Crookshanks
Διάσημο μέλος
Πριν απο λιγο ειχε ενα παρτυ σε μια καφετερια ,που υποτιθεται πως εχει απαγορευτει το καπνισμα , πολλοι καπνιζαν και οχι προς ικανοποιηση των μη-καπνιζοντων , μαλιστα ηταν τοσο δυσαρεστημενοι που δεν μπορεσα να αντισταθω να τους δω χειροτερα με το να αναψω ενα τσιγαρο (ειχα να καπνισω και χρονια )
Ωραία. Θα κάτσω λοιπόν κι εγώ να χέσω μέσα σε ένα εστιατόριο, να δω αν δυσαρεστηθούν οι άλλοι. Και θα έχω φροντίσει να έχω φάει κρεμμύδια και γίγαντες πιο πριν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν απο λιγο ειχε ενα παρτυ σε μια καφετερια ,που υποτιθεται πως εχει απαγορευτει το καπνισμα , πολλοι καπνιζαν και οχι προς ικανοποιηση των μη-καπνιζοντων , μαλιστα ηταν τοσο δυσαρεστημενοι που δεν μπορεσα να αντισταθω να τους δω χειροτερα με το να αναψω ενα τσιγαρο (ειχα να καπνισω και χρονια )
Μόνο κομπλεξισμό, μπορεί να υποκρύπτει αυτή σου η επιθυμία. Είναι τουλάχιστον θλιβερό να χαίρεσαι με τη δυσφορία των άλλων, η όποια μπορεί μάλιστα να είναι αποτέλεσμα προβλημάτων υγείας.
Αλέξανδρε πέφτω από τα σύννεφα. Πρώτον, αντιγράφεις τον Anarki () και δεύτερον φέρνεις και ένα ατυχές παράδειγμα.Ωραία. Θα κάτσω λοιπόν κι εγώ να χέσω μέσα σε ένα εστιατόριο, να δω αν δυσαρεστηθούν οι άλλοι. Και θα έχω φροντίσει να έχω φάει κρεμμύδια και γίγαντες πιο πριν.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Μπορείς να το κάνεις αυτό. Υπάρχουν τουαλέτες.
Στο τραπέζι πάνω. Στο πιάτο, θα προσέξω να μη λερώσω τα τραπεζομάντηλα.
Βασιλική, άλλο το χέσιμο, και άλλο η κλανιά. Πήρα, βέβαια, έμπνευση. Επίσης, γιατί ατυχές;
Alessandra
Διάσημο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί υπάρχουν τουαλέτες και γιατί δε θεσπίστηκε ξαφνικά νόμος που απαγόρευσε την αφόδευση (κρατώ ακόμα τους τύπους :p) στο πιάτο σου. Εν ολίγοις γιατί ξέρεις ήδη από τους γονείς σου, από το σχολείο σου, πως ικανοποιείς τη βιολογική σου ανάγκη σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο χώρο.Βασιλική, άλλο το χέσιμο, και άλλο η κλανιά. Πήρα, βέβαια, έμπνευση. Επίσης, γιατί ατυχές;
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία. Θα κάτσω λοιπόν κι εγώ να χέσω μέσα σε ένα εστιατόριο, να δω αν δυσαρεστηθούν οι άλλοι. Και θα έχω φροντίσει να έχω φάει κρεμμύδια και γίγαντες πιο πριν.
Και καθώς θα περνά ο Λούζερ απ' έξω, θα δει πόσο δυσαρεστημένοι είναι οι άλλοι, και θα μπει στο πειρασμό να σου κάνει παρέα.
Ίου.
ΕΦΗ-ΜΑΡΙΑ
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Έχετε απόλυτο δίκιο σε όλα: Το τσιγάρο βλάπτει, δεν είστε υποχρεωμένοι να ανέχεστε τον καπνό των άλλων, το παθητικό κάπνισμα είναι κακό, οι καπνιστές πρέπει να σέβονται τους μη καπνιστές κλπ κλπ κλπ.
Όμως, κάνετε λίγο κράτει. Μη λέτε μεγάλα λόγια όπως: εγώ δεν θα καπνίσω ποτέ, αυτός που καπνίζει να το κόψει, οι καπνιστές να τιμωρούνται κλπ κλπ κλπ.
Έχει ο καιρός γυρίσματα που λένε. Ίσως και σεις σε λίγο καιρό να αλλάξετε και να αρχίσετε το τσιγάρο. Τότε θα μείνουν τα μεγάλα λόγια σας και θα σας τη λένε και οι καπνίζοντες και οι μη καπνίζοντες.
Γιαυτό: πιο κουλ πλιιιιίζ!!!!
Υ.Γ. Εγώ δεν είμαι καπνιστής. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω καπνίσει 10 τσιγάρα. Η σκέψη μου είναι να μην γίνω καπνιστής. ΔΕν λέω όμως μεγάλα λόγια γιατί: ποτέ δεν ξέρεις...
fockos
Επιφανές μέλος
ακτινογραφία από υγιή πνεύμονα (non smoker)
aκτινογραφία από συστηματικο΄καπνιστή (ίδια εικόνα έχει και ο καρκίνος του πνεύμονα)
το πάνω είναι πνευμόνι από άνδρα 46 ετών που δεν έχει καπνίσει ποτέ του
το κάτω είναι από συστηματικό καπνιστή 10 ετών.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν καπνιζω γτ δε βρισκω κατι σε αυτο,και δεν θελω να εξαρτωμαι απο τετοιες λαλακιες
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Εσένα τι σε νοιάζει?ας καπνίζουν αμα γουστάρουν.Μήπως θα σου ζητήσουν και τον λόγο?ΠΩ ρε οταν βλεπω κατι 15χρονα στις καφετεριες και βγαζουν τον craven και στριβουν τσιγαρα μ ρχετε να τα αρχησω στις φαπες!!!! Μαγκια και καλα και τα μυαλα στα καγκελα...
