVJE
- 54321
- nimbus
- gzois
- DetectiveAgg
- Fernando_A
- Opiumred
- fofo
- blissele
- aririn
- Aggel0sss
- melmel
- Iri2001
- love_to_learn
- χημεια4λαιφ
- tourtour
- g59
- akis_95
- Annie
- giorgos5002
- rafaela11
- kerto
- Gianukos
- Yolo06
- dmav
- GeorgePap2003
- Chris180
- bill09876
- Apocalypse
- SIAmia
- Lifelong Learner
- depyy
- Schlimazel
- EllieKal
- Entelechus
- Claire05
- Mariosm.
- phoni
- The_New_Napoleon
- sotirislk
- globglogabgalab
- Obi-Wan Kenobi
- Έλενα Παπαμακαριου
- crazy_student
- Dmzk
- qwerty
- youresovain
- ένας τυχαίος
- chrisaa
- tsiobieman
- Aporias
- cannot_log_in
- Mara2004
- Antonia Alexandra
- PanosApo
- Profesor
- hello1234
- aggorf
- Basiliki.kiki
- VatoLoco
- marry.pp
- Marel
- Hrw. P
- vavia
- _baddie__
- giapar
- Ilovemycats27
- achill_m
- ilovekpop
- Μιχαήλ
- iiTzArismaltor_
- Marios2020
- asia
- lent000
- dsmir
- guest24440
- manosz
- Anonymous1
- Maria_Xagorari
- ogigidi
- Γιώτα Γιαννακού
- Magigi
- Πύρος
- StefanosMar
- AnnaRd
- Steliosgkougkou
- αντιγονη.
- Κλειώ Μ.
- constansn
- NikNik1995
- suuuuiiii
- damn
- Polkiu
- Meow
- SoyN
- American Economist
- vbvbvbv
- Kzaro
- Giannis_19
- Alexandros.Kourtis
- Ryuzaki
- Mary06
- orestis3
- giannis05
- Nemesiis
- justanerd
- EFIANA
- kasl178
- Νικολινα
- spring day
- arko
- jimis2001
- eirinipap
- stee
- a namaves
- emzou
- Mewmaw
- itsmet
- panagiotis12
- ilias_21
- kallikd
- dkwstas
- carnage
- arapakos
- Giota_pel
- user2002
- Peter Pan13
- augustine
- evaggelia anna
- KaterinakiL
- aris63
- Athens2002
- pannnos1992
- Φινεύς
- Theo2005
- Sherlockina
- Βασιλης1234
- Kostas_Athens
- SKG
- giannis256
- angel27_
- Neiromai
- eukleidhs1821
- Croups
- Έμμα
- UserGr2023
- tfghp
- desperate-ambitious!
- μια φασαια
- petrosln
- penelopenick
- stam23
- Raum
- Mariamar
- Alexecon1991
- reddot
- Chrysa.k_
- blackmamba
- Lilpanther
- Γιώργος Ζ
- Ροβερτα
- Marcos.Kis
- chenchen
- Quincy
- ar_rubelen
- george777
- Zirene
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- το κοριτσι του μαη
- IceCream05
- Giii
- Specon
- brizoulis
- George35
- mermaid89
- art_of_poetry
- thecrazycretan
- the.m024
- pavlos1511
- Asymvivastos
- Kitana
- oma06033
- oups
- Angelo
- gregory nub
- Philologist
- kalhkardia
- Ashley
- allall1
- touloumpa
- Χρονοταξιδιώτης
- JoannaVas
- rosemary
- onion
- featherfuck
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- korlef
- Euge.loukia
- Deadly_sorrowX
- Oikonomologistis
- 69lover
- Mariahj
- George_dr
- katia.m
- nucomer
- katerinavld
- Χάρις
- Chemwizard
- crispol
- Αναστασία197
- Antonius
- Ioanna98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.