dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ShatteredIce
εγώ καπνίζω περιστασιακά, το τελευταίο τσιγάρο το έκανα πριν 3 μήνες περίπου.. Λίγο τσιγαράκι δεν κάνει κακό... Αρκεί να μη το παρακάνεις γιατί μετά είναι θέμα υγείας
και τι κάνει, καλό?
εγώ για αυτό λέω... Χωρίς να το προσέξεις λες τσιγαρΑΚΙ ΔΕΝ κάνει κακό. το παρουσιάζεις αλλιώς άμα με πιάνεις. γι αυτό και αυτός που σου απάντησε και εγώ κολλήσαμε στο ίδιο πράγμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια! Το κάνουν πολλοί για να το παίξουν έξυπνοι, να προκαλέσουν εντυπώσεις.... κλπ κλπ!
μπράβο! το πέτυχες....
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι ρε φίλε δεν λέω για σένα. το λέω για τον άλλο φιλαράκο. Αυτό που απάντησες θα απαντούσα και εγώδεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά με το μήνυμά μου δεν είχα καμία κακή πρόθεση Δεν ξέρω αν ακούστηκε λάθος, δεν κατακρίνω αυτούς που καπνίζουν, έχω και εγώ φίλους που το κάνουν, απλά προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε αυτούς που καπνίζουν.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
με πρόλαβες. Μανία που έχουμε να παρουσιάζουμε τα πράγματα με την μορφή που συμφέρει τον καθένα
δηλαδή αυτό δεν είναι κριτική ε; και κατάλαβα τι είπα. Είπα ότι λίγο τσιγάρο δεν κάνει κακό άμα είναι περιστασιακό όπως το κάνω εγώ ..μια στους 2 μήνες..για εμένα μιλούσα! τι το κάνατε θέμα;
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το μικροποίησες κυριολεκτικά (τσιγαρΑΚΙ) το πράγμα... Δεν πειράζει φίλε. όντως δεν θα σε επηρεάσει και τόσο πολύ σε σχέση με τους καπνιστές-φουγάρα....δηλαδή αυτό δεν είναι κριτική ε; και κατάλαβα τι είπα. Είπα ότι λίγο τσιγάρο δεν κάνει κακό άμα είναι περιστασιακό όπως το κάνω εγώ ..μια στους 2 μήνες..για εμένα μιλούσα! τι το κάνατε θέμα;
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Γιατί το μικροποίησες κυριολεκτικά (τσιγαρΑΚΙ) το πράγμα... Δεν πειράζει φίλε. όντως δεν θα σε επηρεάσει και τόσο πολύ σε σχέση με τους καπνιστές-φουγάρα....
εεε σιγά.. τι τσιγάρο, τι τσιγαράκι! Τους καπνιστές δε θα τους πειράξει η λέξη!!
α! και όχι "φίλε'' woman's speaking
Johnny15
Επιφανές μέλος
δίκιο έχει φίλε. beautiful ... but deadly. Έχει και όπλο στην φώτο οπότε καλύτερα μην την ξανα αποκαλέσεις "φίλε"εεε σιγά.. τι τσιγάρο, τι τσιγαράκι! Τους καπνιστές δε θα τους πειράξει η λέξη!!
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
δίκιο έχει φίλε. beautiful ... but deadly. Έχει και όπλο στην φώτο οπότε καλύτερα μην την ξανα αποκαλέσεις "φίλε"
μα ναι! ροζ όπλο και "φίλε"??! ούτε νταλικέρης-μπαλαρίνα να ήμουν!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
If you are pushing something to it's limits, κάποτε θα χαλάσει, θα σπάσει, θα αποδυναμωθεί. Εξάλλου, αν ο οργανισμός μας δίνει προτεραιότητα στον μεταβολισμό των 3ων τσιγάρων, τότε πολύ απλά αδυνατεί να αντιμετωπίσει άλλους κινδύνους και χειρότερα, ότι υγιεινή ουσία μπαίνει μπαίνει στον οργανισμό μας, βγαίνει αμέσως για αυτόν τον μεταβολισμό που ανέφερες...Actually,μέχρι 3 τσιγάρα την ημέρα,ο οργανισμός τα μεταβολίζει πλήρως,οπότε η ζημιά που κάνεις στον οργανισμό σου είναι μηδενική.Βέβαια κανείς καπνιστής δεν κάνει μόνο τόσα σε μια μέρα,απλώς το αναφέρω για την ιστορία.
Λέω εγώ τώρα, εσύ πας ιατρική άρα ξέρεις καλύτερα.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτόεεε σιγά.. τι τσιγάρο, τι τσιγαράκι! Τους καπνιστές δε θα τους πειράξει η λέξη!!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
If you are pushing something to it's limits, κάποτε θα χαλάσει, θα σπάσει, θα αποδυναμωθεί. Εξάλλου, αν ο οργανισμός μας δίνει προτεραιότητα στον μεταβολισμό των 3ων τσιγάρων, τότε πολύ απλά αδυνατεί να αντιμετωπίσει άλλους κινδύνους και χειρότερα, ότι υγιεινή ουσία μπαίνει μπαίνει στον οργανισμό μας, βγαίνει αμέσως για αυτόν τον μεταβολισμό που ανέφερες...
Λέω εγώ τώρα, εσύ πας ιατρική άρα ξέρεις καλύτερα.
You are pushing shit,αυτό σου λέω.Αν τα τρια τσιγάρα ήταν "pushing to the limit",τότε αυτοί που κάνουν ένα και δύο πακέτα την ημέρα θα πέθαιναν στο εξάμηνο.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Αφού τρία τσιγάρα είναι τίποτα, τότε με τέσσερα ανά μέρα σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι σε 200 χρόνια καπνίσματος; Με πέντε σε 100 χρόνια κοκ ξέρω 'γω;
Maybe.I have no idea on that,matey.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Maybe.I have no idea on that,matey.
