domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα..καλά συλλογή κάνεις;;
Θα σου πρότεινα να τη στείλεις στο Λούβρο.Χωρίς πλάκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica
Διάσημο μέλος
Εσύ τελικά μοιάζεις πολύ με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (ο πατέρας μου φτιάχνει πλακέτες (και δεν ξέρω πως τα λένε) και ο αδερφός μου ψοφάει για υπολογιστές !!ν το δουν θα θέλουν να το κάνουν κορνίζα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι τώρα τελευταία η γάτα μου μαδάει περισσότερο..:/
Πάντα σκ@τά ήταν το κάλυμα του κρεβατιού μου απ' τις τρίχες της.XD:p:p
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
Φιλε εχεις φοβερη συλλογη..να υποθεσω θα ασχολεισαι πολυ με το αντικειμενο....+1000 και βεβαια ειναι τεχνη αυτο!!!:no1:..
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Nionomeg, καλύτερα να μη χρησιμοποιείς φλας όταν το αντικείμενο φωτογράφησής σου βρίσκεται πολύ κοντά στην κάμερα. Κόβει το φως και το πίσω είναι πολύ σκοτεινό, ενώ το μπροστινό πολύ φωτινό.
Η τελευταία είναι η πιο καλή!
ρε συ, με το φλας βγαίνουν έτσι τα μάτια! θα τον έβγαζα κι άλλες, αλλά ξέρω πως με το φλας πονάνε τα ματάκια του, οπότε έβγαλα μόνο αυτές τις δύο...
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ Λυδία φοβερή φώτο!!Κι οι πεταλούδες αυτές είναι πανέμορφες!!Με κινητό την τράβηξες ;Η ανάλυση μαμώτο αν ήταν λίγο πιο καλή θα ήταν τέλεια φώτο!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιες με κινητό,αλλά αν τη θέλεις,θα διορθώσω το μέγεθος στο photoshop και να στην δώσωΑχ Λυδία φοβερή φώτο!!Κι οι πεταλούδες αυτές είναι πανέμορφες!!Με κινητό την τράβηξες ;Η ανάλυση μαμώτο αν ήταν λίγο πιο καλή θα ήταν τέλεια φώτο!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αμέ!!;Όταν βρείς χρόνο βέβαια.Θα την βάλω wallpaper στο λαπτοπΓιες με κινητό,αλλά αν τη θέλεις,θα διορθώσω το μέγεθος στο photoshop και να στην δώσω
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ, εκθέτω σε κοινή θέα τα ενδιαφέροντα του ΜΕΣΑΙΟΥ αδερφού μου... (είναι πολύ σπαστικό να μοιράζομαι το δωμάτιο μου... αλλά η πλάκα είναι πως έχουμε κάτι σαν κουκέτα και κοιμάμαι εγώ απάνω!)*
* όχι πως είμαι άλλης θρησκείας...
Βασικά, για να τα δείτε αυτά μάλλον πρέπει να πατήσετε το δείτε καλύτερα... ξέρετε μωρέ, με ζουμ! αλλιώς χάνετε λεπτομέρειες...
-----------------------------------------
ή μου φαίνεται, ή έχω πάθει ψύχωση με τη ψηφιακή...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, εντυπωσιαστήκατε απ' αυτό;;; Θα ανέβαζα μια το γραφείο του Πατέρα μου πριν το καθαρίσει, όμως τυχαίνει να μην έχω μια φωτό...
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
View attachment 26576
Devina
Τιμώμενο Μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
Πεταλούδα:
View attachment 26576
Φοβερη φωτογραφια..:no1:..απορω πως δν εφυγε η πεταλουδα....
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια! Αυτό είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης.
ΔΑΑΑΤ.
Χαχα..καλά συλλογή κάνεις;;
Θα σου πρότεινα να τη στείλεις στο Λούβρο.Χωρίς πλάκα.
Θα την στείλω, ψήνομαι
Εσύ τελικά μοιάζεις πολύ με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (ο πατέρας μου φτιάχνει πλακέτες (και δεν ξέρω πως τα λένε) και ο αδερφός μου ψοφάει για υπολογιστές !!ν το δουν θα θέλουν να το κάνουν κορνίζα
Έτσι πρέπει
Φιλε εχεις φοβερη συλλογη..να υποθεσω θα ασχολεισαι πολυ με το αντικειμενο....+1000 και βεβαια ειναι τεχνη αυτο!!!:no1:..
