dscls
Νεοφερμένος
Πέρα απο αυτά που λέτε το έχω μειώσει πλέον το κάπνισμα πολύ εως αρκετά...απο 1 πακέτο που κάπνιζα την μέρα έχω πέσει στα 2-3 τσιγάρα την μέρα εδω και 3 μέρες!!!!!!!
Εγώ κάνω 1-2 ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την ημέρα και όχι κάθε μέρα... Έτσι για τη γεύση κάθε τόσο... Η καλύτερη δουλειά! :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=PoJR-RiitN8[/ame]
-----------------------------------------
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=b84PiSjhpp4&feature=related[/ame] και ευτυχως δεν ειναι απο 1/1/2010,αλλα απο1/7/09...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Με εκνευρίζουν τα άτομα που είναι τόσο απόλυτα....οκ βρε παιδί μου να έχεις μια τέτοια άποψη όμως να έχεις δοκιμάσει ώστε να είναι εμπεριστατομένη. Ξέρω οτι το κάπνισμα βλάπτει...ας το αρνηθείς όμως πρώτα να ξέρεις τι είναι. Αυτή την άποψη έχω για όλα τα πράγματα. Έτσι μου έλεγε και η κολλητή μου, οτι το σιχαίνετε και οτι ποτέ δεν το έχει δοκιμάσει και τώρα είναι καπνίστρια. Απλά αναθεώρησε την άποψη της.
Νομίζω ότι δεν είναι ανάγκη να δοκιμάσεις το τσιγάρο για να πεις ότι δε σου αρέσει. Η μυρωδιά του είναι αρκετή.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Dmzk
Δραστήριο μέλος
Να σε ρωτησω Γιατι να μπω στον πειρασμο να δοκιμασω κατι απο το οποιο δεν θα κερδισω απολυτως τιποτα;Αν με βοηθουσε σε κατι γιατι οχι; Αλλα αφου δεν κανει τιποτα.Με εκνευρίζουν τα άτομα που είναι τόσο απόλυτα....οκ βρε παιδί μου να έχεις μια τέτοια άποψη όμως να έχεις δοκιμάσει ώστε να είναι εμπεριστατομένη. Ξέρω οτι το κάπνισμα βλάπτει...ας το αρνηθείς όμως πρώτα να ξέρεις τι είναι. Αυτή την άποψη έχω για όλα τα πράγματα. Έτσι μου έλεγε και η κολλητή μου, οτι το σιχαίνετε και οτι ποτέ δεν το έχει δοκιμάσει και τώρα είναι καπνίστρια. Απλά αναθεώρησε την άποψη της.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sadie Moody
Νεοφερμένος
Κι εγώ καπνίζω. Και δεν με βλέπω να το κόβω any time soon -.-
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι δεν είναι ανάγκη να δοκιμάσεις το τσιγάρο για να πεις ότι δε σου αρέσει. Η μυρωδιά του είναι αρκετή.
και εγώ που κάνω κανένα που και που ο καπνός με ενοχλεί...ακόμα και την κολλητή μου που είναι καπνίστρια
Να σε ρωτησω Γιατι να μπω στον πειρασμο να δοκιμασω κατι απο το οποιο δεν θα κερδισω απολυτως τιποτα;Αν με βοηθουσε σε κατι γιατι οχι; Αλλα αφου δεν κανει τιποτα.
Στον πειρασμό? άρα φοβάσαι μήπως σου αρέσει..απλά μην είσαι απόλυτος αυτό εννοούσα με την εμπεριστατωμένη άποψη..
Dmzk
Δραστήριο μέλος
Με τον ιδιο τροπο γιατι να μην κοψω το χερι μου ; Γιατι να μην παω με καποιον που εχει AIDS να δω πως νιωθει ; Σε αυτες τις περιπτωσεις επικρατει η λογικη και το πως μπορεις να βοηθησεις τον ευατο και το περιβαλλον σου αλλιως παρασυρεσαι στο γκρεμο μαζι τους.Αλλα οπως και να το κανουμε δεν γενικευω τιποτα ο καθενας εχει τις αποψεις του.και εγώ που κάνω κανένα που και που ο καπνός με ενοχλεί...ακόμα και την κολλητή μου που είναι καπνίστρια
Στον πειρασμό? άρα φοβάσαι μήπως σου αρέσει..απλά μην είσαι απόλυτος αυτό εννοούσα με την εμπεριστατωμένη άποψη..
