Sadie Moody
Νεοφερμένος
εκαί είχα πάει για ποδήλατο και ήμουν κουρασμένη οπότε έπρεπε να κάτσω κάπου και ήταν το μόνο μέρος.
ΥΣ:δεν διαφωνώ όλοι πρέπει να διασκεδάζουν αλλά σε άλλες χώρες που έχω πάει γιατί δεν έιχα πρόβλημα???για πες μου?
Υπάρχει πρόβλημα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν έξω το χειμώνα για να κάνουν ένα τσιγάρο επειδή απαγορεύεται μέσα νομίζεις πως περνούν καλά; Εσύ μπορεί να έχεις the time of your life, αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι και τους αξίζει να διασκεδάσουν όπως θέλουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
οχί απλώς σέβονται τους άλους κάτι που εδώ δεν συμβαίνει!!!!:nono::nono:Υπάρχει πρόβλημα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν έξω το χειμώνα για να κάνουν ένα τσιγάρο επειδή απαγορεύεται μέσα νομίζεις πως περνούν καλά; Εσύ μπορεί να έχεις the time of your life, αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι και τους αξίζει να διασκεδάσουν όπως θέλουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει πρόβλημα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν έξω το χειμώνα για να κάνουν ένα τσιγάρο επειδή απαγορεύεται μέσα νομίζεις πως περνούν καλά; Εσύ μπορεί να έχεις the time of your life, αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι και τους αξίζει να διασκεδάσουν όπως θέλουν.
Να κοψουν το κωλο τους αυτοι οι ανθρωποι
Λοιπον σοβαρα τωρα, τι αλλες επιλογες εχουν; Αν τους ενοχλει το κρυο ετσι μας ενοχλει και εμας ο καπνος. Ας το κοψουν. Οπως και να το δουμε το θεμα εχουν δικιο οι αντικαπνιστες. Αρκετα ανεχτηκαμε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
fostiras13
Νεοφερμένος
Sadie Moody
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Kαι μετά μιλάμε για τον Χίτλερ. Νεοναζί βλέπω να γίνονται οι φανατικοί αντικαπνιστές.
Τα μπαράκια και τα κλαμπάκια ήταν που γίνονταν (και γίνονται -;-) θάλαμοι αερίων από τον καπνό.
Όπως δεν είναι όλοι οι καπνιστές των άκρων, έτσι δεν είναι και όλοι οι αντικαπνιστές των άκρων.
Zod
Δραστήριο μέλος
Kαι μετά μιλάμε για τον Χίτλερ. Νεοναζί βλέπω να γίνονται οι φανατικοί αντικαπνιστές.
Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα που το πας:
Θα κινδυνέψει η δικιά μου υγεία γιατί ο άλλος γουστάρει να καταστρέψει τη δικιά του; Το ότι τους αξίζει να διασκεδάσουν δεν αντιλέγω αλλά όχι βλάπτοντας τον άλλο που είναι δίπλα τους. Αυτό είναι αδικία.
Εγώ δηλαδή θέλω να παίξω kick-boxing για να εκτονωθώ, θα πάω δηλαδή στο κλαμπάκι και θα αρχίσω να δέρνω κόσμο;
Στο κάτω κάτω η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Άρα εννοείται πως οι αντικαπνιστές έχουν δίκιο. Και επίσης βγήκε και ο νόμος, ο οποίος εφαρμόζεται ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και στο εξωτερικό.
Συμπέρασμα, οι αντικαπνιστές έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίκιο στο όλο θέμα. Και με τους αντικαπνιστές εννοώ αυτούς που θέλουν να προστατεύσουν την υγεία τους. Αν τον άλλον δεν τον ενοχλεί ο καπνός, ας πάει κοντά στους καπνιστές, δικό του πρόβλημα.
-----------------------------------------
Όπως δεν είναι όλοι οι καπνιστές των άκρων, έτσι δεν είναι και όλοι οι αντικαπνιστές των άκρων.
Ακριβώς έτσι είναι. Δεν θα σε ενοχλήσει αν είσαι σε μιά καφετέρια και έρθει ένας στο δίπλα τραπέζι και ανάψει τσιγάρο. Θα σε ενοχλήσει αν κάθε λίγο ΠΑΦ ΠΟΥΦ κάνει το μέρος καμινάδα. Ίσως φαίνομαι και ρατσιστής αλλά εγώ έχω ζητήσει άπειρες φορές ευγενικότατα να σβήσουν το τσιγάρο σε μαγαζιά, και το 70% μου απαντάει πάντα υβριστικά.