ασχολούμαι ασχολούμαι, μερσί μποκού.
Καλά, εντυπωσιαστήκατε απ' αυτό;;; Θα ανέβαζα μια το γραφείο του Πατέρα μου πριν το καθαρίσει, όμως τυχαίνει να μην έχω μια φωτό...
Για τυχαία φωτογραφία στην οποία φαίνονται ΜΟΝΟ τα 6 από από τα 11pc σου , στην οποία αρχικά το πλάνο ήταν να αναβαθμιστούν οι RAM και οι hdd από τα pavilion αλλά στην συνέχεια θυμάσαι ότι θα θελες να φτιάξεις και κάτι mobo στις οποίες κατά λάθος έχεις σπάσει 2 πυκνωτές + να φτιάξεις όσο καλύτερα γίνεται ένα ακόμα desktop με parts που ήδη έχεις, όχι έτσι μια χαρά είναι.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
:bravo:
ρε συ, με το φλας βγαίνουν έτσι τα μάτια! θα τον έβγαζα κι άλλες, αλλά ξέρω πως με το φλας πονάνε τα ματάκια του, οπότε έβγαλα μόνο αυτές τις δύο...
Μα με ψεύτικα μοιάζουν τα μάτια του έτσι, με το φλας... Θα σου έλεγα ότι δεν είναι γλυκούλης έτσι με το φλας, αλλά περιμάζεψα την ειλικρίνειά μου. Τώρα δε την περιμαζεύω. Άσε το σκυλάκι να αναδειχθεί έξω.
Καλά ας πατήσει μέσα το πόδι της η ψωφοκατσούλα μας και θα δει που θα πάει..
(Οι γάτες είναι έξω για να πιάνουν τους ποντικούς όχι για να κυλιούνται στα κρεβάτια.Αγαπώ τα ζώα αλλά ο καθενας έχει τον χώρο του.Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λέμε.Μου τη σπάνε δε κάτι έξυπνες που δίνουν κάθε βδομάδα ένα πενηντάρικο στο φαγητό του κοπρόσκυλου τους (το οποίο είναι τίγκα στα ροζ κορδελάκια-μπιχλιμπίδια).Αυτό δεν αγάπη για τα ζώα,αυτό είναι μ@λ@κια συγγνώμη κιόλας.Αν είσαι φιλόζωος να πας εθελοντής στην WWF πχ,να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα τους,να κάνεις κάτι ουσιαστικό τελοσπάντων για τα ζώα.)
Κοίτα, αν έχεις χώρο και δεν έχεις πρόβλημα να καθαρίζεις ή αν τα αφήνεις να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μόνο σε ένα δωμάτιο, τί πειράζει;
Το θέμα είναι, όπως λες, να αποφεύγουμε τις υπερβολές... Μια θεία μου έπαιρνε το σκύλο της και τον έβαζε στο καλαθάκι του ποδηλάτου, για να δει λέει τη θέα στο πάρκο...
Πεταλούδα:
View attachment 26576
:bravo:
Ευχαριστώ!Όντως εκείνη την ημέρα ήταν πάρα πολλές πεταλούδες στο χωράφι και η αλήθεια είναι οτι δε τρόμαζαν εύκολα.Έτσι έβγαλα κάμποσες κοντινές σαν κι αυτή.
Τσ εγώ σέλω!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγκχμ, ποιοτική φώτο, τέικεν μπάι μι.xD :p
Έμπαινε Πιτσόνι μουυυ.XD:p:p
(κάποτε είχα και για άβαταρ αυτή την φωτογραφία.:p)
εδιτ: τα βιβλία που βλέπετε από πίσω είναι ένα μέρος της συλλογής μου από Αρκά.XD:p
-----------------------------------------
Νταξ, τι να κάνουμε αγαπώ το γατί μου και το δείχνω:p. Πρόβλημα?:p:p
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα..Ωραία!! Ποιός υποχώρησε τελικά;Ο κάτης ή το κουλουκάκι;Παρεμπιπτόντως πολύ όμορφο σκυλάκι.
@Crook:Άμα σέλεις κι 'σύ μπεμπούλη ,να βγείς άτα έτσω να ζει' πολλέ' 'λουλούζε'..
ἅλς
Διάσημο μέλος
Πεταλούδα:
View attachment 26576
Πραγματικά, καταπληκτική! :bravo:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.