Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Από τα γιαννοφάσκια του.Από πόσο χρονών καπνίζεις ρε συ;
Άφηστε με το κάθε τρολλ εδώ μέσα.
Σκεφτείτε και γράψτε πιο πετυχημένα τρολλ.
Ναι.Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάπνιζε πχ α γυμνασίου αλλιώς πως;
Νταξυ κουλό όπως και να χει
Αν είναι από τα 13χρονα που προσπαθούν να πουλήσουν μούρη.
Μου κάνεις πλάκα τώρα.Μπα, ξέρω πολλά παιδιά απο 5η-6η δημοτικού ξεκίνησαν το κάπνισμα
Ισχύει.Εγώ έχω παρατηρήσει πως τις περισσότερες φορές, απο γονείς καπνιστές τα παιδιά δεν καπνίζουν, ενώ απο μη καπνιστές συνήθως το αρχίζουν.
Για την ώρα ε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έχω παρατηρήσει πως τις περισσότερες φορές, απο γονείς καπνιστές τα παιδιά δεν καπνίζουν, ενώ απο μη καπνιστές συνήθως το αρχίζουν.
εγώ πάλι κάπου είχα διαβάσει πως το 80% των παιδιών που είχαν γονείς κάπνιστες , το άρχισαν πριν τα 18.
fockos
Επιφανές μέλος
Στην γ' γυμνασίου στα πλαίσια της αγωγής υγείας (έτσι δεν το λέγανε; ) είχα κάνει εργασία για το πόσο βλαβερό είναι το κάπνισμα και την παρουσίασα σα διάλεξη σε όλο το σχολείο στην αίθουσα πολλαπλών. (Κάπου έχω φυλάξει και το pp).
Αν θυμάμαι καλά, στο e-steki κάπου υπάρχει θέμα για καπνιστές. Θα ψάξω να το βρω.
Όχι καλή μου, δεν είσαι χαζή. Απλά, καλό είναι να μη λέμε μεγάλα λόγια γιατί ίσως κάποτε διαψεύσουμε τον εαυτό μας. Κι εγώ, εκτός από το κάπνισμα, φέρνω στο μυαλό μου 3-4 πράγματα για τα οποία είχα πει το βαρύγουπο "ΕΓώ ΠΟΤέ ΔΕΝ ΘΑ..." και όμως τα έκανα.
Φίλε μου, σίγουρα το ξέρεις το τραγούδι "όσοι με το χάρο γίναν φίλοι, με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη". Επίσης, θα ξέρεις και το άλλο "Ζωή εστερημένη, δε λέγεται ζωή".
(Την εικόνα την έχω αφίσα στο δωμάτιό μου)
Υ.Γ. Ένα μήνα από κινητό δεν μπορούσα να βάλω εικόνες. Τώρα θα βγάλω το άχτι μου.
Αν δε έχεις δοκιμάσει κάτι δε σου στερείται γιατί δε το έχεις ζήσει ποτέ
Συνεπώς ο καλύτερος τρόπος να κοψεις το κάπνισμα είναι να μη το αρχίσεις ποτέ
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ δεν είμαι έτσιΑρχική Δημοσίευση από Alma Libre:Εγώ έχω παρατηρήσει πως τις περισσότερες φορές, απο γονείς καπνιστές τα παιδιά δεν καπνίζουν, ενώ απο μη καπνιστές συνήθως το αρχίζουν.
Οι γονείς μου δεν καπνίζουν, so do I
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Eσύ.Εγώ δεν είμαι έτσι
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν είμαι έτσι
είπα τις περισσότερες φορές,όχι πάντα
εγώ πάλι κάπου είχα διαβάσει πως το 80% των παιδιών που είχαν γονείς κάπνιστες , το άρχισαν πριν τα 18.
τι να σου πω,όσοι ξέρω με γονιούς καπνιστές δεν καπνίζουν,εκτός απο 2-3 εξαιρέσεις που μου έρχονται στο μυαλό.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω παρατηρήσει πως τις περισσότερες φορές, απο γονείς καπνιστές τα παιδιά δεν καπνίζουν, ενώ απο μη καπνιστές συνήθως το αρχίζουν.
Τα περισσότερα δεν ξέρω, πάντως αρκετά παιδιά καπνιστών δεν καπνίζουν (και μιλάμε να έχουν φτάσει 30-40 χρονών γιατί εντάξει αλλιώς δεν μπορείς να κρίνεις).
