vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτούσα τωρα τη φώτο σου με το αμάξι και μου κίνησε την περιέργεια..Ενώ φαίνεται να έχεις βάλει τη μηχανή μπροστά απο το καθρέπτη ,η μηχανή δε φαίνεται!!Πως γίνεται αυτο;:!:Πως την τράβηξες από αυτήν την γωνία χωρίς να φαίνεσαι κι εσύ μες στον καθρέπτη;;:!:Μαγικά;;:magic:
MadMax S
Νεοφερμένος
Madmax να σε ρωτήσω κάτι;;
Κοιτούσα τωρα τη φώτο σου με το αμάξι και μου κίνησε την περιέργεια..Ενώ φαίνεται να έχεις βάλει τη μηχανή μπροστά απο το καθρέπτη ,η μηχανή δε φαίνεται!!Πως γίνεται αυτο;:!:Πως την τράβηξες από αυτήν την γωνία χωρίς να φαίνεσαι κι εσύ μες στον καθρέπτη;;:!:Μαγικά;;
Να το πω, να το πω το μυστικο?? :magic:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
MadMax S
Νεοφερμένος
Πες το ,πες το!!!:zilia:
Τοποθετεις την καμερα λίγο πιο πίσω απο το παράθυρο ( έτσι ώστε 1ον να μην καθρεπτίζεται και 2ον να μην γίνεται ένα με το αυτοκίνητο και "τραβά" τους κραδασμους απο το οδοστρωμα.)
μετά ζουμάρεις ελαφρά ( πολύ ελαφρά) στον καθρέφτη και voila.... έχεις ένα καταπληκτικό εστάντε.
Βέβαια, παιζει ρόλο και το παράθυρο αν εχει μεμβράνη( a.k.a. φιμέ τζάμι) και σαφώς η γωνία στον κάθετο άξονα του καθρέφτη ( οπου στην περίπτωση αυτη ειναι ελαφρά προς τα κατω.)
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
edit: ορίστε εβγαλα μια!χμ..κάτι δεν πήγε πολύ καλά...
View attachment 26512
MadMax S
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πάρα πολύ Μιχάλη!!!!
edit: ορίστε εβγαλα μια!χμ..κάτι δεν πήγε πολύ καλά...
View attachment 26512
...α....
Ε μωρε..δεν πειράζει...αρκει που προσπάθησες....
Liakouras
Δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος
Liakoura μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες σου!!!:no1:Ειδικά αυτή με τις γάτες!!Έχει μια γεωμετρική-χρωματική αρμονία ή μου φαίνεται;Πολύ όμορφη είναι κ αυτή με τη θάλασσα!!(Σε ποιο μέρος την τράβηξες; )
domenica7 σε ευχαριστώ πολυ.Κορώνη Μεσσηνίας παραλία Ζάγκα (4χλμ αμουδιά) φέτος τα Χριστούγεννα.Έχω και άλλες καλές.Θα της βάλω όταν βρώ χρόνο γτ τις έχω στο σκληρό.Παιδιά και εγώ με μια απλή nikon coolpix s210 τις τράβηξα.Αλλά δν χαλιέμαι...σιγά για αυτά που γνωρίζουμε για την φωτογραφία τώρα(έστω εγώ) αρκεί.Ρε συς προτείνετε κανένα καλό βιβλίο για εκμάθηση τεχνικής για αρχάριους?Γιατί αν και ασχολούμε καιρό όλες τις φωτογραφίες μου τις βγάζω με μόνο κριτήριο την αισθητική μου και την αποψή μ για τα πράγματα(βασικά βέβαια) αλλά χρειάζεται και η τεχνική...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Και οι δικές σας φωτογραφιες είναι πολύ ωραίες.
Και λέω κι εγώ, κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει.
Πότε την τράβηξες; Με τί μηχανή;
Πολύ ωραίες! :no1:
Έχεις γούστο.
*σαγηνευτική
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
MadMax S
Νεοφερμένος
Mια χαρά ειναι....και για υποβρύχια...
Να και μερικες ακόμα δικές μου..:
Συνημμένα
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Πωπω...Δεν έχω λόγια..:!:Είναι όλες πανέμορφες!Μου άρεσαν πιο πολύ οι τρεις τελευταιες και ειδικα αυτη με το ποδήλατο!!!Έχω καταντήσει γραφική με το να το λέω συνέχεια αλλά ειλικρινά μπράβο!!!Υπέροχες!!Μας τιμάς που τις μοιράζεσαι μαζί μας.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Τη δεύτερη πού την τράβηξες;
MadMax S
Νεοφερμένος
Απλή φηφιακή είναι. Απλώς είναι αδιάβροχη και αντέχει μεχρι 10 μέτρα κάτω απο το νερό..Μπορείς όμως να πάρεις μια θήκη για υποβρύχια φωτογράφηση αν θες να χρησιμοποιήσεις μια κλασσική ψηφιακή.
-----------------------------------------
Πωπω...Δεν έχω λόγια..:!:Είναι όλες πανέμορφες!Μου άρεσαν πιο πολύ οι τρεις τελευταιες και ειδικα αυτη με το ποδήλατο!!!Έχω καταντήσει γραφική με το να το λέω συνέχεια αλλά ειλικρινά μπράβο!!!Υπέροχες!!Μας τιμάς που τις μοιράζεσαι μαζί μας.
Σε ευχαριστώ πολυ.! :thanks: Μου δινετε δύναμη να συνεχίσω.
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks:Ναι, αυτή με το ποδήλατο είναι όντως πολύ καλή.
Τη δεύτερη πού την τράβηξες;
Ευχαριστώ και πάλι! :thanks: τη 2η την "τραβηξα" στο χωριο μου στο γήπεδο(!) του μπασκετ...
Αν σου πω όμως το μερος που την "τραβηξα" αυτη με το ποδήλατο , ίσως να σου "σηκωθει" η τρίχα όρθια..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.