Λες και έχει καμία σημασία
Johnny15
Επιφανές μέλος
Με άλλα λόγια πιστεύεις πως το να κάνουμε κακό στον οργανισμό μας επειδή είναι "μικρό" κακό δεν πειράζει?You are pushing shit,αυτό σου λέω.Αν τα τρια τσιγάρα ήταν "pushing to the limit",τότε αυτοί που κάνουν ένα και δύο πακέτα την ημέρα θα πέθαιναν στο εξάμηνο.
glaider
Νεοφερμένος
Καταρχήν να σας γνωστοποιήσω τα πιστεύω μου για το κάπνισμα... Είμαι φανατικός ΑΝΤΙ-Καπνιστής!! Σ'αυτό συντέλεσε βέβαια και η ενασχόληση μου με τον Στίβο σε επίπεδο Πρωταθλητισμού, συγκεκριμένα στην αντοχή, που σημαίνει πως εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να δω και διαφορετικά το κάπνισμα... Με θλίβει ιδιαίτερα όταν βλέπω παιδιά Γυμνασίου-Λύκειου να καπνίζουν και κυρίως όταν βλέπω κορίτσια, είναι κάτι που με απωθεί γενικότερα (δεν θέλω κριτική πάνω σ αυτό)!! Το κυριότερο όμως πρόβλημα, και κάτι που μου προκαλεί και εσωτερική οργή είναι ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά (Καφετέριες-Μπαρ κτλ) με τα κατάλληλα μέτρα, ώστε οι μη καπνίζοντες άνθρωποι να μην "τρώνε" στην μάπα όλο αυτό τον βλαβερό καπνό!! Έγιναν κινήσεις από την Πολιτεία για να περάσει αυτό το μέτρο, αλλά δυστυχώς το σαμποτάρισαν οι επιχειρήσεις με επικαλούμενη αιτιολογία την μείωση του τζίρου τους!! Είναι θέμα κοινωνικής και ατομικής υγείας... Δηλαδή σε μια αξιολογική κλίμακα βάζουμε τα λεφτά πάνω απ την υγεία??? Αν είναι δυνατόν... Σ' αυτή την χώρα δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει κάτι σωστά! Ακόμα και σ' αυτό βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα...
Μετά βγαίνουν οι Εθνικιστές και μας λένε πως όταν οι άλλοι ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα εμείς χτίζαμε Παρθενώνες (τότε), πράγμα με το οποίο συμφωνώ! Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε??? Την στιγμή που οι άλλοι κάνουν Διαστημόπλοια, εμείς φτιάχνουμε ΦΕΤΑ...
Εν πάση περιπτώση πάω να ξεφύγω...
Όταν πρόκειται να κάνουμε κάτι καινούργιο (πχ να αρχίσουμε το κάπνισμα), πρώτα πρέπει να ζυγίζουμε τα Θετικά και τα Αρνητικά... Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιο Θετικό σε αντιδιαστολή με την πληθώρα των αρνητικών!!
Ποτέ δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να εθιστεί σε κάτι τέτοιο που παράλληλα στην τελική μπορεί να μου στοιχίσει και τη ζωή!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.... Ποιος θα έπαιζε έστω και για πλάκα την ζωή του κορώνα γράμματα??? Ποιος θα ήθελε να πεθάνει?? Πιστεύω (ελπίζω τουλάχιστον ) κανείς...
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εθιστεί!! Όταν εθιστείτε στο τσιγάρο σκεφτείτε μόνο το εξής... Η Ελεύθερη σας Βούληση αντικαθίσταται από την θέληση των Μεγάλων Εταιρείων παραγωγής τσιγάρων και γίνεστε υποχείριο των εκάστοτε επιχειρήσεων!! Παράδειγμα: 1) ΕΣΕΙΣ θέλετε να το κόψετε, αλλά δεν μπορείτε... 2) Η Οικονομική σας κατάσταση είναι κακή και είστε εθισμένοι, με αποτέλεσμα σε ενδεχόμενη εκτόξευση των τιμών εσείς πάλι θα αγοράζετε τα τσιγάρα που τόσο ποθείτε παραμελώντας άλλες πιο σημαντικές ανάγκες!! 3) Την στιγμή που εσείς καταστρέφεστε, άλλοι πλουτίζουν...
Το τσιγάρο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εκούσια τάση αυτοκαταστροφής...
Και μετά σου λένε, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΟΝ!!
Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου...
Αποτελούν δικά μου πιστεύω---Όποιος θέλει μπορεί να τα δώσει προσοχή!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
χαχαχαχα τι ζητάς συγνώμη ρε. Εγώ έχω γράψει πολύ πιο μεγάλο...Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου...
Όσο αφορά αυτό που γράφεις, το κάπνισμα έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές επιδράσεις και για αυτό όσοι καπνίζουν δεν βλέπουν ότι καταστρέφουν τον εαυτό τους. Ωστόσο αυτό γίνεται σιγά σιγά. Δεν φαίνεται αμέσως και αυτό λειτουργεί σαν δικαιολογία του ότι δεν παθαίνουν και τίποτα κακό. (Αν και υπάρχουν και άμεσες επιδράσεις!)
Για τα περισσότερα από αυτά που γράφεις συμφωνώ μιας και ήμουν και εγώ κάποτε αθλητής και ασχολήθηκα με πρωταθλητισμό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.