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Εγώ από την ίδια μου τη μάνα δοκίμασα και όπως ήταν φυσικό το σιχάθηκα ακόμα περισσότερο.
Μια κοπελίτσα στο χωριό μου ή οποία είναι 13 χρονών (΄12,5 για την ακρίβεια) κάπνιζε και ήρθε μπροστά μου για να το παίξει μάγκας. Φύσαγε τον καπνό και τίναζε τη στάχτη επιδεικτικά. Και της λέω "Σου αρέσει αυτό που κάνεις, το απολαμβάνεις ε;" Και μου απαντάει "Φυσικά". "Καλα'', της λέω.
Α, καλά", αποκρίνεται "Δεν είσαι μέσα στα πράγματα".
Ε, δεν άντεξα, την έστειλα στο διάολο!
Η πλάκα είναι πως αυτή δεν μου μίλαγε καθόλου την προηγούμενη μέρα και τότε ήρθε για να μου δείξει πως καπνίζει.
Κι εγώ αναρωτιέμαι: Μήπως τελικά είμαι άνώμαλη; Τα περισσότερα που λέει και κάνει η νεολαία τη σήμερον ημέρα τα βρίσκω τελείως παράλογα και ανούσια.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ακριβώς έτσι είναι. Δεν θα σε ενοχλήσει αν είσαι σε μιά καφετέρια και έρθει ένας στο δίπλα τραπέζι και ανάψει τσιγάρο. Θα σε ενοχλήσει αν κάθε λίγο ΠΑΦ ΠΟΥΦ κάνει το μέρος καμινάδα. Ίσως φαίνομαι και ρατσιστής αλλά εγώ έχω ζητήσει άπειρες φορές ευγενικότατα να σβήσουν το τσιγάρο σε μαγαζιά, και το 70% μου απαντάει πάντα υβριστικά.
Aμ, μπορεί να ενοχλήσει και το πρώτο.
κήρυγμα :xixi:
Εγώ από την ίδια μου τη μάνα δοκίμασα και όπως ήταν φυσικό το σιχάθηκα ακόμα περισσότερο.
Μια κοπελίτσα στο χωριό μου ή οποία είναι 13 χρονών (΄12,5 για την ακρίβεια) κάπνιζε και ήρθε μπροστά μου για να το παίξει μάγκας. Φύσαγε τον καπνό και τίναζε τη στάχτη επιδεικτικά. Και της λέω "Σου αρέσει αυτό που κάνεις, το απολαμβάνεις ε;" Και μου απαντάει "Φυσικά". "Καλα'', της λέω.
Α, καλά", αποκρίνεται "Δεν είσαι μέσα στα πράγματα".
Ε, δεν άντεξα, την έστειλα στο διάολο!
Η πλάκα είναι πως αυτή δεν μου μίλαγε καθόλου την προηγούμενη μέρα και τότε ήρθε για να μου δείξει πως καπνίζει.
Κι εγώ αναρωτιέμαι: Μήπως τελικά είμαι άνώμαλη; Τα περισσότερα που λέει και κάνει η νεολαία τη σήμερον ημέρα τα βρίσκω τελείως παράλογα και ανούσια.
Όχι, δεν είσαι. Ο όρος "ομαλός" και "ανώμαλος", δηλ. φυσιολογικός και "μη φυσιολογικός" υπάρχει πάντα σε συνάρτηση με το τι κάνουν οι άλλοι, αν οι άλλοι γίνουν ανθρωποφάγοι και εμείς όχι, σημαίνει ότι είναι κάτι το αφύσικο; Κι αν είναι, ας είναι, εμείς έτσι γουστάρουμε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
παρτο χαμπαρι και εσυ νεολαια εισαι ,,,,..
οσο για την κοπελιτσα
ΜΠΑ
αυτο δεν ειναι μαγκια μαλλον
υ.σ.: Δεν είπα ότι δεν είμαι νεολαία.
Aμ, μπορεί να ενοχλήσει και το πρώτο.
Όχι, δεν είσαι. Ο όρος "ομαλός" και "ανώμαλος", δηλ. φυσιολογικός και "μη φυσιολογικός" υπάρχει πάντα σε συνάρτηση με το τι κάνουν οι άλλοι, αν οι άλλοι γίνουν ανθρωποφάγοι και εμείς όχι, σημαίνει ότι είναι κάτι το αφύσικο; Κι αν είναι, ας είναι, εμείς έτσι γουστάρουμε.
