maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Θερμη παρακληση απο μια κατα πολυ μεγαλυτερη σου.Εγω ειμαι κατα του καπνισματος και δεν θα θελω να καπνισω ποτε.
Να μαθεις να μη λες ποτε,ποτε. "ποτε δεν θα κανω εκεινο", "ποτε το αλλο". Εχω σιχαθει με ολη την σημασια της λεξεως οταν ακουω καποιον να λεει "εγω ..ποτε.." και μετα να κανει ακριβως οτι ειχε συμπεριλαβει στο ποτε. Επισης εισαι μικρη, δεν ξερεις τι θα αλλαξει σε λιγα χρονια. Μη λες "ποτε", πες καλυτερα "δεν θα ηθελα καποια στιγμη να κανω αυτο".
Οσο για εμενα, ειμαι παθητικη καπνιστρια πολλα χρονια τωρα. Επισης ειμαι αρκετα εγωιστρια ωστε να εξαρτωμαι απο κατι τοσο μικρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Θερμη παρακληση απο μια κατα πολυ μεγαλυτερη σου.
Να μαθεις να μη λες ποτε,ποτε. "ποτε δεν θα κανω εκεινο", "ποτε το αλλο". Εχω σιχαθει με ολη την σημασια της λεξεως οταν ακουω καποιον να λεει "εγω ..ποτε.." και μετα να κανει ακριβως οτι ειχε συμπεριλαβει στο ποτε. Επισης εισαι μικρη, δεν ξερεις τι θα αλλαξει σε λιγα χρονια. Μη λες "ποτε", πες καλυτερα "δεν θα ηθελα καποια στιγμη να κανω αυτο".
Οσο για εμενα, ειμαι παθητικη καπνιστρια πολλα χρονια τωρα. Επισης ειμαι αρκετα εγωιστρια ωστε να εξαρτωμαι απο κατι τοσο μικρο.
ακου και τη γιαγιακα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγγονα μου εισαι συ και σε εχω διδαξει πολλα παθηματα της ζωης μου, τυχερη!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Παιδιά εγώ δεν καπνίζω αλλά σκέφτομαι να το αρχίσω. Είμαι 18 τι προτείνετε και γιατί;
Καλως ηρθες
Μην γραφεις με κεφαλαια,απαγορευεται απο τους κανονες
Γιατι θες να το ξεκινησεις?Πιστεψε με απο τα προβληματα να σε γλιτωσει δεν μπορει,εκει θα ειναι και θα περιμενουν.
Dias
Επιφανές μέλος
Παιδιά εγώ δεν καπνίζω αλλά σκέφτομαι να το αρχίσω. Είμαι 18 τι προτείνετε και γιατί;
Αν είναι να το αρχίσεις, καλύτερα ξεκίνα από...
nPb
Επιφανές μέλος
έτσι όπως το ρωτάς, δείχνεις ότι απλά θέλεις να καπνίσεις για να είσαι "in" ή ότι επειδή έγινες 18 επιβάλλεται να καπνίσεις, να κάνεις σεξ, να πάρεις ναρκωτικά,...κτλ και ότι διαφορετικά θα είσαι κοινωνικά απορριπτέα
νομίζω ότι στην ζωή μας (πρέπει να) είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας με ότι συνεπάγεται αυτό μετά
γιατί απλούστατα οι επιλογές που κάνουμε πάντα, ορίζονται με βάση τα κριτήρια που θέτουμε εμείς προσωπικά, την ωριμότητα ή τις εμπειρίες που έχουμε, τα βιώματα ή την παιδεία που έχουμε...κτλ
Πάρε μου μια πίπα - Τάσος Μπουγάς
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Είναι προσωπική σου υπόθεση,και σεβαστή.Πάντως αν στα 30κάτι θέλεις μαύρους από την πίσσα πνεύμονες,κίτρινα δόντια,πρόσωπο πιο ζαρωμένο από ό,τι θα είχες,αυξημένες πιθανότητες για έμφαγμα,ανικανότητα στο να τρέξεις ή να εκτελέσεις άλλες ασκήσεις για πάνω από ένα λεπτό,επηρεασμένη απόδοση στο σεξ,αυξημένο ποσοστό για καρκίνους,δίνοντας λεφτά που αν τα κράταγες θα αγόραζες μόνη σου αυτοκίνητο,ξεκίνα το κάπνισμα.Οι φίλοι σου θα σε θεωρούν πολύ cool και το κράτος εν μέσω κρίσης ψάχνει άτομα να πληρώσουν τους δασμούς του καπνού,δε θα σε αποθαρρύνει κανείς
ΥΓ:Ένας χημικός μου μου είχε πει κάποτε.Τα έχω όλα στη ζωή μου.Λεφτά,δουλειά καλή σχετικά,οικογένεια.Για το μοναδικό που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος το βράδυ είναι αν θα ξυπνήσω το πρωί.