Πάντως πιστεύω οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον έναν γονιό που κάπνιζε/καπνίζει οπότε λίγο δύσκολο να βρεις ποσοστό.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τώρα τι σχέσει έχει ο Σολωμού με το κάπνισμα δε ξέρω
fockos
Επιφανές μέλος
Τώρα τι σχέσει έχει ο Σολωμού με το κάπνισμα δε ξέρω
φίλε μου αν δεις την φώτο το παλικάρι κάπνιζε ....
cha0s
Περιβόητο μέλος
φίλε μου αν δεις την φώτο το παλικάρι κάπνιζε ....
Το ξέρω, αλλά πραγματικά, που τη σκέφτηκε αυτή τη φώτο; Δηλαδή όταν σου λένε για «Κάπνισμα», στο μυαλό ο Σολωμού σου έρχεται;
Πάντως καλά έκανε που την έβαλε, για να μάθουν πολλοί που δε γνωρίζουν τι έγινε τότε
fockos
Επιφανές μέλος
Τα ελληνικά κανάλια αντί να να προβάλουν σειρές σαν και αυτή προβάλουν Τουρκικα για να έχουμε την ψευδαίσθηση πως είμαστε φίλοι με τους Τούρκους.Το ξέρω, αλλά πραγματικά, που τη σκέφτηκε αυτή τη φώτο; Δηλαδή όταν σου λένε για «Κάπνισμα», στο μυαλό ο Σολωμού σου έρχεται;
Πάντως καλά έκανε που την έβαλε, για να μάθουν πολλοί που δε γνωρίζουν τι έγινε τότε
Ο Dias ίσως έβαλε την φωτογραφία γιατί ίσως θεωρεί το καπνισμα μαγκιά καλύτρα να περιμενουμε ο ίδιος να απαντήσει και ας μην κανουμε ευποθέσεις.
Guest 892943
Επισκέπτης
Αυτό το ισχυρίζεσαι ως καπνιστής για να πεις ότι "μια ζωή την έχουμε" ή αναφέρεσαι στους μη καπνιστές θέλοντας να πεις "καπνίστε, η ζωή είναι μικρή για να στερήστε τέτοιες απολαύσεις";
Στην γ' γυμνασίου στα πλαίσια της αγωγής υγείας (έτσι δεν το λέγανε; ) είχα κάνει εργασία για το πόσο βλαβερό είναι το κάπνισμα και την παρουσίασα σα διάλεξη σε όλο το σχολείο στην αίθουσα πολλαπλών. (Κάπου έχω φυλάξει και το pp).
Αν θυμάμαι καλά, στο e-steki κάπου υπάρχει θέμα για καπνιστές. Θα ψάξω να το βρω.
Όχι καλή μου, δεν είσαι χαζή. Απλά, καλό είναι να μη λέμε μεγάλα λόγια γιατί ίσως κάποτε διαψεύσουμε τον εαυτό μας. Κι εγώ, εκτός από το κάπνισμα, φέρνω στο μυαλό μου 3-4 πράγματα για τα οποία είχα πει το βαρύγουπο "ΕΓώ ΠΟΤέ ΔΕΝ ΘΑ..." και όμως τα έκανα.
Φίλε μου, σίγουρα το ξέρεις το τραγούδι "όσοι με το χάρο γίναν φίλοι, με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη". Επίσης, θα ξέρεις και το άλλο "Ζωή εστερημένη, δε λέγεται ζωή".
(Την εικόνα την έχω αφίσα στο δωμάτιό μου)
Υ.Γ. Ένα μήνα από κινητό δεν μπορούσα να βάλω εικόνες. Τώρα θα βγάλω το άχτι μου.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
orange crush
Δραστήριο μέλος
Ραστώνη
Νεοφερμένος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα 3Α θα έλεγα εγώ.Δεν δοκίμασα ποτέ και δεν σκοπεύω.Το βρίσκω ανούσιο και αυτοκαταστροφικό.
ανούσιο
αυτοκαταστροφικό
ανοικονομικό
Ραστώνη
Νεοφερμένος
Τα 3Α θα έλεγα εγώ.
ανούσιο
αυτοκαταστροφικό
ανοικονομικό
Αμ αυτό που το πας?Για τέτοια είμαστε τώρα?
George2013
Νεοφερμένος
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.