Ανωμαλία ftw!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
παλια δεν ειχαν να φανε τσιγαρο θα αναβαν
oLgA 19956
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΕΑ
παλια δεν ειχαν να φανε τσιγαρο θα αναβαν
Ωστόσο, βλέπεις ανθρώπους να βγαίνουν στην τηλεόραση (πριν από ένα-δύο-τρία χρόνια, τώρα δεν ξέρω) και να λένε "Δεν έχουμε λεφτά ούτε τσιγάρα να πάρουμε!". Και όντως, βλέπεις, αυτό συνάδει με το ότι είμαστε ο δεύτερος πιο σπάταλος λαός στην Ευρώπη, πράγμα που άλλωστε βγήκε στη δημοσιότητα τελευταία.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι vampi, δεν είσαι ανώμαλη, αν τους αρέσει να καταστρέφονται, ας καταστρέφονται καπνίζοντας...
Πάντως έχω μείνει έκπληκτη με το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να είναι "στη μόδα". Τις προάλλες, μιλούσα με την παρέα μου για το θέμα αυτό και είπε μια κοπέλα, "Εάν είμαστε μεγάλη παρέα και γίνεται χαβαλές, θα δοκιμάσω, γιατί όχι?"
Απορώ πώς συνέδεσε το χαβαλέ με το κάπνισμα.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα που το πας:
Θα κινδυνέψει η δικιά μου υγεία γιατί ο άλλος γουστάρει να καταστρέψει τη δικιά του; Το ότι τους αξίζει να διασκεδάσουν δεν αντιλέγω αλλά όχι βλάπτοντας τον άλλο που είναι δίπλα τους. Αυτό είναι αδικία.
Εγώ δηλαδή θέλω να παίξω kick-boxing για να εκτονωθώ, θα πάω δηλαδή στο κλαμπάκι και θα αρχίσω να δέρνω κόσμο;
Στο κάτω κάτω η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Άρα εννοείται πως οι αντικαπνιστές έχουν δίκιο. Και επίσης βγήκε και ο νόμος, ο οποίος εφαρμόζεται ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και στο εξωτερικό.
Συμπέρασμα, οι αντικαπνιστές έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίκιο στο όλο θέμα. Και με τους αντικαπνιστές εννοώ αυτούς που θέλουν να προστατεύσουν την υγεία τους. Αν τον άλλον δεν τον ενοχλεί ο καπνός, ας πάει κοντά στους καπνιστές, δικό του πρόβλημα.
Και γιαυτό σε πολιτισμένες χώρες όπως Αγγλία βλέπουμε τριτοκοσμικές καταστασεις τύπου ναναι χιλιάδες κόσμος στα παγκάκια με μπίρες και τσιγάρα παρά μέσα στα μαγαζιά...Αιντε μάθετε λιγο και μετά μιλάτε......
Και γιαυτό σε πολιτισμένες χώρες όπως Αγγλία βλέπουμε τριτοκοσμικές καταστασεις τύπου ναναι ένα σωρό κόσμος στα παγκάκια με μπίρες και τσιγάρα παρά μέσα στα μαγαζιά...Αιντε μάθετε λιγο και μετά μιλάτε......Γιαυτό είμαι υπέρ του να γίνει διαχωρισμός και στα μεγάλα μαγαζιά εκτός απτα μικρά που έγινε ήδη σε καπνιστών ή μη καπνιστών ώστε να σταματήσει τελείως αυτή η γκρίνια. Όσο για κποιους προηγούμενους ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΚΑΦΕ ΔΕ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ.Σε λίγο θα λέτε και για τα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ που ήδη απαγορεύονταν...Έλεος δηλαδή.Καποιοι εδώ μεσα δεν την παλεύουν καθόλου.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Και γιαυτό σε πολιτισμένες χώρες όπως Αγγλία βλέπουμε τριτοκοσμικές καταστασεις τύπου ναναι ένα σωρό κόσμος στα παγκάκια με μπίρες και τσιγάρα παρά μέσα στα μαγαζιά...Αιντε μάθετε λιγο και μετά μιλάτε......Γιαυτό είμαι υπέρ του να γίνει διαχωρισμός και στα μεγάλα μαγαζιά εκτός απτα μικρά που έγινε ήδη σε καπνιστών ή μη καπνιστών ώστε να σταματήσει τελείως αυτή η γκρίνια. Όσο για κποιους προηγούμενους ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΚΑΦΕ ΔΕ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ.Σε λίγο θα λέτε και για τα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ που ήδη απαγορεύονταν...Έλεος δηλαδή.Καποιοι εδώ μεσα δεν την παλεύουν καθόλου.
Nα υποθέσω ότι δεν ξαναπήγες starbucks μετά το Πάσχα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.