Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
η δευτερη ειναι περσινη, κοιταξτε στην αγκαλια της γατας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
View attachment 26556η πολη της Οξφορδης
View attachment 26557η περιφημη γεφυρα του Λονδινου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγες ακόμη δικές μου:
Μια μεγάλη παράξενη πλην αηδιαστική αράχνη.Την βρήκα στα στάχυα.
View attachment 26559
Μια φώτο με ένα γατάκι μας(την είχα ξανανεβάσει αλλά την έβγαλα for technical reasons..)
View attachment 26560
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
τα λέλουδα
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
Προσπάθησε να εστιάσεις σε λίγα άνθη, χωρίς να φαίνεται το μη φυσικό περίγραμμα. Έτσι το λουλούδι αποκτά μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.
Σωστος φιλε Crookshanks..γενικα η φωτογραφιση λουλουδιων δν ειναι μια ευκολη υποθεση....Ετσι ειπα να βαλω κι εγω μια που με δυσκολεψε αρκετα μεχρι να την πετυχω:
https://img134.imageshack.us/img134/2725/p3100167.jpg
Devina
Τιμώμενο Μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σωστος φιλε Crookshanks..γενικα η φωτογραφιση λουλουδιων δν ειναι μια ευκολη υποθεση....Ετσι ειπα να βαλω κι εγω μια που με δυσκολεψε αρκετα μεχρι να την πετυχω:
https://img134.imageshack.us/img134/2725/p3100167.jpg
Ναι, αλλά εύκολο να το λέω, δύσκολο να το κάνω...
Μου αρέσει η μέλισσα:no1:.
Τί έχουν μέσα;
Δεν πειράζει, στείλε την κι αυτή!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί έχουν μέσα;
Επιμένεις να σου πω;
κρασί είναι, το ξενοδοχείο αυτό είχε όχι μόνο χώρους ΜΟΝΟ για το πρωτάθλημα σκάκι, είχε και 5 τετραγωνικά χιλιόμετρα χόρτο για γκολφ () και αμπελώνες, και το κτίριο που φαίνεται απ' ότι κατάλαβα ήταν εργοστάσιο... είχε και ένα λόφο το ξενοδοχείο που είχε μικρά σπίτια, δυάρια, λίγες μεζονέτες κλπ.... μέχρι και ιππόδρομο... εκεί ήπια και το πρώτο κρασί που δεν μου φάνηκε πικρό...
-----------------------------------------
το ύψος μου προκάλεσε ίλιγγο... αφού δεν έκανα εμετό...
Δεν μοιάζει με κύκνο;;;
West_Emperor
Νεοφερμένος
Ναι, αλλά εύκολο να το λέω, δύσκολο να το κάνω...
Μου αρέσει η μέλισσα:no1:.
Bασικα ειχαμε παει στο εξοχικο ενος φιλου μου οπου εχει πολλα μα πολλα φυτα και ειπα να δοκιμασω το macro mode της φωτογραφικης μου..ετσι εβγαζα ολο λουλουδια και διαφορα αλλα φυτα..ε και τοτε ετυχε και παρατηρησα μια μελισσα πανω σε αυτα τα λουλουδια της φωτο και ειπα να τα βγαλω φωτο μαζι με την μελισσα..ε μετα απο 5 περιπου ληψεις τα καταφερα....
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Δεν μοιάζει με κύκνο;;;
Πολύ.
Όταν λες macro, εννοείς την εστίαση σε κοντινά αντικείμενα;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας βάλω άλλες λίγες:
View attachment 26568 ξυνίδα
View attachment 26569 τα δικά μας λέλουδα
View attachment 26570 ένα λέλουδο στην Αθήνα(ξεποδαριάστηκα μέχρι να βρω ανθοπωλείο )
West_Emperor
Νεοφερμένος
Δύσκολη αλλά όμορφη.
Ας βάλω άλλες λίγες:
View attachment 26568 ξυνίδα
View attachment 26569 τα δικά μας λέλουδα
View attachment 26570 ένα λέλουδο στην Αθήνα(ξεποδαριάστηκα μέχρι να βρω ανθοπωλείο )
Πολυ ωραιες η φωτο με τα λουλουδια domenica7..:no1:..φοβερη κοντινη εστιαση χωρις να φαινονται θολες..ισα-ισα ειναι πολυ πεντακαθαρες..excellent!!:bravo:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.