Το ξέρω,βρικολακιάζω μερικούς.Κανείς όμως δε μας στερεί το δικαίωμα να λέμε τα αυτονόητα.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Συγγνώμη, θα φανώ κακιά πάλι, αλλά τι πάει να πει είσαι 18;;
Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή, για τσιγάρο μιλάμε, όχι για φούστες. :O
Δε μας λες καλύτερα ΕΣΥ γιατί θες να το αρχίσεις; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή επειδή βαριέσαι;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Όπως λέμε, σήμερα λέω να πάω για καφέ, έτσι πάει και το " σήμερα λέω να αρχίσω το κάπνισμα" ε;
καλύτερα σκέψου το μια δεύτερη φορά, γιατί τώρα έχεις την επιλογή να μην το αρχίσεις, μετά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να μην το συνεχίσεις
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ναι να το αρχίσεις, θα έχεις πολύ στυλάτους πνεύμονες σε λίγα χρόνια.Το τσιγάρο σε μια γυναίκα δίνει στυλ και δείχνει δυναμικότητα! Τι λέτε; Να το αρχίσω; Με ενδιαφέρει η γνώμη σας ό,τι προτείνετε τεκμηριώνετε please!
Dias
Επιφανές μέλος
Και αυτή έτσι έλεγε...Το τσιγάρο σε μια γυναίκα δίνει στυλ και δείχνει δυναμικότητα!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Το τσιγάρο σε μια γυναίκα δίνει στυλ και δείχνει δυναμικότητα! Τι λέτε; Να το αρχίσω; Με ενδιαφέρει η γνώμη σας ό,τι προτείνετε τεκμηριώνετε please!
Δίνει δυναμικότητα?
Yeah,καμιά εταιρία δε λέει στον έφηβο πως κάποτε οι άλλοι θα πηδάνε κι αυτός θα είναι τζούφιος σε σχέση με εκείνους
Από το υπουργείο υγείας είσαι?
Σε ενοχλεί η αλήθεια?
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έχεις τόσο μεγάλη περιέργια δοκίμασε,δές τι σου προσφέρει,αν σε ικανοποιεί και πράξε ανάλογα.Και μην με ρωτάτε σε τι σε ικανοποιεί ένα τσιγάρο,ψάξτε το τόπικ,τα έχουμε ξαναπεί αυταΤο τσιγάρο σε μια γυναίκα δίνει στυλ και δείχνει δυναμικότητα! Τι λέτε; Να το αρχίσω; Με ενδιαφέρει η γνώμη σας ό,τι προτείνετε τεκμηριώνετε please!
p.s.:Δεν σε παρακινώ να καπνίσεις με αυτό το πόστ....
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
υπαρχει κανεις που μου προτεινει να το αρχισω;
Άρχισε το
nPb
Επιφανές μέλος
μόνο που το άλλο είναι υγιεινό
ο chemwizard που μου λεει αρχισε το. γιατι; εσυ τι πιστευεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.