Καφετέρια του iSchool ΙΙ

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 297 μηνύματα.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,579 μηνύματα.
Exω τωρα να κανω μια παραγραφο εκθεση και λιγη φυσικούλα... Γαμησετα

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Exω τωρα να κανω μια παραγραφο εκθεση και λιγη φυσικούλα... Γαμησετα
χαχαχα ναι και που λες εχω να κανω 1 κριτηριο εκθεσης και ασκησεις οργανικης για αυριο. Το χω. ΚΑθε τεταρτη τα ιδια αλλα παντα τα καταφερνω so all's good

vanessa99

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 378 μηνύματα.
Πάμε!! ❤️💫

Συνημμένα

• Screenshot_20241106_223108.jpg
    Screenshot_20241106_223108.jpg
    52.2 KB · Εμφανίσεις: 5

vanessa99

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 378 μηνύματα.
Γειά σου μεγάλη βαν, πως είσαι;; Πως πάει η ζωή;
Είμαι πολύ καλά! Η ζωή, ευτυχώς, είναι ήρεμη αυτή τη περίοδο. Το διάβασμα, από την άλλη, περνάει φουρτούνες. Αλλά θα το μαζέψω 💪 προσπαθώ να σκεφτώ ότι έχω χρόνο, έχω γνώσεις από προηγούμενες φορές και είναι ακόμη νωρίς σχετικά
Εσύ πως τα πας;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια