Crookshanks
Διάσημο μέλος
(Ναι, ναι, όπως λέγατε και παλιά, τί κούκλος γάτος...!)
Εδώ γυαλίζουν τα μάτια του... Κάτι σκαρώνει...
Aha! Αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές του προθέσεις!
"Θα καταλάβω τον κόσμο, muhahahaha!"
-----------------------------------------
(Μην παρεξηγήσετε τη γυαλάδα, τα το φλας φταίει, δεν είναι UFO)
Κι εδώ, λίγο αφότου εξόντωσε τον πρώτο του εχθρό...:mad2:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
(Ναι, ναι, όπως λέγατε και παλιά, τί κούκλος γάτος...!)
Εδώ γυαλίζουν τα μάτια του... Κάτι σκαρώνει...
Aha! Αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές του προθέσεις!
"Θα καταλάβω τον κόσμο, muhahahaha!"
(Μην παρεξηγήσετε τη γυαλάδα, τα το φλας φταίει, δεν είναι UFO)
Πολύ ωραίες Αλέξανδρε!Όμορφα-αφασία γατάκια!!
Πολύ γάτα βρε παιδί μου.Τόση μεγάλη πέραση έχουν τα κατσουλάκια;;!
Χα!Τώρα θα βάλω τα κουλουκάκια μου να φάνε τα ψωφοκάτσουλα:
View attachment 26577
έδιτ:καλά η τελευταία είναι φανταστική!!Το γατάκι έχει πάρει απίθανη πόζα!!ΧD Άμα κάνεις δε και περικοπή να φαίνεται μόνο το γατί θα είναι τέλεια φώτο!:bravo:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Νάης.:no1:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαμεί και δέρνει το γατί!ΧDXDXD
Έεεξαλλο βλέμμα.XD
..αλλά καθάριζε που και που τις τσιμπλίτσες με μία μπατονέτα από τα μάτια του ρε χαζό.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν τη μύγα μες στο γάλα ε;
View attachment 26578
(χμ..πολύ ζώο έπεσε τελευταία..)
έδιτ:Λυδία απλά τέλεια φώτο!!!!Τι όμορφο που είναι!(οκ..με το πάσο σου )
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδαμε γάτες ,είδαμε σκύλους..Σας παρουσιάζω τώρα ένα μοναδικό ανεπανάληπτο ζώο με εγκέφαλο Λουκρητίας:(πλακίτσα)
Σαν τη μύγα μες στο γάλα ε;
View attachment 26578
(χμ..πολύ ζώο έπεσε τελευταία..)
έδιτ:Λυδία απλά τέλεια φώτο!!!!Τι όμορφο που είναι!(οκ..με το πάσο σου )
Πάντως ωραία φωτογραφία..
θέλω χιόνι τώραααα.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και λουρακια βαζω -σε αυτες που καθονται-για τα παρασιτα, και κτηνιατρο τα παω οταν προκυπτει προβλημα.
Αλλα τωρα να καθομαι να τα ξετσιμπλιαζω, ε οχι. Αν θελουν ας γλυφτουν να ξετσιμπλιαστουν μονα τους. Η μονη ''υπερβολη'' που εχω κανει, ηταν σε κατι νεογεννητα μιας απο τις γατες μας να βαζω σε μια πετσετα χαμομηλι και να τους τριβω τα ματακια τους για να ανοιξουν. Ειχαν περασει αρκετες μερες απο τη στιγμη που θα επρεπε να τα ειχαν ανοιξει και δεν το ειχαν κανει, οποτε..
(κλεινει αυτη η ευχαριστη παρενθεση περι γατιων. :p)
Σας δινω μια πικ με θεα της Πλακας(χωριο της Μηλου) μετα το ηλιοβασιλεμα.
Απο κινητο.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω εχω γατες εκτος σπιτιου, τις ταιζω καθημερινα 2 και 3 φορες, αλλα κουβαλανε και στο σπιτι ποντικια και πουλια και διαφορα. (κανει κατι χαρες η μανα μου.. :p)
Και λουρακια βαζω -σε αυτες που καθονται-για τα παρασιτα, και κτηνιατρο τα παω οταν προκυπτει προβλημα.
Αλλα τωρα να καθομαι να τα ξετσιμπλιαζω, ε οχι. Αν θελουν ας γλυφτουν να ξετσιμπλιαστουν μονα τους. Η μονη ''υπερβολη'' που εχω κανει, ηταν σε κατι νεογεννητα μιας απο τις γατες μας να βαζω σε μια πετσετα χαμομηλι και να τους τριβω τα ματακια τους για να ανοιξουν. Ειχαν περασει αρκετες μερες απο τη στιγμη που θα επρεπε να τα ειχαν ανοιξει και δεν το ειχαν κανει, οποτε..
(κλεινει αυτη η ευχαριστη παρενθεση περι γατιων. :p)
Σας δινω μια πικ με θεα της Πλακας(χωριο της Μηλου) μετα το ηλιοβασιλεμα.
Απο κινητο.
Αυτό το έχω κάνει κι εγώ και οκ δεν είναι και τόσο υπερβολή γιατί τα μικρούλια δε μπορούν να καθαριστούν μόνα τους (ειδικά αν έχουν μεγάλο πρόβλημα).
Τι όμορφη φώτο!Αν και λιγο σκοτεινή σου μεταδίδει μια πολύ απόκοσμη ατμόσφαιρα.Φοβερό τοπίο.:no1::no1:
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ορίστε και μερικές για τους λάτρεις της ομίχλης:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Μερικές σημερινές:
κάποιος πεινάει..
View attachment 26579
μέλισσα
View attachment 26580
ροδακινιά
View attachment 26581
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρέε.. σκούπιζε τη μυτούυλα σου που και που..:/ :p:p:p
Οι 2 τελευταίες (αν και ρωζ..^^:p:p) είναι πολύ ωραίες.XD
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Άχουυ. Εσύ στην πρώτη φωτογραφία ε?:p
Μωρέε.. σκούπιζε τη μυτούυλα σου που και που..:/ :p:p:p
Οι 2 τελευταίες (αν και ρωζ..^^:p:p) είναι πολύ ωραίες.XD
Χαχα..ναι εγώ είμαι,πως το κατάλαβες βρε;
Ευχαριστώωω..
Crookshanks
Διάσημο μέλος
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα αυτο δεν ειναι γραφειο ειναι gadjεταδικο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.