Jfire
Δραστήριο μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
και εγώ που κάνω κανένα που και που ο καπνός με ενοχλεί...ακόμα και την κολλητή μου που είναι καπνίστρια)
Ακόμη κι έτσι, δε θέλω να γίνομαι ενόχληση για τους άλλους.
Και δεν καταλαβαίνω πώς θα είναι δυνατόν να μου αρέσει. Αυτό θα γίνει μόνον μετά τον εθισμό μου στη νικοτίνη. Θέμα συνήθειας είναι. Οπότε προτιμώ από την αρχή να απέχω από τα τσιγάρα όπως ο διάβολος από το λιβάνι. Ίσως θεωρούμαι κάπως ιδιότροπος ή και εκκεντρικός για αυτή μου τη στάση.
Εγώ τον καπνό δεν τον αντέχω και δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κατανοητό. Πρέπει να σεβόμαστε και αυτούς που δεν καπνίζουν. Και αν λάβουμε υπόψιν ότι υπάρχουν και παιδιά...δεν μπορείς να τους επιβάλλεις το παθητικό κάπνισμα.
Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, εκτός από τα παιδιά, που υποχρεώνονται να μυρίζουν αυτή τη μπόχα.
Επιτρέπεται να είναι καθηγητής μέσα στην τάξη και να βρωμάνε τα ρούχα του τσιγαρίλα, με αποτέλεσμα να κρούβεσαι με το που περνά από μπροστά σου;
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Προτιμώ να είμαι θύμα παρά θύτης.Αλλά μονάχα αυτές οι δύο επιλογές υπάρχουν;
A propos
Διάσημο μέλος
Επιλογές μπορεί να υπάρχουν και άλλες αρκεί να προτείνονται.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Αυτό όμως δεν μπορούν να το καταλάβουν οι θύτες σίγουρα!
Επιλογές μπορεί να υπάρχουν και άλλες αρκεί να προτείνονται.
Κοίτα το καταλαβαίνουν αλλά προφανώς το τσιγάρο τους έχει πάρει τα μυαλά.Πού αποθέματα λογικής σκέψηςΌχι ότι συμπεριφέρονται όλοι έτσι,αλλά η πλειοψηφία(γενίκευση,ίσως εύστοχη,μα διόλου αποδεδειγμένη,παρά μόνο εμπειρικά,που πιθανώς θα ταν καλύτερο να την αποφύγουμε)τέτοια εικόνα αποδίδει.
[off]Το απόφθεγμα γενικότερα μου αρέσει...Γούστα είναι αυτά...[off]
Sadie Moody
Νεοφερμένος
ετσι...να υποστηριζουμε και τα δικαιωματα του θυματος, οχι μονο του θυτη.
Οι καπνιστές είναι και αυτοί άνθρωποι. Το γεγονός ότι διαθέτουν μία κακή συνήθεια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιθωριοποιηθούν ή να υποστούν κοινωνική κατακραυγή και ακραίους χαρακτηρισμούς σαν αυτόν του "θύτη" γι' αυτό. Θεωρώ ότι η νέα νομοθεσία είναι άδικη ως προς αυτό - ναι μεν εξασφαλίζει την προστασία της υγείας των μη καπνιστών, αλλά παράλληλα υποχρεώνει τους καπνιστές να μην μπορούν να απολαύσουν την έξοδό τους. Τώρα βέβαια, κάποιος θα μου πει "αυτό που μετράει περισσότερο είναι η υγεία και όχι η καλοπέραση". Συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει το ένα να αναιρεί το άλλο. Τα δικαιώματα του ενός ξεκινούν εκεί που τελειώνουν του άλλου.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Και οι μη καπνιστές χαρακτηρίζονται "ξενέρωτοι" ή "αντικοινωνικοί", όταν αποφεύγουν χώρους με τσιγάρο.
Οι καπνιστές είναι θύτες χωρίς να το συνειδητοποιούν. Δεν είναι τόσο θέμα υγείας, είναι θέμα άσχημης μυρωδιάς.
Υπάρχουν πολλά παραθυράκια στο νόμο που ωφελούν τους καπνιστές...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.