δεν καπνιζω γτ δε βρισκω κατι σε αυτο,και δεν θελω να εξαρτωμαι απο τετοιες λαλακιες
Anthony
Δραστήριο μέλος
ΠΩ ρε οταν βλεπω κατι 15χρονα στις καφετεριες και βγαζουν τον craven και στριβουν τσιγαρα μ ρχετε να τα αρχησω στις φαπες!!!! Μαγκια και καλα και τα μυαλα στα καγκελα...
εγω κλωτσια στην καρωτιδα θελω να τους ριξω..........
Zed
Διάσημο μέλος
Και σχολίαζαν δύο άτομα από κάτω (τα οποία καπνίζουν):
«Ακούς Τάδε? Το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει... Τστστσ...»
Για λύπηση είναι με τέτοια καμμένα μυαλά, όχι για ξύλο.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσένα τι σε νοιάζει?ας καπνίζουν αμα γουστάρουν.Μήπως θα σου ζητήσουν και τον λόγο?
Τον νοιάζει πρώτα απ' όλα γιατί καπνίζει κι αυτός μαζί τους.
Πλέον δεν θα μπορούν να καπνίζουν άμα γουστάρουν, αν και αυτό είναι θέμα κυρίως του καταστηματάρχη.
Anyway, νομίζω πως αυτό που θέλει να πει είναι ότι τον ενοχλεί το θέαμα του 'είμαι μάγκας γιατί καπνίζω' ή 'κοιτάξτε εσείς οι γύρω μου, καπνίζω και άρα μεγάλωσα'.
Είναι άσχημο να βλέπεις παιδιά να το παίζουν 'κάποιοι' και να καπνίζουν (ή να κάνουν οποιαδήποτε βλακεία) για να ικανοποιήσουν το εγώ τους μέσω του 'θαυμασμού'/'αποδοχής από την παρέα'....
Και μιλάμε πάντα για άτομα για τα οποία το τσιγάρο κυρίως δεν αποτελεί απόλαυση, αλλά μέσω της παραπάνω κατάστασης καταντάει συνήθεια και έπειτα ανάγκη...
Και γενικά είναι πολύ τραγικά όλα αυτά τα σημάδια/λιθαράκια που συντελούν στη διαμόρφωση μιας 'δήθεν' κοινωνίας...
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε φιλε νταξει δλδ εσενα σ ρεσει μικρα παιδια να καπνιζουν??? ειμαι και ψυχοπονιαρης βεβαια εγωΕσένα τι σε νοιάζει?ας καπνίζουν αμα γουστάρουν.Μήπως θα σου ζητήσουν και τον λόγο?
-----------------------------------------
Σωστος +1Τον νοιάζει πρώτα απ' όλα γιατί καπνίζει κι αυτός μαζί τους.
Πλέον δεν θα μπορούν να καπνίζουν άμα γουστάρουν, αν και αυτό είναι θέμα κυρίως του καταστηματάρχη.
Anyway, νομίζω πως αυτό που θέλει να πει είναι ότι τον ενοχλεί το θέαμα του 'είμαι μάγκας γιατί καπνίζω' ή 'κοιτάξτε εσείς οι γύρω μου, καπνίζω και άρα μεγάλωσα'.
Είναι άσχημο να βλέπεις παιδιά να το παίζουν 'κάποιοι' και να καπνίζουν (ή να κάνουν οποιαδήποτε βλακεία) για να ικανοποιήσουν το εγώ τους μέσω του 'θαυμασμού'/'αποδοχής από την παρέα'....
Και μιλάμε πάντα για άτομα για τα οποία το τσιγάρο κυρίως δεν αποτελεί απόλαυση, αλλά μέσω της παραπάνω κατάστασης καταντάει συνήθεια και έπειτα ανάγκη...
Και γενικά είναι πολύ τραγικά όλα αυτά τα σημάδια/λιθαράκια που συντελούν στη διαμόρφωση μιας 'δήθεν' κοινωνίας...
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Τον νοιάζει πρώτα απ' όλα γιατί καπνίζει κι αυτός μαζί τους.
Σ αυτό που λές για την μαγκιά συμφωνώ.Αλλά αν τον ενοχλεί ο καπνός σε καφετέριες κλπ ας πάει σε αυτές των μη καπνιζόντων...
Zed
Διάσημο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Σ αυτό που λές για την μαγκιά συμφωνώ.Αλλά αν τον ενοχλεί ο καπνός σε καφετέριες κλπ ας πάει σε αυτές των μη καπνιζόντων...
Δεν υπάρχουν μη καπνιζόντων, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ.
Πέστα ρε Ζεντ.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη οπως πολυ ευστοχα το εθεσε η βασιλικη εχω κομπλεξισμο (που δεν ξερει τι σημαινει ,αλλα δεν της το λεω για μην μας θυμωσει :who: ) και συνεπως καπνιζω για να λαμβανω την αποδοχη των αλλων φτανουνε στο συμπερασμα πως ειμαι ενα ατομο που ακολουθει το πληθος , γι'αυτο δεν γελαω και με το δικο σου αστειο ,διοτι σε κανεναν δεν αρεσεΚαι καθώς θα περνά ο Λούζερ απ' έξω, θα δει πόσο δυσαρεστημένοι είναι οι άλλοι, και θα μπει στο πειρασμό να σου κάνει παρέα.
Ίου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.