Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ναι όντως όμορφα τα μάτια της. Πιο πολύ όμως μ' αρέσει η έκφρασή της. Αυτό το μίγμα φόβου, αγωνίας και θυμού είναι το κάτι άλλο.
Την κοιτάω βαθιά στα μάτια και νιώθω μια φουρτούνα, μια αναταραχή με εστία την καρδιά μου...
Ορίστε και μερικές σημερινές.
Η τοστιέρα με τις τέσσερις εποχές:
Άνοιξη
Καλοκαίρι
Φθινόπωρο
Χειμώνας
Παράθυρο προς τον ουρανό:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οι πρωτες δε καταλαβα τι ακριβως δειχνουν, πως τις τραβηξες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
φανταστικες εικονεςΒάζω τις αγαπημένες μου του McCullagh:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις βελτιωθει πολυ
+100000
:iagree::iagree:
Μπράβο Αλέξανδρε!!Καταπληκτικές!!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
https://photobucket.com/tostiera
εχεις βελτιωθει πολυ
:thanks:
Οι πρώτες είναι η λαδωμένη μας τοστιέρα. H μηχανή έχει ένα πρόγραμμα αλλαγής χρωμάτων, έτσι αποφάσισα να δω πώς θα άλλαζε το μαύρο σε άλλα χρώματα, και βγήκε αυτή η παράξενη σύνθεση. Μαζί με το φλας, το λίπος γυαλίζει, γι' αυτό έχει αυτή τη λάμψη.
-----------------------------------------
+100000
Μπράβο Αλέξανδρε!!Καταπληκτικές!!
:thanks:
Βασικά, υπό ποια έννοια έχω βελτιωθεί;
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε αυτές με τα λουλούδια(ροζ και χαμομήλια) και με τα γατάκια είναι απερίγραπτες!!Αυτή που φαίνεται το γατί σαν να τρόμαξε από το ξύλο που προεξέχει μου αρέσειιι πολυυυ.
Περιττό να σου πω οτι άλλαξα πάλι φόντο..
Τις πρώτες πώς τις τράβηξες;;
Αλέξανδρε φαίνεσαι και συ μέσα σε μια πικ!!!!
Μάντεψε σε ποια!!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
(Στο πώς τις τράβηξα.)Οι πρώτες είναι η λαδωμένη μας τοστιέρα. H μηχανή έχει ένα πρόγραμμα αλλαγής χρωμάτων, έτσι αποφάσισα να δω πώς θα άλλαζε το μαύρο σε άλλα χρώματα, και βγήκε αυτή η παράξενη σύνθεση. Μαζί με το φλας, το λίπος γυαλίζει, γι' αυτό έχει αυτή τη λάμψη.
Σε κάποια από τις πρώτες:p.
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτή που έχει το μάτι μισόκλειστο, σαν μαφιόζος (μαφιόζα καλύτερα).
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή ήθελα για φόντο αλλά κρύβεται το γάτακι από τα εικονίδια και έβαλα μια άλλη.
Δε μου είπες σε ποια λες οτι φαίνεσαι!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αυτη ειναι η αγαπημενη μου βεβαια.
Anarki
Διάσημο μέλος
Ύφος υπεροπτικό χωρίς λόγο. Ο φραπές δεν έχει πια αφρό γιατί φτιάχτηκε πριν 4 ώρες. Ο ήλιος βαράει στο δόξα πατρί, ούτε καπέλο, ούτε αντηλιακό. Το γυαλί είναι αποκλειστικά για μούρη (μαϊμού προφανώς), οχι για προστασία. Αβάσιμη απαξίωση κάθε συμβουλής απο δερματολόγους και λοιπούς ειδικούς, ηλιοθεραπεία ντάλα μεσημέρι. Με τα βυζιά έξω στο μπαλκόνι. Και κάτι που δεν φαίνεται στη φωτογραφία, ο εικονιζόμενος θα έπρεπε να διαβάζει (ή να δουλεύει γενικότερα) αλλά αντιθέτως τα ξύνει.
Μια εικόνα, δυο λέξεις: "δε βαριέσαι". Ευχαριστώ.
Έχω βάλει αντηλιακό και τα γυαλιά δεν είναι μούφα, λέμε τώρα. Καπέλο δεν έβαλα, γι'αυτό με βάρεσε ο ήλιος και γράφω μαλακίες.
Συνημμένα
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Μοιάζεις με εξωγήινος.
Προσωπικά δε μου αποπνέει την αίσθηση του "δε βαριέσαι" αυτή η εικόνα, αλλά περισσότερο αυτήν του "τί κάθομαι και κάνω εδώ τώρα".
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Είμαι βόρειος ασπρουλιάρης.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Να τα ίδια με τη μητέρα μου, που παραπονιέται ότι τα πόδια της είναι άσπρα σαν το γάλα.
To αναλύω, βασικά, γιατί η φωτογραφία, σε αντίθεση με τους πίνακες ζωγραφικής, δεν αναλύεται από μόνη της. Ο ζωγράφος μπορεί να βάλει κάτι το εξωφρενικό για να πει αυτό που θέλει - ο φωτογράφος έχει στη διάθεσή του μόνο όσα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Και στο κάτω-κάτω, είμαι των αναλύσεων.
Και μια φωτογραφία που μου έκανε εντύπωση από το κέντρο του Πειραιά...
Συνημμένα
Anarki
Διάσημο μέλος
Το πρόσωπο το έχει δει πολύ ο ήλιος, τα υπόλοιπα λιγότερο.
Guest 292010
Επισκέπτης
Λιάζεται* η αγάπη μου στο Γουαδαλκιβίρ
*Λούζεται(το κανονικό)
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να μην είναι τεχνικά άρτια η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά συλλαμβάνει τη νοοτροπία ενός ολόκληρου λαού.
Ύφος υπεροπτικό χωρίς λόγο. Ο φραπές δεν έχει πια αφρό γιατί φτιάχτηκε πριν 4 ώρες. Ο ήλιος βαράει στο δόξα πατρί, ούτε καπέλο, ούτε αντηλιακό. Το γυαλί είναι αποκλειστικά για μούρη (μαϊμού προφανώς), οχι για προστασία. Αβάσιμη απαξίωση κάθε συμβουλής απο δερματολόγους και λοιπούς ειδικούς, ηλιοθεραπεία ντάλα μεσημέρι. Με τα βυζιά έξω στο μπαλκόνι. Και κάτι που δεν φαίνεται στη φωτογραφία, ο εικονιζόμενος θα έπρεπε να διαβάζει (ή να δουλεύει γενικότερα) αλλά αντιθέτως τα ξύνει.
Μια εικόνα, δυο λέξεις: "δε βαριέσαι". Ευχαριστώ.
Έχω βάλει αντηλιακό και τα γυαλιά δεν είναι μούφα, λέμε τώρα. Καπέλο δεν έβαλα, γι'αυτό με βάρεσε ο ήλιος και γράφω μαλακίες.
Ειναι μυθος ειναι μυθος το δασιτριχο του στηθος.
Εσυ εχεις κατι με τα γυαλια.
Δεν εξηγηται αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.